Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Podobný hon "na čarodějnice" má paralelu v kauze "Babiš".  Opozice dělá vše aby v médiích neustále zostuzovala Babiše podobně, jak to dělají v USA demokraté Trumpovi také s pomocí médií. Nebezpečí je v tom, že ta stlačována pružina bud může prasknout, nebo prudce vymrštit. Pro naši pravici ani jedno není přínosem. Těm, kterým se křivdí, lidé litují a podporují. Bude tomu zřejmě tak i u nastávajících parlamentních voleb. Nepomůže ani koalice dvou, či tří.

    • No - já myslím, že opozice pouze upozorňuje na to, že koblihář Babiš, absolutně nezvládá svou funkci ...

      Jestli ty tomu říkáš zostuzovaní, to je tvůj problém...

      • A jak se to "absolutní nezvládání" projevuje? (já nejsem volič Babiše)

        • Jiříku, stačí si přečíst pár článků na internetu, a pokud máte silný žaludek, poslechněte si někdy pindy soudruha kobliháře v TV...

          Své průšvihy svádí na jiné a úspěchy jiných si přivlastňuje...


          • CHACHA CHICHI ale leží ti koloběžku pan ministerský předseda v palici, co? A ni se s tím nedá dělat.Jen zlostně prskat. A svinit tady místo kravinama. A ono nic. Ty budeš nastrčená figurka toho odredovaného, co? Nebo tady kopeš za nějakou Pekarovou? Též kvalitně vymaštěnou makovici?

  • Škoda, že naši " zákonodárci" ještě nepodali ústavní stížnost na Kluka - zrádce národa, rozkradače majetku pod názvem privatizace...atd...atd...

    Za udělení milosti podvodníkům, megazlodějům už měl dávno sedět na Borech...

    • dzixy

      Koloběžko, oba předchozí prezidenti tam měli skončit, jak ten první, který vyprázdnil věznice do jednoho, tak ten druhý, který na odchodnou omilostnil hoooodně zlodějů, kteří tam měli zůstat.

      • Ten druhý si to určitě zaslouží...

        Nemělo by se čekat do doby, kdy už nebude soudný - i když už teď se dá o jeho soudnosti mnohdy s úspěchem  pochybovat...

    • Kterého z nich máte na mysli?

      "Muž, kterému prezident Miloš Zeman nedávno udělil milost, byl v minulosti odsouzen ke 13 letům vězení za vraždu a k devíti letům vězení za loupež. Trestán byl již mnohokrát, poprvé byl odsouzen již v roce 1977. Postupně byl omilostněn Václavem Havlem, Václavem Klausem a nakonec i Zemanem.

      Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/amnestie-zeman-spachal-18-trestnych-cinu.A200206_184539_domaci_zaz

      • Mám na mysli podvodníky a megazloděje, které Klaus st.  na konci svého funkčního období omilostnil...

  • Každý si volí "symbol" k obrazu svému.

    Občané volí jedince vzdělaného, pravdomluvného, ctícího morálku. Nesvéprávní jedinci si volí rádoby vůdce (Führera, voždě), který jim řekne co mají dělat a když jsou "hodní" tak se o ně postará a dá jim dá naž.at.

    • KIMCID

      chápeme neumíš volit nebo nechodíš.co tam máš dál?

    • Zase si se nachlastal samohonky kreténku a připsal 2 bodíky, že je to tak Sajmone Sajmonoviči Občanský...ha...ha...

  • Nepěkný je obraz současného světa, udělejme s tím rychle něco, než po nás bude veta. Neuděláme-li něco s tímto nepěkným světem, nezůstane tu po nás nic, v čem bychom přáli žití našim dětem! Myslím to zcela vážně, a to s žádnou legrací. Dobře a spokojeně si žít musí být normální a ne senzací. Viz např. článek: JAK SE BUDE VYVÍJET POLITICKÉ USPOŘÁDÁNÍ LIDSTVA? https://miloslav7.blogspot.com/2021/01/jak-se-bude-vyvijet-politicke.html

    • Těžko s tím něco uděláte v současnosti, kdy s těmi neomarxisty táhnou za jedno u média a sociální sítě. Každý váš nesouhlasný názor může být a s velkou pravděpodobností bude označen jako "nenávistný" a následně vymazán. Dostanete ban a je otázkou, za jak dlouho začnou podobné propouštět  ze zaměstnání.

      Nevěřil bych, že se toho zase dožijeme. Za bolševika se dalo alespoň vzhlížet k Západu, k jejich ekonomice, svobodě názorů, možnosti cestování atd.

      Ale kam vzhlížet dnes? Mráz přichází tentokrát ze Západu a patrně nebude, kam se před tím mrazem schovat. ☹

  • Trump se stává symbolem demokracie, proto protidemokratičtí inkvizitoři typu N. Pelosiové se činí, aby Trumpa co nejvíc potupili. 

  • A lze Trumpa považovat za republikána?

    Člen demokratické strany do 1987

    Člen republikánské strany od 1987 do 1999

    Člen Reformní strany USA (1999–01)

    Člen demokratické strany od 2001 do 2009

    Člen republikánské strany od 2009 (s krátkou výjimkou mezi 2011 - 2012)Z toho je vidět, že Trump šel po moci bez nějakých ideálů a je jedno v jakém kabátě. Prostě nemají žádné přirozené lídry, kteří by byli schopni táhnout davy. 

    Stejnej jako u nás Kalousek nebo Němcová ......

    • HLAVNĚ VAŠE ARGUMENTY:

      "o"

      "o"

      - ty určitě lidi přesvědčí...

  • Nancy Patricia Pelosi - rozená D'Alesandro; narozená  26. března 1940 v Baltimore pochází ze známé rodiny, zastávající významnou roli ve zločineckém podstvětí tohoto města. 

    V tisku USA se můžeme mimo jiné dočíst, že 

     "Pelosi's Ties to Organized Crime" (Viz  též dostupná akta FBI  z let 1947 - 1961 o aktivitách rodiny d´Alesandro)

    nebo že:

    "El Chapo paid her well. FBI shut the doors after he told on Pelosi Cliton and other demorats.why? We all knew this.so why are all the investigations against Trump? To hide what is really going on..the people need justice..."

    A tohle senilní stvoření (80 let) chce denunciovat pana presidenta D. Trumpa? 

    • Děkuji za info. Docela mě zajímalo, co je to za mumii s tím kladívkem. 

    •  Díky aktivitám ulice, které ona Nancy Patricia Pelosi iniciovala - a kvůli aktivitám jejích stoupenců během útoku na Kapitol dne  6. ledna 2021 - rezignovala na funkci po ministryni dopravy Elaine Chaov také její kolegyně ze školství Betsy DeVos, informovala agentura AP. 

      A to i když uvádí, že „Nelze nevidět, jaký dopad měla vaše rétorika na situaci,“ napsala Trumpovi v rezignačním dopisu. Paní  DeVos byla ve funkci ministryně školství už od února 2017.

      Na své  funkce rezignovali například i náměstek bezpečnostního poradce Bílého domu Matt Pottinger či bývalý personální šéf Bílého domu Mick Mulvaney, který nyní působil jako zvláštní zmocněnec USA v Severním Irsku.

  • Hon na čarodějnice v USA začíná. My už máme naštěstí "svá" padesátá léta za sebou.

    Kdo pořád tvrdí, že Západ je napřed? ☹

    • Trump je čarodějnice? 😯 Já myslel, že je to sebestředný psychopat s chorobně přebujelým egocentrismem.

      • dzixy

        Občane, Ty musíš být najisto psycholog. Jak to Ty hned vše víš najisto😇😎

        • Koukám dzixy-, že jsi odborník na vše, jako tvůj oblíbený soudruh koblihář...😉

        • Dzixi, také jsem studoval psychologii jako součást všeobecného vzdělání. Ale to co píši jsou mé názory a dojmy, mohu se samozřejmě mýlit.😉🙂

      • Sajmone Občanský, nechlastej tolik tu samohonku, blbneš...

  • Trampa opravdu nemusím, ale

    - nikoho nevyzval k tomu co udělali

    - mohl vědět co bude následovat? to ale vědí i naše media, politici  a co dělají ?

    - proč má být zodpovědný za lidi, kteří jsou plně svéprávní a dospělí ?

    - v celku jasný, ale i tak je třeba se zamyslet, hlavně u nás

    - stejně nic nepomůže

    • KIMCID

      https://dvojka.rozhlas.cz/andor-sandor-vymazani-donalda-trumpa-ze-socialnich-siti-z-nej-muze-udelat-8402927?fbclid=IwAR2Hs1C-XlU_-jzvtKb1u3ICQSlh2EFrBB08wxyvCG8AVgfvUBbZcnGWQLY#player=on

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit