Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I tahle naše t.zv. opozice jen řeční a není schopna ničeho. Už nám snad zbývá jen jediné - Štěpána do politiky.....
  • Chichi a kdo ti Sobotko rekl, ze budete vladnout vy? Kdyz uz ted mas takove pindy, tak to budu volit radsi delnickou stranu. *1* *16* *12*
  • Všechny ty pindy nic nemění na tom, že Sobotka, který se nehodí do fabriky, do hospody, do manželství, do sportu, no prostě do ničeho, se už vůbec nehodí na to, aby rozhodoval o osudech jiných lidí. Já se snad přejmenuji na antisobotku. Že je Paroubek blb, už ví všichni.
  • Před pučem v r. 89 patřila naše země k vyspělým a bohatým Evropským státům, bez jakýchkoliv dluhů, za 22 let se z ní stala periferie Evropy která se zaváží odpadky z Němec, tam to ti lumpi dopracovali.Vyráběli jsme všechno a to ve vysoké kvalitě a naše výrobky byly žádány v celém světě, dneska když to člověk vidí je mu do pláče.
    • ... z tebe není ani do pláče
    • Jo, za dvacet let se svět hodně změnil a tak co jsme tenkrát vyráběli už nejde vždy na odbyt. Kdo Ti brání založit si výrobu čehokoli a a vyvážet do světa? A že se sem vozí odpadky? To přece dělají naši podnikavci, kterým to státní úředníci trpí.
      • Já jsem z toho pochopil spíše ironii.
        • ... ten na ironii nemá
  • Jo, jiná cesta než zvyšovat daně neexistuje. Pokud by k tomu nedošlo, tak se zvýší DPH a zase to půjde z kapes občanů. Ale existuje ještě jedna možnost. Zvýšit mzdy zaměstnancům. Od toho se odvíjí strategické daně.Zvýší se koupěschopnost obyvatelstva a nebude nás tak bolet zdražování. A samozřejmě zvýšit tzv. solidární daň alespoň na 10%. A zestátnit RWE,ČEZ a banky. Jen z těchto firem by přiteklo minimálně 300 miliard do rozpočtu. Pak zrušit možnost odchodu do daňových rájů. Dalším krokem je schválit zákon o nabytí majetku a neprávem nabytý majetek vrátit. A jsme z toho venku.
  • Laskave si uvedomte,ze CR ma zhruba tolik obyvatel jako New York v USA,a jestli tam maj tolika zastupitelu,jako u nas,tak by uz davno neexistoval!Nema prezidenta,snemovnu,vladu o x ministerstev,zbytecny senat,krajske urady...
    Nechapu,ze se ten stat jeste neslozil!
    Tak je jasny,ze zkratka ekonomicky nikdy tento stat nemuze vzkvetat!
    Ale co lide nikdy nepochopi je vydirani a okradani obcanu od VZP!Proc v UK plati lide 10-12 £ mesicne,zadne pohotovostni priplatky,leky temer zdarma atd...Kam se ztraci miliardy korun z pojisteni kazdy mesic???Nehlede na to,ze ceske zdravotnictvi je neverohodne,a svym zpusobem zkorumpovane!
  • Ano,soudruzi socánci zvedali tak moc životní úroveň,že v roce 2004 byla nezaměstnanost přes 10% a to proto,že zvedli minimální mzdu a začalo se propouštět.ČR měla za vlády socánků v r.2004 největší krizi po r,.1989.Tak že se propouštělo a tím se jistě zvedla životní úroveň....pravda...nebo pastelkovné,jednorázová podpora důchodcům atd. výrazně zvedli životní úroveň....Ano socánci zvedli DPH u energií z 5% na 22% potajmu a pak z velkou slávou snížili DPH u energií z 22% na 19%...Takhle se to dělá,soudruzi,pro "obyčejné ovce"...Něco se jim naslibuje a oni zase všemu uvěří.....Pro "obyčejné lidi" nejvíc udělala ODS tím,že většina z nich neplatí daně ze mzdy....snížila pro chudé lidi sociální z pojištění z 14% na 12,5% a jako jediná aspoň částečně splnila,co slíbila....Socani jen zvyšují daně,aby pak mohli rozdávat jakoby ze svého....Ale ono to tak není.......
  • Jestli jste chodili do základní školy a dávali jste pozor při matematice, určitě si sámi spočítáte jak a kdo nás zadlužil a taky vám dojde proč to udělal. Doporučuji stránky MF a ČNB, tam jsou všechny potřebné informace. Taky sa tam dozvíte jak ČSSD utratila za rok téměř 200 mldr. Kč a udělala dluh přes 100 mldr. Kč v době kdy ekeonomika jela na 6,5 %. Pro zajímavost dluh který byl za rok 2009 v době celosvětové krize ekonomiky, ve výši 193 mldr Kč a ne jak říká Paroubek 225 mldr Kč je z části tvořen úroky z dluhu , který vytvořila ČSSD ( 78 mldr Kč) a taky propad penziujního systému o 35 mldr Kč. Tedy dohromady 113 mldr Kč a po odečtení je to skutečný dluh v době krize 80 mldr Kč a to s přehledem dělala ČSSD v době prosperity. Tak kdo je větší lump je z tohoto naprosto zřejmé. Ale přesto doporučuji si to vyhledat a selským rozumem zpracovat.52
    • Vlasto, zastav se v Bohnicích, nebo alespoň hodně studený hadr na hlavu. Silně hicuješ.
      • Jesli-že se zmůžeš pouze na toto,tak není o čem...
  • Dá-li pánbu můžeme se už po volbách stát rozvojovou zemí a začít znova.Jestli se ,ale nepokazí počasí na blízkém východě. Má z tama hodně foukat a to radioaktivní prach.Jestli by neměl soused sousedovi radši nakopat tedy myslím bunkr pomoct kopat.Chci jen upozornit, že zažíváme takové věci,které nám kdysi ani v hlavě neležely a ty starosti jsme ani nevnímaly říkalo se pohoda ,klídek no a je to tu tam.Nyní mají zodpovědnost tedy rozpočtovou zodpovědnost a stejně peníze jsou také to tu tam.Takto soudím dál asi taky nepůjde,chce to velký třesk,ale kdo to zapálí.
  • No tak přestaneme závidět, budeme přemýšlet a počítat ju? A hlavně přestaneme blbě tlachat. Ano Petře? Řekne mi někdo kolik Kč potřebuje ČR na provoz? Budeme tomu říkat..., no třeba státní rozpočet. Shodneme se na částce 500mld? A to jsem při zemi, bude to víc.
    Kolik je v ČR obyvatel? 10.000.000 ( pozor včetně příživníků = dětí, důchodců, invalidů aj.)? Tak počítejme. Každý obyvatel by musel vyprodukovat 50.000 Kč, aby na to bylo. Při průměrné mzdě 25.000,-? Vážení. Je to utopie a oni to moc dobře vědí. Proto je pro ně každý den u lizu dobrý. A pozor. Přijdou jiní ... stejní ... né-li horší. Tak Petříku povídej. Co s tím? Jsi přeci chytrý kovaný pravičák. Ono totiž už není ani rezerv ( chlévy, továrny, hospodářská stavení aj.), které tu po sobě zanechali ta rudá prasata jak říkáš. Vše je za 20 let prošustrováno.Hm?
    • Tak nevím, ale tohle mně silně zavání panem Paroubkem a jeho podebraným egem...
    • Jirko, nevím proč si mne bereš mé jméno nadarmo. Ale když už, mohl bys mi říci v čem se mýlím? Vytvářet státní rozpočet a uvažovat kde na to vzít není mou starostí, k tomu jsem si zvolil své zástupce, tak ať se namáhají.
      Po válce se komunisti zmocnili země, která byla bohatší než Švýcarsko: tradiční vysoká vzdělanost, vybudovaná města, obce, infrastruktura, průmysl, uhlí a především uran... nejdřív byla třetina obyvatel okradena o majetek a vyhnána ze země a místo ní sem přišli z východu "nepřizpůsobiví", pak komunisti zavedli turecké, pardon, omlouvám se Turkům, mongolsko tatarské stepní hospodářství, které sem zavlekli východní nomádi, plýtvalo se vším možným tak jak je běžné v té říši, kde zítra znamená teprve loni. A toho bohatství bylo tolik, že vydrželo celé půlstoletí než chcípl komunismus. Pak si rudokožci podle pokynů agenta Kremlu a mezinárodního zloděje Klause rychle "rozprivatizovali", správně rozkradli co ještě zbylo a začali lidem tvrdit, že budují tzv. "kapitalismus", kterým lidi dřív strašili. Tak teď tady máme ten chlév, který po sobě zanechala ta rudá prasata, jak správně díš.
      • Tak bohatší než Švycarsko asi ne... Ale průmysl a celkově ekonomika tu na tom dost možná v té době byla lépe, než ve Švýcarsku, které bohatlo z bank. Baťa, Škodovka, letecký průmysl... Ale bohatší pořád bylo, je a bude Švýcarsko. ČSR měla potenciál být bohatší. No, už nemá :)
      • U žjsem ti mnohokrát psal abys tu neoblboval lidi tím Švýcarskem. Je to naprostá volovina. Kam chodíš na ty kydy? Přečti si ze seriózních zdrojů, jak a kdy zbohatlo Švýcarsko. A takové ty pojmy jako " mongolsko tatarské stepní hospodářství, východní nomádi" tu od tebe čtu minimálně po páté. Moc se opakuješ. Mohl bys mi říci něco blíže o mongolsko tatarském stepním hospodářství či východních nomádech? Pouč mě prosím. A tvé jméno si nadarmo neberu. Jen reaguji na tvé předchozí blahořečení Kalouska. Mimo jiné Rejpal má naprostou pravdu. V jediném v čem s tebou souhlasím je to, že bolševici po 89. za pomocí tatíčka Havla zburžoazněli a jedou dál. Pá
      • Zkusím odpovědět alespoň na něco: ČSR po válce nebyla výše než Švýcarsko, to je pitomost! U nás si přece nacisti neskovávali zlato a prachy. Navíc, proč ještě v dubnu 45 rozmašírovali Američani plzeňskou Škodovku, kladenskou Poldovku, kus Prahy atd? To aby se nám dobře dařilo? V roce 1989 byla již několik let ČSSR bez zahraničního dluhu a vše patřilo zdejšímu státu. Ti tzv. revolucionáři sametové revoluce měli nejmíň na 10 let vystaráno a měli co si rozdávat (mimo jiné třeba i námořní loďstvo, největší jaké měl kdy suchozemský stát - však se Viktorek z toho pěkně napakoval. Taky třeba Poldovka, která uměla dělat oceli, o jakých v USA jen snili se musela rychle "zprivatizovat" - dala se odborníkovi na ocel, architektovi!!! A ty věčné odvolávky na Rusko, to je dnes kapitalističtější, než třeba USA. Ale to se nepočítá. A že jsme přišli z Mongolska, to není přesné. Veškeré lidstvo přišlo z Afriky a Číny (říkají antropologové). A USA vznikly vyvražděním téměř celé jedné lidské rasy, to také není pravda, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit