Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby nelhal,my tady v Karviné víme moc dobře jak to bylo a co všechno způsobila tehdejší vláda ČSSD.
  • Myslím, že kecá a je to spíše zoufalec, který se chytá stébla. Do ceny si teď taky musí napočítat náklady na záchranu, to jsou další miliardy, které asi zaplatí on sám ( tedy jeho nepříliž povedená vláda).
  • na fotce vzhlíží k řitnímu otvoru s myšlenkou.......tak takhle vysoko se nevyškrábu *1*
  • Tak jsem toho brejláče předevčírem sledoval v TV. Na dotazy novinářů mlel pořád stejnou věc dokola a kýval hlavou jak osel! Se nedivím, že potřebuje takou hordu poradců, katastrofa!
  • Největší škodná pro tuto republiku byla a je ODS v čele s privatizátory.Největší škody od doby pobělohorské.
    • Ty jsi pekny BLBEC!!! Nejvecsi skody tady nadelaly KOMUNISTI ktery ukradli VSECHNO a zplundrovali!!! A naopak ODS a panu profesoru Klausi muzeme vdecit za uspesnou TRANSFORMACI!!!
      • TI DNEŠNÍ mocipáni by take mohli ůspěšně transformovat, ale jediné co dodázali jsou jen dluhy.Ta transformace je jako u elektřiny z velkého proudu na proud ke svíceni.Kdyby měli transformovat výsledky za své vládnutí chytali by jsme se za břicho.
      • Bacil tebe nekdo prastil po HLAVE a mas nasledky ,ze?V ODS nebyli a nejsou
        KOMUNISTI?!
      • Největší škody nadělali KOMUNISTI. A pokračovali v tom i pod modrým baldachýnem ODS. Wenzl Klaus-Kikina Pružinskij je gauner non plus ultra. Psychopat, agent KGB a jeden z hlavních strůjců poskomunistických lumpáren: dělal tlusné čáry za minulostí (aby se nemuselo vracet co bylo ukradeno), utíkal před právníky (aby si soudruzi mohli "rozprivatizovat" majetek, i ten ukradený, dřív než se pro to vytvoří pravidla), zhasínal (aby nebylo vidět kdo a jak "privatizuje"), morálku považuje za třešničku na dortu, snažil se nás vyrvat z EU a zatáhnout znovu do ruské p*dele...
  • Levicaci KRADOU to neni nic noveho!!! *11*
    • A co teprve pravičáci to se komunisti musej stydět.
    • Však taky normální člověk levičáky nevolí. *2*
  • Sobotka je CHARAKTER,ted se hazi ODPOVEDNOST na MRTVEHO?!
    Ze by dostal malo nebo na nej nezbylo pri deleni???Proc o Obchodu nemluvil pred jmenovanim ?!?To je SRANDISTA?Ze by se bal konce-odvolani?
  • Sobotka je zloděj a zjevně v té zlodějně jede s OKD dál, když pro ně chce další státní miliardy. Jen přitroublí Ostravaci ho stále volí, ačkoliv je okradl o byty po OKD! *1* *1* *1* *16* *16* *16*
    A ještě si dělá prdéél, když teď tvrdí, "že poslouchal podřízené" *2* *2* *2* *2*
    A já myslel, že ministr tam rozhoduje a poroučí, a von dělal co chtěl vrátnej??? *1* *1* *1* "*1* *1* *1*
    Pěknej" předseda vlády, jen co je pravda, lepšího jste si zvolit nemohli! *2* *2* *2* *2*
    • Kočičáku jsem z Ostravy ale nevolím ČSSD.Jsem přesvědčený že Sobotka byty daroval a nezajímalo ho jak na to občani doplatí.
  • Takove podniky strategické se vůbec neměli privatizovat z čeho ted má žít ten region tak by to šlo do statní kapsy a tak to jde nějakému zlodějovi,jestli dobře počítam tak jen na tomto prodeji stat prodělal 6 miliard.Už si dělaš zadní vratka Sobotěnko ale to ti nepomůže maš natom vinu!! *16* *16* *16*
    • To byla ta Zemanova zvrácená prognostická makroekonomie - stát nemá vlastnit ani pivovary,ani vodovody ani banky, stát nemá vlastnit nic.. Tak dnes kromě Budvaru nevlastníme nic zato vlastními cca 2 bilionový dluh. A dnes má náš "geniální prognostik-ekonom" na Hradě za poradce doc. Ćubu, který řídil podniky prakticky a nejen jako Zeman teoreticky od stolu a ten byl a je opačného názoru. Prostě se němělo všechno privatizovat, a už vůbec ne na 100% , protože pak stát nemá na nic peníze. Ani v Německu není všechno privátní - VW je velice konkurenceschopný podnik a majoritu v něm má stát, tedy my jsme náš státní podnik ŠKODA auto privatizovali do státního podniku německého VW. Babiš má v Německu půjčku , jak říkal velice výhodnou a to u státní německá banky, tuším, že IKB. Takže ukázka naší české blbosti, kdy všichni uvěřili těmto nýmandům, co dokázali řídit akorát tříkolku a pak někteří auto, Zeman myslím ani to auto. ne . Dnes sklízíme plody jejich destruktivní práce a s tím i spojené zlodějské. To jim opravdu šlo, podřezali stříbrné, zlaté i diamantové slepice, které snášely do státního rozpočtu vejce této kvality. A pak prof. Komárek , makroekonomický Andersen, před svou smrtí , zhoren tím, jaký máme dluh a že každoročně z ČR odchází cca 300 miliard korun a na počátku to bylo pouze 20 miliard a vyzýval na sjezdech ČSSD a SPOZ oligarchy, aby přestali levně kupovat a draze prodávat a začali se Zemanem budovat nový český průmysl, který tito borci z jeho Prognostického ústavu zlikvidovali jak atomovka Hirošimu.
      • Oprava - šokován tím, jaký
  • No, nekupte TO!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit