Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisté by místo dohadování se o lustračním zákonu,měli upozorňovat na to,že nadále svištíme do státního bankrotu a prosazovat,aby se začalo jednat o ukončení zadlužování této země a nastoupit cestu svižného splácení starými lumpy nasekaných dluhů a to i za cenu,že uvedené bude lumpy a hlupáky hodně bolet.Filip,buďto svým lumpáctvím,nebo svojí troubovitostí, dělá vše proto,aby brzo rozzuřený národ ,v ulicích,linčoval komunisty jako první.|Komunisté by si měli udělat mimořádný sjezd strany a všechny lumpy,kteří se jim od údajné revoluce vyvalujjí u koryt vykopat a nahradit tvrdou levicí mladé generace.Jedině tak mohou být komunisté přínosem pro tuto zemi.
  • Socky kvičí na diskuzi. Běžte makat.
  • Tento způsob státu se mi zdá poněkud nešťastný.Po tzv. sametové revoluci byl tento stát totálně vytunelován a rozkraden.Podle lustračního zákona byla většina lidí , kteří se podíleli na tom, že na každého obyvatele připadal majetek 150 tisíc uznána za zločince, a my jsme se přes různé transformace vedené tak zvanými demokratickými stranami, počínaje ODS a konče ČSSD dostali do situace, kdy dnes na každého obyvatele připadá dluh 170 tisíc, Máme téměř 700tisíc nezaměstnaných, obrovskou armádu bezdomovců, jeden a půl milionu obyvatel žije pod, nebo na hranici chudoby, mnohé děti nemají peníze na učební pomůcky a na obědy. o lyžařských a plaveckých kurzech nemluvě.téměř z panického strachu, že by někdo mohl opět dosáhnout toho, že budeme potravinově soběstační, že děti budou dostávat školní pomůcky zdarma, nebudou nezaměstnaní a bezdomovci, bude bezplatná lékařská péče a hlavně proto, aby nemohli býti jakkoli postiženi ti, kdo republiku rozkradli a vytuneloval je nutno uchovávat lustrační zákon v platnosti.Povšimněte sobě, jak jednotni jsou v tom "Lidovci", ČSSD, ODS, TOP09 stejně jako byli jednotni v oné devastaci celé naší země.Myslím ,že většina rozumných lidí už konečně pochopila, jak byla podvedena a sice pozvolna, ale důsledně se začne přiklánět k tomu, aby všichni ti posametoví zločinci byli po zásluze odsouzeni a potrestáni.Tomu žádný lustrční zákon nezabrání, byť se tomu různí Kalouskové, Bělobrádkové, Sobotkové i zkomírající "odešesáci" snaží a vsoučasné době až průhledně trapně zabránit!
  • ...Bylo by velkou chybou umožnit těmto lidem fungování ve veřejných službách,...
    Ubhožáci. Ti nejhorší z KSČ už dávno "úspěšně" podnikají a úkolují naše státní představitele daleko efektivněji - jak říkají -přes ekonomiku....
  • Kapitalistickým bestiím (kléru, zaprodancům, židům atd...) náramně vyhovuje tento paskvil. Je to jejich nástroj na odvedení pozornosti při jejich rozkrádačkám ČR.
  • Co si to dovolují, komunistický ksindl,mají na rukou jedině krev
    • Donedávna jsem myslel, že ten pověstný v plotě kůl pana Wericha zde zastupuje pouze značka tečka.Nyní zjišťuji, že i JUDr. může býti vůl!Ale nakonec on každý kleštěnec a nebo "buzík" je svým způsobem postižen!
    • Jistě, zato Hitler, Himmler a podobní byli velcí lidumilové, které obdivuješ, že ??? Asi bys potřeboval opravdu už psychiatrické vyšetření- mám pocit, že jsi zralý na ústav. Po plyšáku už zemřel přes milion lidí bídou !!! I díky takovým, jako ty !!! Každoročně umírá u podvýživy a zimou kloem 50ti tisíc lidí, takže ten milion není vůbec za 24 let nadsazený...
    • a že nevadí ve vládě Stbácky donašeč Babiš,vždyť ten lustrační zákon je jen kamufláž a stbáci sedí nadále na vysokých postech,tak nešpiň komunisty frajere.Kolik semestrů advokácie máš vůbec za sebou že používáš titulu JUDR?
      • Že všechny tzv. pravicové strany jsou prosáklé estébákama, to ti nevadí, ubožáku?
      • Je třeba tyhle lidi omluvit. Vždyť i ona celá Justicia je slepá, jak to má nakonec i v oné starověké sošce...
  • Zbytečnej zákon kterej nikdy neplnil to co by měl, byl a je jen proto aby mohli na někoho svalovat vlastní vinu...je to jen paskvil.. *16* *16*
    • nejen zákon,ale vzniklo plno zbytečných úřadů,soudů které před sametovou revoluci nebyly a vše fungovalo a nyní se nevyřeší nic,jen se kauzy přesouvaji od jednoho soudu k druhému a trva to nekonečně dlouho,nebo trestný čin státní zastupitelsvo prostě zastavi.Nač vznikl ústav pro zkoumání totalitních režimů a přivedl,kolik lidí zaměstnává a platí s peněz daňových poplatniků.Je takový ústav třeba?Zamysleme se v jakém paskvilu po sametové revoluci žijeme a kdo nás k tomu přivedl,komunisté jistě ne.
  • Ten zákon vůbec nesplnil a ani neplní svůj ůčel...Ti co se podle něj dostali ke korytům, funkcím i jiným penězotokům.. jako "lustračně čistí a prověření ", totiž zcela paradoxně napáchali této zemi, ekonomice, celému hospodářství i lidím obecně ty největší škody, zrady i jiné prasárny na několik generací a i ti skuteční a největší Stbáci, jsou dnes proti nim úplní žabaři a usmrkaní kluci..Jeho jediný význam zpočátku lidové a hodně naivní euforie i jakési víry v lepší časy byl, aby se zakryla špína a celá ta dle scénáře "někoho" řízená šaškárna po 89 roce, kde se do vedení státu díky Havlovi dostali ke korytům mnohde takoví, neskuteční vejlupci, karieristé a všelijací kámoši co s ním chlastali a šoustali mezi sebou na mejdanech.. a nebo co rychle zahodili knížku KSČ , kterou měli i za totáče stejně akorát k tomu, aby byli kvůli výhodám "u komunistů" a sami dnešní komunisté by je od sebe dneska vyhnali svinským krokem. Je to jenom taková falešná, ohlodaná kost, aby lidi měli "někým" ten správně naočkovaný pocit, že tu máme "tento zákon, demokracii, spravedlnost a svobodu", ale ti praví fešáci si to vždy dokázali a stále dokáží zařídit úplně jinak a tento zákon jim je doslova u prdýlky tak či tak..Mimochodem ti největší, praví a skuteční režiséři té doby jsou na úplně jiných seznamech "někde jinde".. či se postarali zavčas o "výmaz" i novou identitu v podnikatelské sféře v zahraničí, jak na západě, tak i na východě a ty naše "čisté politiky" si prostě najímají, jak obyčejné s.r.o na zakázku pomoci svých "lobbystů"....
    • ahoj Otíku,jen pro upřesnění:chudák,Havel byl pouze kašpárek pro demokratický svět.Hrdinu s něho udělali estébáci a"Charta" pro lidská práva.Nebýt estébáků,tak by Havla asi nikdo neznal.
      • Jistě taky prognostgiku máš na mysli ty křišťálově čisté, co si skartovali materiály v noci ze 17. na 18. listopadu a vyšli z toho pak bílí jako lilie. a spojili se s Havlem a jeho smečkou , protože USA a EU si to žádala a oni se chovali vždy jako na burzách - jeli v trendu, protože jen ten přináší peníze a zisk. Jít proti trendu se nevyplácí, to by přišli i o spoďáry. .
  • Tečkovi bylo 77 let když začal s takzvaným trollingem. To v internetové hantýrce znamená zasílání provokativních příspěvků v diskusních fórech s cílem vyprovokovat emotivní odezvu ostatních uživatelů - namířeným proti vlastní osobě, i když jeho vlastní názor je opačný, nakonec se svěří do rukou psychiatra, tím potvrzuje že se to netýká jen mladých.,
    • Tečka je placený provokatér, na každou diskuzi je jeden nasazený. Podle jeho projevu bych ho odhadoval na mladého člověka, na kterém se podepsal současný vzdělávací a výchovný proces.
      • Ano , na tečkovi se vyřádila přímo pedagogická pazoura neviditelné ruky trhu bez přívlastků v našem Palermu pod Řípem. .
      • Je to starý dědek já ho pamatuji z Atlasu, už tam prudil stejnýma hovadinama, pak tam zavedli povinnou registraci a on přešel na Tiskali Jeho první nick byl Petr a pak XYZ tady je zase tečka.
        • On používá na 50 nicků.Já píši pod jeho tečkou proto, aby nemohl opakovat a krást můj nick, takhle musí psát svoji "tečku" také. A je nás tady teček víc, aby ten blb nemohl používat naše nicky. Z textu už poznáte, kdo je kozomrd a kdo ne....
  • "Sametová revoluce"byla pečlivě plánována již od roku 1980.Pracovali na tom estébáčtí psychologové,estébáčtí prognostici,atd.Vývoj po roce 1990 byl a je doposud pevně v jejich smrdutých rukou.Neni vůbec náhoda,že už druhý"prezident" je bývalý estébácký prognostik.Proto ať žijou jaké koliv další"SVOBODNÉ VOLBY".
    • Buď můžeš volit StBácké šmejdy a nebo Bilderberské xindly. ´Užasný výběr, takový svobodný a demokratický a ta kvalita, jako ty skvělé potraviny z Polska ze zdechlin, nemocných zvířat s posypovou solí a jedem na krysy. To nám prostě chybělo, konečně. máme co jsme chtěli. .
      • Tak to snad pořád je lepší volit ty estébácké šmejdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit