Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Úvodní foto: Streetartový umělec Chemis věnoval Poslanecké sněmovně k výročí ruského útoku na Ukrajinu malbu znázorňující ukrajinskou holčičku Amélii | zdroj: Jiří Koťátko / CNC / CNC / Profimedia. Malba se nesetkala s příliš vřelým přijetím.

    Sněmovna si mohla pořídit Banksyho grafitti. Banksy prodává sérii vzácných sítotisků, aby získal peníze pro organizaci pomáhající civilistům postiženým válkou na Ukrajině. Banksy na svém oficiálním účtu na Instagramu oznámil, že navázal spolupráci s neziskovou organizací Legacy of War a prodal své grafiky, aby získal peníze pro tuto mezinárodní charitativní organizaci, která pomáhá civilistům v oblastech, jako je Ukrajina, Rwanda a Libanon, aby se zotavili z války. Podle organizace Legacy of War bude k dispozici přibližně 50 podepsaných a očíslovaných výtisků umístěných na dřevěných rámech, každý za přibližně 6 131 dolarů, a potenciální zájemci musí svůj zájem zaregistrovat online, než počítačový program vybere úspěšné uchazeče.

    Ukraine issues Banksy mural postage stamp/ Ukrajina vydala poštovní známku s Banksyho grafitti (písmenková známka F+7.00 hřiven/*)

    /* 10 hřiven ~ 6,13 Kč

  • Skutečných uprchlíků je tak kolem 7 procent, zbytek okupanti s mercedesy před ubytovnama...

  • U tak ukrainizace společnosti je nastavena na neodůvodnitelně vysokou úroveň z důvodu rusofobie vlády. Třeba získali od vlády právo být voleni do parlamentu ČR. Jistě se lecjaká zh.vadilost dostane i do učebních osnov pro ZŠ. V některých zemích nedostane Ukrajinec podporu, když neprodá své luxusní auto. Penězovod z ČR kvůli Ukrajině je také spíše rozvodněná řeka. Ukrajinci pod 30 let nemají některá běžná u nás očkování. Mívají i AIDS, nebezpečnou formu  tuberkulózy. A nezvyšují tady zločinnost ?

    Kdo má názor z opačné strany politické barikády, s tím nediskutuji a u známých jedinců rudofobních ani nezačínám číst jejich příspěvky. To už by bylo smysluplnější posílat ledničky Eskymákům.

    • KIMCID

      40 let se tu nadávalo na sověty(tedy i ty Ukrajince).po revoluci se tu 30 let nadávalo na Ukrajince jakožto ostarbajtry.No teď je dle naší vlády, musíme asi povinně milovat.

      Za mě ať si Rusové a Ukrajinci vyřeší své za sebe a nás do toho netahají.

      • Na vašem názoru ledacos je ... jistě. Rusové nás do ničeho nezatahují. Posnažili jsme se dokonale, abysme byli na jejich seznamu nepřátelů. Ukrajina chce zbraně a podporu od kohokoli, tedy i od nás, takže nás zatahuje do problémů. To by ale nešlo bez vstřícnosti naší nesvéprávné vlády. Tedy problém je naše vláda. Řešení je jen ve výměně vlády. Nastoupí i Paroubek s politickou stranou Nespokojení a  možná to změní poměr politických sil. Třeba s ním půjde do koalice Babiš. A pak  je tu ještě Reichl. Toho ještě ani z obavy nezahrnuli do předvolebních průzkumů. Sama jedna politická strana nemůže pětikoalici porazit. To by se musela nějak sama zkompromitovat, rozpadnout.

  • Na Slovensku opozice odkryla, co chystá jejich zaprodaná vláda v demisi. Už je taky jasné, proč se nepakuje hned, ale proč byl termín předčasných voleb vybrán až na září a proč další zrádkyně a Sorošova služka ze skládky v Pezinku, píČaputová nechce úřednickou vládu. Jde o to, že zaprodanci, jistě na objednávku zaoceánského protektora chtějí ještě na poslední chvíli zatáhnout Slovensko do války proti Rusku, včetně mobilizace Slováků. Můžete se spolehnout, že i Fialův zločinecký gang usiluje o to samé, jako přes kopírák na objednávku stejných pánů z Washingtonu. U nás jste si mohli taky všimnout té zbrklosti Fialova gangu, který ve zrychleném režimu mění mobilizační zákon a chce prosadit aby čeští vojáci mohli být vysláni na "mise" do cizích zemí (ve skutečnosti na Ukrajinu i bez souhlasu parlamentu. Taky je už jasné, proč tak usilovně byl za prezidenta proamerickými médii protlačován generál Pavel. To aby všechna ta svintva Fialovy vlády zrádců a zaprodanců bez řečí podepsal a mohl vyhlásit i všeobecnou mobilizaci. 

    https://www.youtube.com/watch?v=-yKQNptGeV4

  • KIMCID

    Jaká válka?

  • Tak alespoň vidíme proč je nutné okrádat důchodce, kteří tady celý život pracovali, a samozřejmě se chystají další lumpárny na zbídačení těch sociálně nejslabších. Už to chce jen importovat americké kojoty, kteří budou likvidovat pozůstatky na ulicích 

  • mun.go

    "... rok od chvíle, kdy se Rusko rozhodlo rozpoutat válku. Ten moment otřásl naší vírou, že válka v Evropě již není myslitelná ..."

    To se mi snad zdá. Co asi byla operace Spojenecká síla - Ušlechtilá kovadlina - Milostivý anděl / Allied Force - Noble Anvil - Merciful Angel/* a humanitární bombardování Bělehradu? To nebyla válka?

    /* Sledujte ta jména operací - jak ušlechtile se tváří ... jako všichni lháři.

  • Z velké většiny nejde o uprchlíky (jsou ze západní části země), ale o migranty, kteří jdou (pro mě docela i pochopitelně) za lepším životem. Chtějí opustit zemi plnou korupce a bídy. Osobně je chápu, ale každý z nich by měl dostat nejen práva, ale také povinnosti.

    U nás platí třeba povinná školní docházka. Jen 10% Ukrajinských dětí chodí do školy? Co dělají celý den, když jejich úžasně pracovité mámy jsou v práci?
    Proč mají zdarma lékařskou péči, když do fondů nepřispívají? Prý mají nárok i na starobní důchod? To si nejsem jistý, protože tady neodevzdali ani korunu daní.  Proč se nezkoumá oprávnění jejich pobytu u nás, jejich majetkové poměry? Už je to rok, tak by na to byl i čas. 

    Když půjdu já za lepším životem, dostane se mi takových výhod třeba v Německu, Dánsku nebo jinde v západní Evropě? 

    • Moc se omlouvám za nesprávně uvedený údaj. tedy asi. Už se v tom nevyznávám.

      To, že do školy chodí asi jen 10% školou povinných Ukrajinských dětí je údaj z tiskové zprávy ministerstva.

      Včera jsem poslouchal vyzáblou vládní zmnocněnkyni a ta uvedla, že pravidelně do školy chodí 90% Ukrajinských dětí.

      Tak jak to tedy je? Kdo lže víc? Ministerstvo nebo vládní podržtaška? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit