Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušit příspěvky na bydlení a ubytovny zmizí samy .
  • Na cikánech parazitují zastupitelé a jejich kamarádíci levně si koupili ubytovny a ždímají stát skrze cikány nebo chudáky bez práce prachy jdou rovnou jim hnus *16* zastupitelé jsou největší zloději a majitele co dostali paneláky za hubičku to samé demokrati všechno rozkradli a rozprodali lidem střechu nad hlavou a říkají tomu svoboda *16* ano svoboda zlodějům a povodníkům. Proti majitelům,kteří si postavili dům nebo byt a pronajímají ho nemám nic.
  • Okamura do politiky nepatří protože nikdy nebýl komunista ani svazák!
    • Taky jsem nebyl komanč ale 5 měs. svazák a několik let pionýr, ale do takové politiky jako se mnoho let předvádí v Česku taky nechci. Ne všichni komančové byli lumpové, ale vezli se s režímem víc než povětšinou mlčící většina volící (99%)komanče přes páku tzv. Národní fronty.
  • Tak to lze vysvětlit jedině tím, že spousta poslanců v tomhle kšeftu s předraženým bydlením na ubytovnách jede také.
  • Kdyby stát dokázal zajistit lidem práci a donutit podnikavce platit plat ne almužnu
    tak přijdou šejdíři s ubytovnama lichváři a exekutoři na buben.
    Do roku 89 měl každý byt a práci takže finanční dravce žijící z lidského neštěstí nikdo
    nepotřeboval.
    Máme moře zničených řek a lesů, Předražené nefunkční dálnice a zdevastovaný
    zemědělský sektor. Práce je dost! Stačí ji jen lidem dát ovšem bez podnikavců
    a jejich firem kteří se na každé zakázce jen přiživujou.
  • Taky jeden, co si myslí, že je chytřejší, než všichni ostatní. Navhnout umí jenom bezvýznamné kokotiny, ale hlavně, že ví, že je nutný lustrační zákon. Až jednou levice bude lustrovat Okamuru, Nečase , Kalouska, či Sobotku a Babiše, tak budou ječet, že lustrační zákon už je překonaný a neplatný !! Ten zákon je diskriminační a i Stbáci dělali jenom svou práci, stejně jako dneska BIS. Tu potom také zlustrujeme, až jim přestanou z toho doma svítit lustry !!!
    • Ty vždycky všechno překalkuluješ,měl by jsi už konečně z těchto stránek zmiznout,ten koho tady kritizuješ má pravdu a toto se musí začít konečně řešit.
      • Je svoboda tisku, danuško. Ty jsi zřejmě totalitářka, která chce nařizovat, kdo smí psát a kdo ne. Nic přece nepřekalkulovávám, jen uvádím pravdu. Ta je ovšem leckomu nepříjemná, tobě holt také !!! Okamura nemá pravdu, když mu jeho návrh sněmovna smetla se stolu vysokou převahou kde souhlasně hlasovali jak ČSSD, ANO, tak i KSČM , ODS a TOP 09. Prostě Okamura navrhl pitomost, která nic neřeší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit