Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukazuje se ,že všechny lumpy co se po kolmunistech prolhali k moci a rušili tehdejší armádu je třeba odporazit na katovské mučírně za vlastizradu.Tehdejší armáda by si z migranty poradila hravě,ale pokud si migeanti vzpomenou se masově valit do Česka,ta je současná armáda i s policií je nebude schopna zastavit.Tato žoldácká armáda je schopna jedině odporážet ty na které USA ukáží,za peníze Čechů.
  • Cíl Německa je dostat do Česka a Polska tolik uprchlíků aby t\to země zbankrotovaly.Pak by Němci za naše dluhy zabrali Sudety.Ostatek by zabrali Židé.Čechy by pak za většinového souhlsu EU a za asistence vojsk NATO odsunuli v dobytčích vagonech do Izraele ,k odporažení Arabům.Podle stejného scénáře,jao se sem valí migranti ze Syrie se sem můžou brzo valit migranti z Izraele,až je IS napadne.Ti už se od nás nehnou.Mazat budou muset Češi.
  • Naše hranice není Itálie ani Francie. Naše hranice je Šumava.
    Když chytří Francouzi nechtějí hlídat hranice svoje, Řecko zase nemá šanci uhlídat ty své, tak to vůbec nevadí. Když jsem zde psal, že budeme muset postavit plot na naší hranici, měl jsem jenom červené hodnocení. Psal jsem zde, že přijdou ne desetitisíce, ale miliony běženců byl jsem Vám pro blázna. Pokud západní státy zvýší boje proti IS, tak jako že ano, protože ješitnost hloupých politiků nezná mezí, bude přibývat útoků na Evropu. Mohou počítat s odezvou, a krev mrtvých bude na rukou západních politiků. Stane se to, že lidé se konečně proberou a svrhnou svoje vlády. Protože vlády evropské unie nesou zodpovědnost za bombardování Iráku, Libye, Sýrie a potažmo mohou za smrt vlastních lidí. Pokud Evropa zastaví svoje boje proti IS zastaví se i odveta IS. Jinak toto bude nekončící boj, který se nedá vyhrát. Zabili jste mi strýčka, dostane přes hubu. Toto je ze Švejka a toto bude platit navždy.
  • V EU bohužel hrajeme 4. housle, takže premiér má stanovené mantinely. To chápu.
    Ale ten blábolil Juncker spolu s tetou Andělou a spol. patří do blázince.
    Jen přihlouple žvaní a prakticky se neustále šikují průvody darmožroutů do Evropy.
    Jak jsem dnes slyšel v TV, tak pár potopených trajektů by situaci konkrétně vyřešilo.
    Ten postoj politiků EU žene Evropu do pekel a oni jen brečí a odsuzují. To nás ale nezachrání.
    Rovněž je nutné primárně vyřešit IS a to bleskovou pozemní operací. Na tom by se prý měla ale dohodnout celá koalice vč. Ruska. Ale ti hloupí politici čekají na co ??
    Musí se jednat rychle teď hned a okamžitě.
  • ferda
    Ten Junckers trochu zaspal dobu. Samoděržaví bylo za cara v Rusku a od toho uplynulo sto let. Jestli je to aristokrat, a potřebuje novou krev pro zakřížení do rodu nemusí být až tak náročný a měl by mu vystačit menší počet a né vybírat si z milionu.
  • Ta zas..ná parodie na smajlíka nemá bejt co zklamaná, jeho povinností je jednat. Pokud tak neučiní, přijde o kejhák, protože bude zodpovědný za masakry, co tady ty připálený kreatůůůry spáchají. A to je konec srandy.
  • Premiér poznamenal, že atentáty v Paříži vytvoří mnohem větší tlak na Rusko a USA, aby se na nějakém řešení v Sýrii domluvily.
    No to je bomba.... EU má problém a bude ho řešit Turecko - na hranici ze Sýrii bude regulovat uprchlíky. Potažmo Rusko a USA na něž vyvině někdo tlak......

    Ovšem Sobotka zapoměl dodat že jediný tlak který politici EU vyvíjej je na toaletě přičemž výsledný produkt je ho...... Které můžete dobře spláchnout páč je to spíš sr......
    Nad čím tady žvatlá kdo by měl co udělat. Sám by měl pohnout zadkem a iniciativně jednat. Nebo nám chce naznačit že on nehne prstem ?? A když to Turci za nás neuregulují a USA a Rusko neutlačí tak se nic nestane...... No to potěš.

    Sobotka..... Neplatím si tebe ani policajty ani armádu k vůli přehlídkám na prvního máje ani k vůli slavnostním dekorování na hradě. Platím si vás abych nemusel mít doma strach. A patím si vás ne Rusy, USA nebo Turecko. Tak sebou pohni nebo jsi dopremiéroval. *16* *16*
  • Vy jste opět opilý soudruhu Junckere !!
  • Já si jen včera při nějakém dokumentu řekl: "Díky bohu, že nám v dnešní době neprezidentuje Havel". To už bychom jich tady měli desetitisíce a neustále poslouchali, jak pravda aláska zvítězí nad lží a nenávistí.
  • Safra.porte, to je ale těžká úloha..

    Kdo je větší ty.dýt? Dluhoslav Netáhlo nebo Lihumil Bruselský de Luxembourg?

    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit