Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... a ještě malý dodatek okopírovaný z BL: "...V důvěrném rozhovoru některé přesvědčovací praktiky popsal Tomáš Úlehla. V posledních dnech mu byl vykraden dům. Restauraci, kterou provozuje se svojí rodinou, byl ze strany banky zničehonic a bez zdůvodnění zablokováno čerpání kontokorentního úvěru, který je nutný pro provoz hospody.. Některé z těchto skutečností již Tomáš Úlehla stihl zveřejnit na svých facebookových stránkách. Vrchol však přišel při cestě do Prahy na jednání Sněmovny. Při jízdě ve vysoké rychlosti na dálnici se mu „náhodou“ porouchalo ovládání a brzdění vozu. Tomáš Úlehla se do Prahy dostal živý jen s obrovským štěstím.......Co může někomu stát za vraždu? Osobně bych si tipovala, že to není daňový balíček, ale církevní restituce. Ty by po pádu Nečasovy vlády šly „do kytek“. Přesun nemovitého majetku za více než 100 miliard korun a 65 miliard v peněžních prostředcích. Největší jednorázový tunel v dějinách ČR. Žádná z privatizačních caus ani žádná veřejná zakázka nikdy nedosahovala takového rozměru. "...
  • Peklo se otevřelo a z něho mnoho modrých sviň vylétlo.
  • Je úsměvné sledovat ty plky závistivých hlupáků, kteří vědí o církvi jen to co jim komunisti vtloukali do hlav. Nechápou, že údržba a opravy církevních památek jsou nákladné a raději to chtějí platit ze svých daní místo toho, aby se o to starala církev. A také je třeba spravovat sirotčince, starobince, chudobince, starat se o lidi nemohoucí, staré, trvale upoutané na lůžko, tak jako to dělá církev v civilizovaných zemích. A aby na to měla církev prostředky, musí si je vydělat vlastním hospodařením a podnikáním. Uvědomte si, že restituce znamená uvedení do původního stavu, tedy umožnit církvi opět nakládat se svým majetkem. A to co nelze vrátit, to se holt bude muset po třicet let splácet v penězích, ale zato se přestanou ze státní pokladny hradit náklady na provoz církve včetně platů duchovních, takže nula od nuly pojde. Ty škody by ovšem měl platit ten, kdo je způsobil, to jsou komunisti.
    • Tečko to víte tedy ocírkvi opravdu málo, přečtěte si Bibli a rozhlédněte se po církvi.
      Chovají se jako p ra sa ta že jim není hanba! Tak to je složba tomu bohu jak ten nesmysl nazýváte? Je vidět že ta pedofilněpovodnickozlodějská sekta funguje.
    • Ano, ale bohatě obdarovávat si mohu dovolit jen v případě, že na to mám. Pokud na to nemám a peníze rozhazuji, jsem V*L. V minulosti představitelé státu či země pravidelně omezovali rostoucí majetek i moc církví a moc dobře věděli proč. Ekonomika našeho státu jde ke dnu a zlepšení je při současné formě vedení státu v nedohlednu.
    • Je dobré vědět, že jsou mezi námi jedinci , kteří hned umí nadávat a urážet, když někdo má jiný názor.
      • Jsi Blb!!!
    • Komunisté nikoho neokradli ani nerukradli. Pouze uvedli stav do původního stavu a dle práva z roku 1947, tedy ještě před nástupem kom. vlády. A v této vládě byl i Jan Masaryk, kterého určitě nepovažujete za komunistu. Pokud byl někdo zavřen, tak to bylo dle práva. A dle sstavu současnosti, tak si zasluhovali daleko větší a přísnější tresty.
      • total trotl idiot, jinak to nevidím
  • Je to ostuda a hanebnost k "bohům a do nebe volající", když mnozí lidé přijdou s hůlkama, nemocní či jinak utrápení do kostela s věžičkou za miliony a pod...a za zadkem jim ještě při mši stojí ministrant a klidně si i počká až ta chudák nějaká babička vyndá tu poslední 20či 50 korunu,aby ji řekl "pánbuzaplať" a ona pak má doma na jídlo "bramboračku",aby měla na léky ,inkaso a jiné nutné věci s tím, že ji kolikrát ani nikdo v ničem nepomůže a tohle si naše garnitura klidně vezme na svědomí a nechá většinu národa platit někomu jeho "koníčka a hobby" jen pro to, že tomu ti dotyční, tak nějak věří...Ještě, že se toho nedožil chudák Ježíš Kristus či Jan Hus, protože by je z tohoto okamžitě po jejich rozplakání s vědomím toho co je psáno v desateru ranila mrtvice..
    • Oto, dle toho co píšeš do kostela ani nepáchneš, neb by jsi nemohl psát takové pí.oviny.Prober to u piva a rumu.
      • Děkuji za přihrávku...Právě, že tam jezdím se svojí hodně starou mámou, kdykoliv si to přeje, protože mám k ní úctu a respekt.. a vidím, slyším a divím se, kdo a co zač tam chodí se "modlit k bohu" Mimochodem dost věřících,ale i komunistů mám i v rodině a ve vzdálené dokonce i kněze,ani oni ve většině s takovými neupřímnostmi a pokrytectvím nesouhlasí ..Včíl mudruj...
        • No, včíl mudruji nad tím, že je škoda, že ti máma víru nepředala - škoda, ale ty se s tím určitě nějak popereš.
    • Ve všem souhlasím s předchozím pisatelem. Je to zarážející, co to je za dobu, kdy přestává fungovat zdravý rozum. V dané situaci by člověk předpokládal, že naopak církev, která se pyšní tím, jak "pomáhá" těm svým ovečkám v nouzi, touží po majetku. Proč neřeknou - když jsi národe na tom tak, jak jsi, já Ti pomohu a ne že od Tebe budu brát. K čemu budou církvi vrácená pole, jak je budou obdělávat? Už dnes stačí pohled na pozemky, které se pyšní nápisem "Na prodej". Celá česká země je na prodej, a to nejen církvím. A co různé opravy kostelů, které platil stát? Bude to církev státu vracet? Ano, jak píše předchozí pisatel, "zaplatpánbu", že se toho nedožil Ježíš Kristus.
  • Tak za tohle imírali naší předkové? Ne - kvůli tomu.
    Vydání značného majetku a území Vatikánu je vlastizrada a za to je trest smrti. Kašlu na nějaké dohody, potrestat je smrtí jako to dělají u jejich vzoru USA.
  • 8. listopadu 1620 byla započata bitva na Bílé Hoře a nastala doba Temna. Rovněž finanční dar církvi byl schválen 8. listopadu - historie se opakuje. Tohle je nejsmutnější datum a největší tragedie v českých dějinách.
    • Soudruhu, ona to po bitvě na Bílo Hoře nebyla doba temna jak to nazval Jirásek, ona to byla doba stability. Doba temna nastala 25.února 1948 a rozsvítilo se až 17.listopadu 1989. Chápu, že vás komunisty je smutné, že se vrací původním majitelům co jste uloupili. Buď rád, že ty škody, které jste způsobili nemusíte hradit sami ze svého.
      • Ty jsi fakt na tečku ty kolaborantský fašoune.
        • Promiň mu to, je to superidiot kikán Pišta Žiga, který to má v mordě vykradené, má už 72 let ale rozum na 10!!
  • Pan prezident nejlíp ví, jak je tento zákon pro dobré fungování společnosti nutný. Tohle už mělo být min. patnáct roků za náma.
  • Beztak většinu majetku církev v minulosti nakradla. Mnoho našich předků jejich majetek zaplatilo krví. Kam se hrabou komunisté za círvkí. Stačí se podívat do historie. Komunismus je jen slabý odvar.
    • Když víš, že kradla, podej tresní oznamení, jinak to je na úrovni keců a tu historii musíš znát opravdu celou, ne co ti komoši a jim podobní natloukli do mozku.
  • President by neměl podepisovat zákon z protizákonného a tím neplatného hlasování, které bylo naprosto nestandartně poskládáno "všelijak" tím, že někdo.. něco nějak.. a někdo odejde.., včetně přítomnosti odsouzeného byť nepravomocně....Dosavadní restituenti mají obrovskou šanci vyhrávat v žalobách soudy a arbitráže i u mezinárodních soudů v žalobách na naprosto nerovné podmínky při jejich restitucích, včetně prokazování všeho možného..., oproti církevní, která je doslova diskriminačně šitá na zakázku a otvírá tak nejen dveře,ale přímo obrovská vrata k neskutečným,dalším nespravedlnostem na této zemi a národu, včetně nenávisti a rozdělování lidí v ní,.Opozice musí zvážit poslední možnost a soudně napadnout legitimitu tohoto "holport" hlasování, v kterém dokonce hlasovala i strana s pokryteckým názvem "LIDEM", co neprošla ani řádným volebním systémem a volbami a tudíž jí nikdo z občanů nevolil, což se dá uznat, jako protiústavní. Bohužel poslední možnost je nakonec ta, že jednou přijde den a nepůjde to po dobrém, ale po zlém ze strany obyčejných lidí podle principu "zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy"..
  • Nikdy jsem nebyl pro trest smrti, ale po včerejšku jsem změnil názor. Po tom, co naše koaliční vládní kreatury odsouhlasily darování majetku církvím potažmo Vatikánu, čimž se dopustily vlastizrady na vlastním národu, si ani jiný trest nezasluhují. Tímto svým jednáním narušili územní celistvost našeho státu. Tyto vládní kreatury se rozhodly tuto zemi zničit a rozprodat. Nyní byl obdarován Vatikán, pak přijde na řadu zřejmě šlechta a sudeťáci. Vžyť obyčejní lidé to zaplatí a oni si namastí vlastní kapsu. Toto je nejhorší vláda od dob Marie Terezie. Tyto kreatury jsou schopné všeho, třeba i střílet do lidí na demonstracích, když bude potřeba. Jejími hrdiny jsou například bestiální vrazi Mašíni, kteří byli těmto zlodějskými zdegerenci vyznamenáni. Žádné zvěrstva nejsou těmto kraturám cizí, z tohoto důvodu se například Topolánek za ODS nechal inspirovat nacistickými hesly, které pak přijímal za své v době, kdy byl premiérem této země. Vypráskat tyto vládní kreatury ze sněmovny, vlády a senátu, zabavit majetek, vytvořit lidové soudy a soudit za vlastizradu včetně zabavením majetku třeba do pátého kolene. Tyto bestie si nic jiného nezaslouží. *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit