Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ochrana proti terorismu vypadá v principu takto: Vezme se klacek a řádně se pošťourá ve vosím hnízdě. Pak se počká, až rozzuřené vosy rozdají pár žihadel. Nato se řeční a účelově působí na nevědomou veřejnost, aby sama začala požadovat poskytnutí ochrany proti "zlým vosám". Té se dočká, avšak jen za cenu postupného směřování k totalitě. Vzpomeňte na seriál "24 hodin", který byl součástí této kampaně: "Vzdejte se svých základních občanských práv, kam patří i právo na soukromí a právo nebýt mučen, jinak vás nebudeme schopni účinně chránit!" A lidi se tomu ochotně podřizuji: Ano, ano, je to třeba, my i naše děti budeme tak určitě žít v bezpečnějším světě... Je tomu více než třicet let, kdy proběhly tajné porady o tom, koho je třeba si znepřátelit, aby situace směřovala tam, kam mocní tohoto světa chtějí. A určitě nešlo jen o výrobu vnějších nepřátel. Přímo okatě je zneužívána celá přistěhovalecká politika k tomu, aby se změnilo složení společnosti v evropských státech a umožnilo se snadné vyvolání pogromů a občanských válek. Terorismus bude ještě mnohokrát skloňován na všechny způsoby, ale ve skutečnosti se zde hraje úplně o něco jiného. Jde o plánovaný nástup superfašismu, důsledně krok za krokem, pod záminkou nutných opatření proti uměle vyvolanému terorismu. Zatím jsme ve fázi vystrašeného bečícího stáda, rozmisťování kamer, schvalování protiteroristických zákonů, zákazu nošení burek a požáru první velké mešity (té v Londýně). Brzy budou záměrnými akcemi radikalizováni i doposavad umírnění muslimové a začne skutečný boj o přežití v tomto regionu a volání po vládě pevné ruky, která by všemu učinila přítrž. A v ten okamžik nás budou mít přesně tam, kam nás od začátku chtěli dostat. Budou mít od nás souhlas k jakémukoliv opatření, které nás z této situace dostane. Všichni budou povinně očipováni, monitorování pohybu i projevu bude všudepřítomné, kdykoliv budete moci zmizet ze světa a nikdo ani nepípne na vaši ochranu, aby se taky nedostal do vazby nebo koncentráku pro neposlušné. Budete míň než nic. Takový je záměr, takový je skutečný cíl.
  • Každý rok v každé tajné službě alespoň jeden Snowden - a je po špionování! Zatím si s námi ti šílenci z tajných služeb dělají, co se jim jen zlíbí. Tohle je reálná cesta ven. Pro Edwarda Snowdena a jemu podobné lidi by chtělo zavést Nobelovu cenu za mimořádně prospěšnou službu veřejnosti a měla by jim být poskytována maximální ochrana a podpora. A také úcta.
  • Je neuvěřitelné jak tady ta přiblbla s mozkovnou vypláchnutou rudými s.ačkami žvaní aniž by tušila o co jde. To nechápete, že ten magor vyzradil jakým způsobem se sledují islamistické teroristické bandy, které šíří do celého světa islám za pomoci vražd a masakrů nevinných lidí? Ti islamáci ohrožují USA stejně jako Rusko, Evropu a nás.
    V Rusku tomu magorovi dali "azyl", ale ve skutečnosti je to jakési domácí vězení, protože si ho pohlídají, aby dál nežvanil. Svými kecy ohrožuje i Rusko.
    • Tak tohle komunista nikdy nepochopí; kdyby omylem ano, nepřizná to a bude tvrdit opak!
      • Řekni ..huhulák!! troubo!!. *3*
  • Nějak to jouda nedomyslel,vyzradil co neměl a teď má půlky stažený,že neprojde ani prd *8* Jo jo,hrát si s ohněm se nevyplácí *3*
    • Jen se neboj, není hlupák jako ty!! *3*
  • Šlápne-li se američanům na bebínko, jsou schopni téměř všeho. CIA se neštítí i vražd nepohodlných lidí. Stačí, aby se definovalo, že jsou pro Ameriku nebezpeční. V určitých ohledech se tato země neliší od totalitních, čí autokratických režimů.
    • Co komunista, to blb!!
      • Z čeho opisuješ stále dokola jedny a ty samý písmenka? Popros, ať ti někdo předepíše jiný vzor, tohle jedno a to samé papouškování je už hodně trapné. Omlovou je, že ochrnutý jsi napasován do nějaké sesle, mozek vnímá jen tak tak a tobě vždycky někdo řekne, ťukni tím prstem, ukáže kam, naskočí písmenka na monitoru a ty pociťuješ velikou radost. Plácáš dlaněma o sebe a radostný úsměv se rozlije po tvé jindy téměř nehybné tváři. Tvůj ošetřovatel má na chvilku klídek a oba jste šťastni. Na chvilku si popovídáte, ošetřovatel řekne například, bude sněžit a ty radostně zvoláš – nííích, huhuláci. Pak se vrátíš ke klávesnici, ťukneš, kam ošetřovatel ukáže a zase radost a celé opět dokola.
        • O potrefené huse to znáš?
  • Vždyť neprozradil nic nového. Ve všech válkách ve světě a povstání lidovým demokratickým vládám jsou zapojeni agenti CIA.
    • ....proti lidovým...
  • Stejně ho, blba, dostanou, což je dobře.
    • Až po tobě troubo!! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit