Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lustrační osvědčení je jenom zvyklost ??? Máme, či jsme měli přece "lustrační zákon", ne. ??? Kdejaký pičmunda, třeba parťák od popelářů musel mít lustrační osvědčení a najednou je to prý jen zvyklost ( Asi už skončila platnost zákona ).Ale pokud platnost zákona o lustracích skončila a je to jenom zvyklost, který pitomec vykládá všude něco o zvyklostech ??? Zvyklost je zvyk a ne zákon, není právně vymahatelný, tedy není ničím !!! Já třeba mám zvyklost jít hned ráno "na velkou" a když se mi někdy nechce a nejdu, tak budsu potrestán, či co ??? Zanechte neplatných manýrů, buďto to dejte do zákona, či do ústavy a šmytec !!! Připadám si jako v "Blbostánu" a také jím určitě jsme !!! Co asi udělá Sobotka, když Babiš nepředá lustarční osvědčení ??? Vyhodí ho z vlády ??? A Sobotka se spojí s TOP 09, KDU, a ODS a máme tu vládu, která by mohla sloužit leda tak jako cvičné cíle pro výcvik odstřelovačů !!!
  • Dluhoslave,ty jsi ostuda socanů,dát se do kupy ze zločinci z KDU tak to je tedy síla. Příští volby tvá partička kašpárků dopadne jako ODS.
  • Vykopejte už konečně toho Sotku z ČSSD a bude klid,ja ČSSD nevolil jen kvůli němu.Haškovi přeji,je to politik na svém místě a co na tom,že byl navštívit pana prezidenta,vždyť je to hlava státu a Sobotka rozvráčeč strany.
  • Stále se řeší nepodstatné věci, lidé čekají na něco jiného a všichni víme na co.Odvádění pozornosti od problému je národním sportem zlodějíčků, oblbovačů lidí, tunelářů, zadlužovačů a nenažraných vychcánků.Lidé vás mají politici plné zuby a jistě přijde doba, kdy vám vystaví účet a potom nastane exodus zlodějů na závad a tam z nich budou mít radost, protože tam mají dost svých zlodějů a vychcánků.
  • Sobotka premiérem nebude. Když vyhodí Haška a spol. z ČSSD, tak má po většině 50 hlasů v PS.
    Protože Hašek a spol. také mají nějaké parlamentní posty. ČSSD je na cestě k rozštěpení, tak jako tak. V květnu budou nové volby, které stejně nic nevyřeší a nikým nevolený Rusnok se Zemanem a zkrachovalá SPOZ budou vládnout dalších několik let. *1* *1* *1* *1*
    A to je ten konec parlamentní demokracie v Čechách. *16* *16* *16*
  • Správně. Vznik nové vlády bude komplikovat sám hradní pán který nechápe že
    prezident neovládá PS. Nikým nevolená vláda hradních kamarádů končí.
    Hradní projekt SPOZ skončil krachem a věrná loutka Hašek nedokázala ovládnout ČSSD.
    Proto je hradní despota tak podrážděný. *1* *1* *1*
  • Lustrační osvědčení je k ničemu, neboť údaje z archivů o spolupráci s STB nikdy neměli a ani nemají žádnou vypovídací hodnotu. Estébáci ,aby vykázali aktivitu, si do lejster napsali kde koho, a ti skuteční byli hned po revoluci vymazáni .Navíc se v politice objevují noví lidé, kteří byli za komunistů ještě dětmi.
  • Babiš, není to od slova "Babinský"?? *5* *5* *5*
  • To už je u nás jako ve Švejkovi"
    "všichni kradli, a když se náhodou někde nekradlo, bylo zase podezření, že je to jenom proto, protože si už nakradli dost". *5* *5* *5* *5* *5* *1*
  • Je to celé po tak dlouhé době jedna velká, ulhaná i pokrytecká šaškárna a výsměch od lidí co tu mnozí vládli s "lustračním osvědčením" všelijak získaným..dosud a udělali víc neskutečných a nemorálních prasáren za 20 let, než komanči za celých 40 let, včetně totálního rozkradení republiky a zadlužení lidí na celé generace...Je po volbách a místo práce a řešení problémů se tady akorát pupínkuje o něčem, co dosud skoro nikoho moc ani nezajímalo a najednou je z toho ten největší problém století.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit