Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prasečina "korupce" je posvěcena co bude dál ?
    • No, já si dnes vyrazím na kole; pomaloučku polehoučku svých osmdesát kilometrů. Tam zrají moruše, tam zas meruňky, jinde švestky... Jo, vitamíny a pohyb - doporučuji! A víš jak potom chutná pivečko? Slast!
  • Ištván si užil svých pět minut slávy. Na to má právo každej, ne?
    • Jojo ale v každý hospodě se musí zaplatit, každej za svý, já za něj cvakat nebudu! *16*
    • V nejhorším případě to těch 10 měsíců do řádných voleb vydrží. Pak bude znovu velkou hvězdou. Lidé si ho kvůli těm mafiánským gaunerům vážit nepřestanou.
  • o tom , že jsou zkorumpovaní politici myslím není pochyb, nynější výrok soudu mne přesvědčil, že korupcí je prolezlá i justice, moje babička říkávala a byla to moudrá žena, která se dožila 100 let, kdo měl peníze tak ani za císaře pána nemusel jít sedět, a jak dodávala, že byl za Rakouska -Uherska nějaký pořádek. Jak vidno uplynulo od té doby skoro 100 let a nic se nezměnilo, každý, tedy i soudce je ke koupení, otázkou je pouze jeho cena a jak říkával kdysi jeden můj kolega- na peníze každý slyší. Fuj, hanba, tento stát je prohnilý od vrchu až dolů a vládnou nám a také nás soudí zkorumpovaní gauneři.
  • Předjímám,že se nezastávám ani jednoho ze zadržených a dokonce si myslím,že si to zasluhují.Ale ? Proč to celé divadlo.Proč ten humbuk v přímém přenosu,převzatý z nějakého béčkového filmu.Vždyť od počátku bylo skoro jasné,že pokud je obžaloba postavena na těch veřejně známých obviněních,je to mírně řečeno směšné.A za druhé,pro většinu rozhořčených s poločasu.Vždyť ti pánové,myslím tím policii a prokuraturu můžou nechat zavřít kohokoliv z vás a to dokonce za nějakou konstrukci.Asi nám všude a to i na těch nejvýznamnějších postech,kde se rozhoduje o osudech lidí a národa chybí zralí a odpovědní.Jde z toho strach.Protože si podobné ještě pamatuji.Jinak ještě.Na ulicích chybí policajti,nejsou prý peníze na provoz(na platy plukovníků ještě asi jo),ale několik desítek,snad stovek jakýchsi maskovaných tady dělá divadlo.kdo tohle řídí..
  • Toto moto má na svých stránkách NS "Demokracie není panováním, nýbrž prací k zabezpečení spravedlnosti. A spravedlnost jest matematikou humanity".

    Jak směšné, když tato instituce, nevím z jakých důvodů, chrání korupčníky, kteří svou prací jistě nepřispívali k demokracii, ale ke svému obohacení. Vypadá to, že i soudci jsou již v této zkorumpované zemičce zkorumpovatelní. Jak jinak si vysvětlit rozhodnutí NS.

    Absolutní imunita na chování v poslanecké sněmovně a senátu??? Tak se tam vážení poslanci v rámci své imunity s požehnáním NS třeba pozabíjejte. Mě chybět nebudete, hlavně ta sebranka kolem Nečase a Kalouska.
  • Politické dohody nelze trestat. to bychom dostali do 50 let.Celý humbuk kolem údajné trestné činnosti byl jen manévrem na svržení vlády.Žádost o vydání Nečase bude také ztažena
    • Milý pane JUDr., víte to všechno hezky, jen byste se měl naučit pravopis.
      • A ty nemyslet furt jen na ten mruk a placama obměnit kundafáč, Kunhúto! *6*
  • ... Ištvane, vydrž :)))
  • Je zjevné, že toto rozhodnutí NS nakonec nejspíš skončí u ústavního soudu. Jásot potrefených hus může být proto předčasný. A jejich okamžité volání po krvi a sápání se po moci je nejen předčasné, ale hlavně kontraproduktivní. O jejich korupčních praktikách není pochyb. O zneužití vojenského zpravodajství a selhání jeho špiček rovněž ne. A za činnost zpravodajských služeb odpovídá vláda jako celek, nikoli jen premiér. Tato země je v mravním rozkladu. O devastaci ekonomiky ani nemluvě. Jurodiví hlupáci z vládní koalice evidentně nepochopili, že Ištván se Šlachtou jsou i jejich nadějí, užitečným ventilem v přepotopeném kotli.
    • ... pokračuj v chůzi :)))
  • nejvyšší soud se stal důkazem propadu justice
  • Zajímavé že to pan státní zástupce nevěděl. Nebo věděl a záměrně čekal zda to
    projde dát poslance do díry a čekat zda něco neřeknou. Celej tenhle pokus
    na mě dělá dojem že si tu mafie testuje nástup otevřené vládní Putinokracie a
    zkouší si jakej odpor se proti tomu ve společnosti zvedne. Jsem rád že dost
    lidí protestuje proti snahám hradu prosazovat svou bez ohledu na ostatní.
    Každopádně Nečas nemůže bejt ten TOP gauner jako je kasta Šloufů Dalíků ..
    protože zatímco on padnul po této frašce tak Čunkův případ který ohrožoval
    Topolánkovu vládu zahrála do autu sama hlava soudní mafie Renáta Vesecká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit