Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohouši pozdě,pozdě *15* Concordia čssd *15*
    • přéééésně a stalinismus má zelenou *14*








      YEAH !!!
  • Odchod Sobotky z funkce předsedy strany nic neřeší. To poznají socialisté po volbách. Pokud ale budou socialisté vykřikovat hlášky jako Chovanec, že: .."Volby jdeme vyhrát. Kdyby byla spravedlnost, máme 40 procent"...tak je výsledek bude velmi bolet. Zdá se, že ve velkohubosti Chovanec předčil Sobotku. Kde ale vzal to magické číslo 40%, to zřejmě neví ani on sám.
    • Chovanec (ústavu pro duševně choré) zřejmě trpí stejným velikášstvím jako Paroubek blahé paměti. Tyhle volby vyhraje na celé čáře Bureš, ČSSD s těmihle dvěma - Zaanálkem a Chovancem - v čele dopadne jako ODS: stane se z ní "tradiční", ale přesto marginální strana plácající se těsně nad 5%... což je dobře, to vítězství estébáka ovšem dobře není...
  • Pá pá
  • Vlastní soukmenovci ho vyhodili i když nám tvrdí že odešel sám a s potleskem ale my ho snášet musíme,volič nemá žádná práva,jen jedno,jít k volbám a tím to pro něj hasne i kdyby byl u koryta sám satanáš což v Sobotkovi v podstatě máme,je to zrůda která ublížila statisícům lidí.Rozdával jen peníze které našel Babiš.Doufám,že ČSSD padne uplně na hubu a do sněmovny se nedostane,podvratáci,jeden jako druhý.
  • Ty tři paka si myslí,že jsme nemyslící stádo.Přeju socanům s tímto vedení aby skončili pod5%
  • Sobotka a sociální demokracie opět mate a našla viníka. Zapomněli však, že Sobotka nevadil jenom socialistům jako předseda, který byl opravdu "béčkový kecal", ale občanům vadil i jako představitel státu, jako předseda vlády. Vadil především svou ukecaností, lhaním, přisvojováním si úspěchu vlády pouze socialistům, a především svou servilní loajálností, tzv. eurohujerstvím vůči EU, Merkelové a spol. vůbec. Jeho postoje nebyly vyjádřením vůle občanů, ale pouze jeho osobní a blízkých spolupracovníků.. Klad odchodu Sobotky z funkce strany pro většinu občanů není žádným řešením Sobotky, jako takového. Strana si jej mohla nechat, protože stejně jeho odchodem se nic nezmění, pouze zadky na židlích. Sobotka z politik měl odejít již dávno, případně do ní nikdy nevstupovat. Možná by byl lepší koncipient kdesi v advokacií, než politik - nemastný - neslaný, a ulhaný.
  • Pan Chovanec. To je ten poslední hřebík do pomyslné rakve. Ani ne půlroční studium na univerzitě v Plzni... mu umožnilo získat akademický titul. Ve svůj prospěch nejméně dvakrát zradil, vždy tu část vedení ČSSD se kterou spolupracoval. Muž jenž nezná žádný cizí jazyk, nemá vlastní názor, natož vizi dalšího vývoje postupu partaje před volbami. I když prezident Gottwald byl také vyučen truhlářem. Tento prodejcem nábytku.
  • Jeden darebák odejde a nahradí ho druhý,žádná změna,ČSSD jich má spoustu.Sobotka je nadělal bordel,zmatky a podrazy takže neodchází,nic jiného už mu nezbylo než vypadnout podrazák.Udělal tolik zlého že není kanál kterým by mohl chodit.Ten člověk se dá nazvat už jen hnusem naší politiky a samozřejmě i všichni kteří jej podporovali což je celá ČSSD.Na jejich místě by jsem vůbec k volbám nešel,zmetci jeden jako druhý,kdo podporuje lumpa je sám také lump.
  • Je to vec socanu.
    • Ano, odchod z funkce je věci socanů, ale jeho stálé předsedování vadí ostatním, a do toho nám je.
  • http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Rozvoral-SPD-Oranzova-korupce-CSSD-nadale-pokracuje-487408 *1* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit