Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • socialní demokracie má v tomto politickém systému dvojí úlohu, vytvářet dojem opozice a střídat se eventuélně s pravicovými stranami ve vládnutí, aby se vytvořil druhý dojem a to, že když se tzv. střídají vlády, je to důkaz demokracie. V zemích jako je Řecko a Španělsko, sociální demokracie děla největší škrty v rozpočtu a co víc nezvyšuje daně, těm, kteří astronomické dluhy zavinili, ale bere peníze lidem, kteří nezavinili nic. Poslanec za ODS Doktor, řekl v televizi, že ODS bude dělat všechny reformy a mají záruku, že až se socdemáci dostanou k vladě nic se nezmění a vše zůstane tak, jak to udělala ODS. To znamená, až socdemáci náhodou vyhrají, zůstane daňová, penzijní reforma a zdravotní reforma tak jak jí schaváli teď. A pna Sobotka si pro to, aby to tak zůstalo, připravuje půdu a uděla koalici např. s lidovcemi, nebo ještě s jinou stranou, která opět bude nastrčená jako byli zelení nebo večkaři. Až taková koalice bude u vlády, pan Sobotka bude tvrdit, že je v koalici a nemůže nic dělat, to znamená nemůže změnit to co ODS v těchto reformách udělal s občany. A tak to může jít pořád dokola, dokolečka. Záleží jenom na lidech, zda tuto hru už konečně prohlednou, nebo nadále se nechají klamat. Sice se ekonomická situace občanů v této zemi neustále zhoršuje, ale ještě pořád lidé nějak přežívají a s těmi platy 8000 měsíčně, ale všechno je jenom otázka času, že ?
  • Sociální demokraté by to sociální měli vyměnit za vyčůraní.Do koalice totiž jdou jenom s tím, kdo jim umožňuje parazitovat na současném tržním loupežení na úkor státu.Pro příklady jděte na jižní Moravu, do jižních Čech a nejkřiklavějším příkladem je Pražský magistrát!Já být komunisty, bych na spolkupráci s touto zprofanovanou stranou nikdy nereflektoval! Myslím, že současní komunisté, mezi něž v současnosti patří především ti poctiví se od "Sobotkovců, Haškovců, Zimolovců, Březinovců a spol. nikdy nenechají umazat!Ať žije nestor všech moderních sociálních demokratů Standa Gros!Sakra, proč se s ním ten poctivec Sobotka taky někdy nepochlubí!
  • Jestliže to tedy chtějí dělat takhle, tak už NIKDY vládnout nebudou. Vždy se vytvoří koalice složená s narychlo ušitých stran, které ale určitý počet hlasů ve volbách dostanou a je vymalováno. Jejich usnesení z Bohumínského sjezdu škodí jen jim, a nebo se jim ani vládnout třeba vůbec nechce a možná jim to takhle vyhovuje. To pak bude pro lid (ne zloděje) této země tragedie. Jinak si to vysvětlit tedy neumím. Myslel jsem si že jsou chytřejší a že chápou, že je lepší se spojit třeba s čertem, ale úkol č.1 je, a to v prvé řadě, zlikvikvidovat a vymýtit modrý mor. Už jednou se jim komunisté pomstili a ač neradi zvolili, ale pouze na just našeho ekonomického diletanta za prezidenta. Člověka který když promluví tak je to jen ostuda.
    • Lépe to nešlo napsat!
  • Takže zbývá ODS a TOP? To myslí vážně?
  • A s kým chce vládnout?Tichá podpora komunistů není vyloučena.
  • I když by to byla lež,proti lžím ODS a spol.je to prkotina. *10*
  • Bodejť by do takové koalice vlezli.Nepotřebují aby jm někdo nezasvěcený viděl na zlodějský pracky.Oni si rozumí se zavedenýma firmama jako je ODS.Viz Praha a jiné.
  • Je vidět, že strašák komunistů pokračuje, ačkoli perty po roce 89 nic jiného nedokázali než žvanit a krast. Dodnes jsem di myslel, že je sobotka rozumný člověk ale ted zjištuji, že je to stejný blbec, jako ostatní. Nepoučitelný a namyšlený. Je zajímavé, že když všem teče do bot potřebují komunisty, třeba i ta ods jebka na hradě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit