Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den.Předem bych chtěl souhlasit s předešlými .....Těší mě,že v komentářích jsou poměrně slušné komentáře na to koho musíme živit...horní a dolní"vrchnost",masu politologů,poradců,besipů,nemakačenků,spodčuránků...Kde jsou ty peníze cca 300miliard co si půjčil, bezestředný,arogantní znalec všeho vč.přírody,neoteplování panety,milec zlodějů,kriminálníků, zlatokopů a přítel nedodržování zákonů a ochrany zdraví národa,přechytralý,ulhaný,profesor,inženýr se znalostí utahování opasků a naposled též záletník,z důchodcového fondu,aby zalepil to co za jeho vlády a spolu se šaškem způsobyli...co je to proti komunistům,kteří mě zavřeli otce do Jáchymova a máma nesměla učit,brácha nemohl pokračovat ve studiu..atd.,ale do roku 1989 jsme si sousedsky a kamarádsky"pomáhali"tak aby jsme"neokrádali"rodinu,neudávali a i přes křivdy a komunistikou ideologii museli všichni pracovat a v té době měla veřejná bezpečnost"jakštakž"autoritu,nebyli bezdomovci,nebyly neziskovky,nebyly ziskovky, nebyli politologové,nebyli znalci besipu a dalších nadarmo znalců,přes znalce,nebyla závist a v té době na"úřadech"byli lidi kteří rozuměli své práci a ne jako teď..komu se nechce dělat nebo neumí"makat"(jako OSVČ),ale umí jen kecat.. tak"dělají"ve státním aparátu...Zaplať pánbů už není jak si pomáhat,protože si to od rána do večera pracující živnostníci vše svoje dobře hlídají a nebo je to rozkradený,prodaný, vytunelovaný.. a už dost nebo se do toho zapletu...Omlouvám se jest-li jsem se někoho"dotkl",ale věřím,že těch kterých se to výše uvedené netýká tak ot pochopí.S pozdravem hodně zdraví,štěstí a silné nervy všem důchodcům hlavně těm kteří mají,jak se chlubí,("nemůžu říci naše vláda")naše HANBA...průměrný důchod 20000.-Kč  a to jsem se nezmínil o královsky placenému a ubytovanému aparátu EU...

  • Zbytečná a hodně draha šaškárna s předem jasným koncem...

    Aktéři této komedie by ji měli zaplatit sami, ze svých královských platů...


  • Ale vždyť ta banda své předvolební sliby jen novelizuje.

    • Mění se parametry, jak vzlyká velkolhář Fiala. 

  • Jak správně vyplnit daňové přiznání: Tento článek byl zveřejněn v britském tisku...Na otázku "o kolik osob se staráte?" jeden občan napsal: 2,1 mil. ilegálních přistěhovalců, 4,4 mil. nezaměstnaných, 900 tis. kriminálníků v 85 vězeních, 650 kreténů v parlamentu a celou Evropskou komisi. Administrativa mu vrátila přiznání s tím, že jsou jeho odpovědi nepřijatelné. Dotyčný občan odpověděl otázkou:"Proč? Na někoho jsem zapomněl?

    Nereaguji na příspěvky osob z opačného politického a intelektuálního břehu. To už by bylo smysluplnější chodit v botách bez podrážek.

  • Politická kultura se stěhuje někam východo-balkánským směrem. A to nejen současným děním ve sněmovně, ale i dlouhodobým zvykem projednávat choulostivé zákony ve zkráceném režimu. 🤮

    • Důležitá je síla, ne demokracie! Banda Lotrandů to dokazuje každý den. Koronavirus, válka na Ukrajině, tahle vláda...kolik pohrom nás ještě čeká?

      Myslel jsem si, že nejvíc rozhazovala Dluženka, ale kam se hrabe na ty současné arogantní neumětely.
      Škoda, že nejsme v pozdním středověku, už by chlapci a něco, co na první pohled jako děvčata, lítali z oken.

      My jsme ale vyspělá společnost západního typu a tady se lumpům prostě daří. 

      • Za poslední tři roky jsem dospěl k přesvědčení, kterému jsem se dřív smál. Totiž, že nad těmi našimi Lotrandy - a jedno, jestli  se jmenují Petr, nebo Pavel, Andrej nebo Vladimír- je ještě jedno patro Nadlotrandů, kteří všechno řídí neomylně jedním předem určeným směrem. 


      • Předchozí vláda "rozhazovala"  obyčejným lidem, a to se nesmí. Ale hlavně na popud ODS a Pirátů. Nechápu, jaký měl covid vliv na tzv, paragraf. Když mám dítě nemocné, tak se o něj musím v nemoci starat. Ovšem, když je dítě doma vzhledem ke karanténě ve škole, tak mu nic není a může řádit, jak černá ruka. A přitom rozdíl paragrafu mezi nemocným dítětem a karantením byl zvýšen díky tehdejší opozici (ODS, Piráti)   u prvních tří dnů ze 60 % na 90 % a ta při dvou a více dětech mohli být doma oba rodiče (protože díky předchozím zásahům měli více, než kdyby byli v práci). Tak ať se příznivci pětikolky probudí.  

  • Je to méně horší než strkat do medií fiktivního seniora Václava. „Důchodci se nemají špatně,“ hlásá senior Václav P. z Vysočiny na fotografii zveřejněné poslankyní ODS Evou Decroix. Kdy už tu ODS někdo rozpustí? Socani, Komanči, Republikáni, Okamurovci, ODAovci, KDUovci, ČSLovci, ti všichni jsou již naštěstí v zapomnění. 

    • No nevím, nevím ... Někdo napsal, že doba Babiše a Zemana je naštěstí pryč... ale Babiš politicky velmi bojuje. Chce svolat demonstraci důchodců, chce poslat ústavní stížnost na snížení důchodů, zvrátil zkrácení diskusních příspěvků ve sněmovně. A vámi vyjmenované politické strany ? Charismatický Paroubek vede politickou stranu Nespokojení a chce se spojit například s KSČM. Jistě jej podpoří (možná k němu přestoupí) jeho obdivovatelé ze znemožněné ČSSD. Okamura má kolem 13 % hlasů a je velmi aktivní. To na zapomnění nevypadá. A víme, kdo úspěšně svolává protivládní demonstrace. Až se objeví v předvolebních preferencích, bude obraz rozložení politických sil zřejmější. Profilují se úspěšné politické díly, hybatelé politickou scénou. Dostaví se proto roztříštěnost politických sil. Jedna - pětikolka, celkově oslabená o hlasy, které připadnou novým politickým subjektům. ANO - to nejspíše oslabené také, například o hlasy pro Paroubka a PRO. PRO - nemálo hlasů dostane a do koalic se jí nechce. Dále Paroubek se dvěma malými politickými stranami. Předpokládám, že pětikolka v příštích volbách neuspěje.  Zvláště když se vytvoří (nezbytné) opoziční koalice. Pávek bude mít tendenci jmenovat premiéra z ODS, i za cenu vzniku menšinové vlády. Ta by dříve nebo později ve sněmovně nedosáhla důvěry. Není jasné, zda do příštích voleb pětikolka vydrží.  Pětikolce se mohou objevit další kostlivci, mohou se objevit přeběhlíci, může se objevit zdržení se hlasování, neúčast ve sněmovně - a to i když by se hlasovalo o důvěře vládě, frakční činnosti. Řekl bych, že z těch 2,8 miliónů voličů, kteří pětikolku volili, by už statisticky významná část pětikolku znovu nevolila. Ti velmi znechucení ne. Neplnila své programové prohlášení a jde už v podstatě na dřeň. Fyzickou podporou Ukrajiny na shromážděních a celkovou ukrainizací také jistě spíše ztrácí.


      • A zde kostlivec nejčerstvější: Jurečka (KDU-ČSL). Podle MF DNES
        mělo dojít k rozkradení značného množství peněz určeného na děti,
        humanitární dávky nebo pro Ukrajince. Příslušný ředitel navíc podle
        novinářů nezasáhl ani po informacích od podřízených, se slovy, že
        rozkradené peníze jsou jen „zlomky“ toho, co systém ušetří. Úředníci na chyby a rizika upozornili, reakce současného nově
        pověřeného ředitele úřadu práce ale mnohé překvapila. Podle něj jsou
        ztráty mnohem menší, než úspory a je to tedy v pořádku. Vše už prověřuje policie a zabývá se i případem Ukrajinky, která
        dostala podporu 1,3 milionu od jedenácti úřadů práce a poslala je na
        Ukrajinu. Celá záležitost začala ve chvíli, kdy ministerstvo spustilo zcela
        robotický elektronický systém, který žádosti zpracovával a hodnotil bez
        lidského zásahu. „Jenže neodhalil podvody a vyplatil podle pracovníků úřadů práce
        miliony neoprávněně. A když úředníci vyzvali ředitele, aby systém kvůli
        chybám vypnul, odbyl je, že aplikace šetří desítky milionů a zneužité
        miliony jsou jen zlomkem,“

    • ODS rozpustit nelze, kam by se nacpali všichni šíbři, veksláci, pasáci, lháři a podvodníci? Taky chtějí mít svoje zastoupení.

      Mafiánská občanská strana se to bude jmenovat v příští komedii, které se ve světě říká volby. 

      • Kdyby se mafiánská ODS rozpustila,kam by odešli ti,kteří nikdy nepracovali,jako např.

        poslanec Benda,který je ve Sněmovně od chvíle kdy opustil Základní školu.Je zvyklý,že mu i předseda klubu ODS utírá "nudly u nosu".

  • Chléb a hry. Divadlo pro lidi. Je stejně rozhodnuto.
    Sebranka se rozhodla sebrat peníze důchodcům, které jim podle zákona patří. 
    Vrozená slušnost mi brání být expresivnější. Podobnou sprostotu asi uvidíme jako charakteristiku vlády těchto zoufalců. Hanba této vládě. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit