Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože, je vidět, že komunisti jsou dementní asi všichni... To co tady píšou už snad ani není možné. Ale co už, kdo se bude zaobírat pár hlupáky někde na diskuzi když v republice pořád zbývá většina, která má rozum v pořádku a nikdy komunisty volit nebude. Volte raději DSSS, kdyby splnili svůj volební program alespon z části tak by to byl konečně krok kupředu.
    • Ti dementni dokázali vy budovat vše, co nyní inteligenti už 20 let rozkrádají. Stejně jako vy věřím, že většina lidí má rozum v pořádku. Jen nesouhlasím s tím, že nebudou volit komunisty. Ta Vaše DSSS je to samé, jako VV nebo TOP 09. Doufám, že teď se už voliči nedají zblbnout jako při minulých volbách. Při čtení Vašich příspěvků si nelze nepovšimnout, že síla Vašich argumentů se skládá hlavně z urážek. Zkuste taky někdy fakta, pak Vám dá možná někdo za pravdu.
      • Kdysi ještě psával slušné a docela rozumné příspěvky, ale výsledek byl stejný jako když ted napíšu nadávku a pár věcí co už napsali jiní... Dvě strany s naprosto odlišným názorem se asi nikdy nedomluví no *4*
        • To beru *4*
  • Je zase listopad, vláda ale nepadne, je to jen divadlo,protože si naši slavní politici uvědomují, že by mohli skončit všichni od prava do leva. Mohlo by se totiž stát, že případná úřednická vláda mohla vládnout tak dlouho, až by došlo k rozpuštění parlamentu na základě změny ústavy, mohlo by také dojít k tomu, že by byl zrušen zákon o financování politických stran, což by byla bezesporu největší úspora finančích prostředků ve státním rozpočtu. Je toiž nasnadě nastolení přímé a skutečné demokracie.
    • Správně jsi ve svém nicku použil malé "j" .... Opravdu "malý jarda", to sedí. Žádnou prozatímní vládu Klaus jmenovat nebude, pověří tím jen jiného premiéra z ODS, a ta relatívní prozatímní vláda se má rekrutovat z nynějších vládních stran. Takže to vlastně bude takový "kočkopes" v demisi, ale prezident nemíní současné politické složení vlády měnit, má jít jen o personální změnu premiéra a některých členů, zatímco někteří ministři budou vykonávat svou funkci i nadále v demisi do voleb. Proč ??? Protože obě "prozatímní" vlády odborníků nadělaly více škody než užitku... A hlubokým omylem je, že by skončili v parlamentu levicoví poslanci - naopak všichni tam zůstanou a ještě budou posíleni o další. Vyletí ale z příští ( ne té prozatímní demisní) spousta ODSáků, TOPáků a Peakovci všichni úplně... A že by si prasátka zvrhla svá korýtka v "prozatímní době je směšné, rypáčky mají citlivé...
  • Já se mám dobře, ale nadávat se musí, jinak bych s ostatníma nevydržel!
  • Za celých 23 let se mohl mít jeden dobře, když se víc lidí mělo špatně.To není žádné vykořisťování člověka člověkem, ale obráceně.Ty ekonomickýá škody se budou (pokud se budou) napravovat mnoho let.Odpovědnost bohužel neměl nikdo a potrestán nebude taky nikdo.Prostě obyčejné svinstvo, které vyhovuje těm, co to tady rozkradli.
  • Sklízejte, co jste si zvolili *1*
  • Seber si svoji vládu a táhněte do pryč, nebo jak říkal na Letné soudruh Dědeček Husákovi, aby táhl do p rd el e! *1*
  • Zase tady psal jeden pravicový zbabělý lump pod mojí značkou.Pravičáci jsou zbabělý dobytek a při tom se tváří jako by zde měli vládnout věčně.Už se blíží konečná.V uvedeném je výsledek zítřejšího hlasování podružný,Hlavní,co bude rozhodovat je,že se na obyčejné lidi valí stále větší bída a vládní lumpové nevědí jak z toho ven.Ono totiž, bez řádného zmasakrování všech lumpů,kteří od údajné revoluce tuto zemi zbídačili,se z cesty ke státnímu bankrotu nedostanem.Aby mohl stát dále držet tolik lumpů u koryt,tak na to už nebude.
    • Zbabělý dobytek jste leda vy! Pravičáci to jsou lidi, kteří si konečně uvědomili skutečnou hodnotu člověka a práce a prosazují systém ve kterém má každý tolik kolik si zaslouží. Neomezené podnikání a obchod je budoucnost. Táhněte někam s tím vaším komunismem, je to kruté! Zatímco vy jste se měl skvěle kdysi, měl jste autíčko, starou velkou televizi, papal jste si ty své dobrůtky a "měl se dobře", tak ve stejnou chvíli zrovna někde mučili nevinné lidi a nutili je přiznat se k věcem které ani nespáchali, v tu chvíli zrovna umírali lidé v komunistických koncentračních táborech, a ve vězení seděla spousta dalších nevinných lidí... ALE HLAVNĚ ŽE JSTE SE MĚLI VY DOBŘE ŽE JO?... Jestli jste schopen podporovat ty parchanty, měl by jste si vážně šáhnout do svědomí a zjistit jestli není něco špatně...
      • Jestlipak jste si Vy uvědomil, že v těch vězeních seděli disidenti a nyní oni nebo jejich potomci a následovníci jsou ti, kteří tuto republiku rozkradli a zdevastovali. Pokud Vám tento základní fakt unikl, pak zkuste začít myslet a možná, pokud na to máte dostatečné IQ, tak si sáhnete do svědomí Vy a možná přijdete na to co je opravdu špatné a nebudete jen tupě papouškovat propagandu, kterou nás už 20 let masírují média poplatná nynějším , podle vás, těm správným lidem.
    • soudruhu to chceš zase RUDEJ TEROR?
      • Bohužel modrý dobytek ničemu jinému nerozumí ! Lepší pár zlikvidovaných kapitalistických zlodějů,než zničená republika a národ !! Lidi volají po novém únoru !
  • Mám také obavy, že se domluví. Mají strach, že v případných nových volbách dopadnou stejně jako v těch komunálních. Nikdo je nechce. Když nebudou předčasné volby, tak mohou dopadnout mnohem hůře. To je pracující lid osobně smete a poteče krev.. A to si tahle pakáž zaslouží. Nic než revoluce nemůže skončit vykořisťování pracujícího lidu, dětí, důchodců a matek s dětmi. Lidé, nenechte se dále vykořis´tovat lumpy a darebáky. Všechna moc a práva patří vám. Nechť skončí tato současná vládnoucí banda jak si zaslouží.
    • Jsem úplně zhnusen zde píšícími soudruhy kteří furt chtějí ten stav před rokem 89. Asi se jim stýská po frontách na TV nebo hajzlpapír! Divní to soudruzi! *16* *7*
      • Zajímavé,že v roce 89 byli všichni pěkně napapaní ,slušně oblečení ,měli byty,aute,chaty .chalupy,jezdili k moři ! Všichni měli doma i televizi a ten hajzlpapír a bez fronty ! Nevěř nesmyslům ,co čteš v mfDnes a pod !!
        • Já MFDnes taky nečtu, já v té době žil, a tedy vím co jsou komunisti za sv*ně... celých 40 let ničili psychicky celou naší rodinu. Komunismus je odporné zvěrstvo, a jejich ideologie je neskutečně nespravedlivá!
          • Pro slušné lidi bylo slušně, k lumpům jako k lumpům. Dnes je to naopak. Chápu, že se Vám to dnes líbí víc.
            • No, když vidím, co jste právě napsal, tak je mi jasné, že s vámi už nemá cenu dál nějak diskutovat... To bude jako mluvit do zdi. Vy lumpe.
      • To víte někomu se stýská po frontách na TV a hajzlpapír, Vám by se stýskalo po frontách na úřadech práce. Divný modrý pták *12* *12*
      • N a s e r s i č u r á k u ! *10*
    • Víme dobře, že by za vlády komunistů zase tekla krev. Ty rudé stvůry nic jiného neumí než mučit a vraždit. Abys pak soudruhu neskončil jako Slánský na šibenici.. Taky jim pomáhal rozbíhat to zvěrstvo.
  • Doufejme, že tato vláda zítra padne a budou i předčasné volby. Ale pochybuji o tom,přece si sami neseberou dobrý a výnosný džob. Myslím, že dojde k dohodě, prostě nechají liz i rebelům a budou si notovat. Kéž bych se mýlila.
    • Kdyby vláda padla, tak místo řešení problémů, kterých je víc než dost by zase nastalo handrkování o koryta. A kdo jiný by toho těžil než rudé stvůry.
      • Vy musíte mít ale strach z těch " rudých stvůr ". Zřejmě patříte k těm modrým zlodějům a podvodníkům, kteří tuto zemi již 20 let ničí ekonomicky i morálně. Jejich řešení problémů spočívá v ožebračování většiny lidí a přihrávání koryt amorálním zlodějům. Doufejme, že už jim na to lidi neskočí, tak jak v minulých volbách na VV a TOP 09.
  • Místo sněmovny bude jedna velká katovská mučírna a v ní budeme my, komunisti mučit protistátní živly!!!
    • Zas mi nějakej komunistickej provokatér ukradl nick a píše si ty svoje nechutnosti!
      • Čechačkové sami vládnout neumí---musí přijít japonec naučit je pořádně a poctivě makat--a ne nedělat a vydělat
      • kdybys radsi nekecal! trpíš schizofrenii a hazes to na komunisty. rad asi trpíš samomluvou a rad si aji odepisujes.
        • Ty seš taky Klas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit