Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lipovská byla opravdu už hodně přes čáru. Xaveroovčáček v sukni. To měla být zkouška, co si lidi v ČR nechají líbit? Plácání nesmyslných klausovských pouček, poslušné papouškování zemanovských lží,  a k tomu arogantní předvádění neschopnosti zpracovávat dění kolem sebe.......

    • Prosím vás, dejte to strašidlo do "karantény", přibalit chameleona BOBO a bude klid.

  • Už od spacákového převratu dojí ČT pár vzájemně spřízněných havloidních rodin. Ty si to zařídily tak dobře, že hospodaření ČT nemůže zkontrolovat ani NKÚ. Mají pod palcem i výběr generálního ředitele i výběr radních. Jenže chybička se vloudila a posledně do rady nebyli zvoleni ti praví a prověření, Xaver Veselý a Hana Lipovská. To se v kavárenských kruzích spustil vřískot jako ještě nikdy a obavy o pokračování jejich tunelu v ČT. Ti dva totiž začali nahlížet pod viko žumpy havloidní mafie, drze vykrádající ČT. Xaver ten tlak na svou osobu nevydržel a podlehl mafii, Lipovská ale ne a to byl pro tu rodinnou mafii problém. Do hry se vložila členka mafie Sommerová, jež je poslankyní za TOP09 a zároveň členkou volebního výboru a to ona nejvíc tlačila na odvolání Lipovské. Její synáček totiž taky dobře dojí ČT.  Jako režisér na volné noze dostává přednostní lukrativní zakázky od ČT, kde se na peníze nehledí. Proč taky, když to všechno ze zákona (to si taky havlomafie zařídila) musí platit nedobrovolně všichni lidé.    

    • Místo toho, aby něco odhalovali, lezli hloupě a zmateně Putinovi do itě.

    • vanhorne

      "Xaver Veselý a Hana Lipovská."

      To je tak dobry parecek, ze by mohli delat predtanecniky na Star Dance.🤣🤣

    • Mnohem horší jsou spřízněné klausoidní a zemanoidní rodiny. Ti "bývalí" komunisti a konfidenti StB napáchali hodně škod, ten druhý nás stále táhne do východních stepí.

      • A nezapomeň na agenta Bureše, který nás táhne někam do zadele...

  • Proti hlasovali SPD a KSČ. Hnědý a rudý extrém táhne za jeden provaz!Konečně v jednom šiku!

  • vanhorne

    Je to tlupa comediantu, jak dlouho  jeste bude Volny volny aby volne pobihal? Neni to poprve kdy tam zcvokovatel. Na co cekaji, az tam nekomu podrizne kejhak? K vuli volnemu Volnemu, asi maji zavlastni rizikove priplatky, proto si ho tam drzi?🤣

  • V pořádku...

  • Ukrajina , Zimbabwe , další africké a asijské vlády a komedie jim přidružené. Český bábkový režim jim hrdě stačí. Bylo to v zahraničních médiích , prostě dokonalost sama. Možná lepší reklama navštívit české safari než všechny zkorumpované agentury v Čechách dohromady. Levný pívo , levný cholki , drogy taky nejsou problém .... Takhle jde Africe v pohodě konkurovat. Určitou klientelu to tam přitáhne. Vezmu z kovidové krize , tady je řešení. Toho volného vám tam seslalo samo nebe . 

    • Je čím dál, tím více evidentní, že pod nickem "kettling",  píše hulvát par excellence!

      Ostatně ono to souvisí s původním významem slova "kettling", kdy

      - jako "kettling" se označuje taktika kontroly lidí během diskuse, která spočívá na  uzavírání tématu diskuse do "diskusní konvice“, tj. zadržení diskutujících do uzavřeného koridoru diskuse po dlouhou dobu.

      "kettling" ve svých pseudoargumentech produkuje jen a pouze urážky ostatních účastníků diskuse, snaží se tím o bagatelisaci nejen vážnosti tématu diskuse, ale  také - často zdánlivě primárně - i diskutujících

      Ostatně - co čekat od člověka, který se "přifařil " k Němčourům,  

      odvěkým to nepřátelům národu českého...

      • dedku dedku !! Uz jsi hloupy jako tvuj spolusoudruch a spolunocleznik okoun. Tohle uz jsi tady okopirval asi milionkrat. Ucastnici diskuze ......, nebud tak nafoukany. Delam si srandu z mamlasu . Tedy z tebe , okouna a chmely , tri jezisku na oltari blbosti. Z vas tri , ostatni maji celkem rozumne nazory , nejednou je podporim bodem nebo doplnim poznamkou. Ovsem tvoje argumenty ? V podstate zadny nejsou. Jen okopirovane cancy o nicem dedku. 

        Z mnou citovaneho. Tzv poslanci na Ukrajine , stejna sorta jako v Cechach , se take servali jako sabaky v tom jejich asi tom samem jako v Praze. V Zimbabwe na sebe dokonce vytahli nejake ostepy nebo co , podoba opet vic nez jasna . Vse probehlo "tiskem " , pochopitelne mysleno na netu. Kde vychazi to co jsi tady jmenoval ? To znas z nejake okounovy DDR ? Jo to to stari zaludne. Take jsem znal par stariku , uz mysleli ze jeste vladne Zapotocky , pocitali v grosich atd ... No uz nejsou dedku. Stejne jako nebudes za chvili ty a ani opravdu take ja za delsi chvili nebo spis tri delsi chvile . Ver mi ze je to dost casto milosrdne reseni , onen konec dedku. 

        No a dneska tedy dedku janaku bod nebude , depak. Zklamal jsi me dedku , zklamal. Ch jo , mam ja to s tebou trapeni dedku . Nic te nanaucim , na co myslis porad ? ! 

        • Kettling, vrať se do dojčladu, když ničemu nerozumíš, si blbý a ještě se podívej na tu slátaninu v češtině, co si zplodil.

      • A "zahraniční media" typu Neue Völkischer Beobachter, 

        které onen "kettling" údajně cituje, netřeba brát vážně...

  • To trvalo. Silná dvojka Lipovská(ý) a Bobošíková(ík) už udělala škody dost.

    • Lipo love Bobo

    • vanhorne

      "To trvalo. Silná dvojka"

      Se soudruhem Volnym je to silná trojka. Bobo je zkusena politicka, ta uz od mladi politikuje.

      https://www.youtube.com/watch?v=utfRy1v6-2g  holka studyrovala politiku uz pod Gustavem  😂

      • Ta už politikaří, jako nějaká Bohdalová, dlouhá léta. Obě se cpali vždycky k "vrchnosti".

        • Čeština trpí - Bohdalová i Bobošíková se CPAL"Y" . . .

          Zatímco Lipovská a Volný představují podivné unikáty, vymykající

          se představě normálního člověka...

          • V poho dedku , setri cevky nebo ti prasknou. Sedlaka ber jako privazek , nejaky iy u nej nehraje roli. Von neumi tak kopirovat jako ty. Bud rad ze to nepsie hebrejsky. Ten do spickovyho tymu tady nepatri a asi nikdy ani nebude. Vod toho ses tady ty okoun a chmela , zvolenej ustredni vybor kolonady i s vodotryskem. 

            • Keťáku ty východonemecká lopato, ke komu tady zas promlouváš? Na koho si nám tady hraje vyvrhel z Česka a onuce z DDR? Tady jsi za lidovědemokratickou vtěrku která vyfičela za chlebem do DDR. A tak to má být. Skopčáky tady nemá nikdo rád. V DDR tě nikdy nikdo nebtal vážně. Jsi pro ně tradiční "poloviční člověk". Nikdo.Obyčejný prd. A tady si hraješ na západního němce? Hoby! Jsi dederonský zoufalec který neví čí je. Lůza z pod mostu. Král vandráků z nádražní lavečky.

              • Reakce na příspěvek:

                Při pohledu na "příspěvky " nicku "kettling" si říkám:

                "...co lze čekat od tvora, který se "přifařil " k Němčourům,  

                odvěkým to vrahům a nepřátelům národu českého...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit