Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka nemá vlasy,jen naleštěné koleno od toho másla co má na hlavě a to hlavně proto,aby měl co nejmenší odpor při lezení do té bolavé p r d e l e-EU. Jen se nesmí v půli cesty rozesmát *1*
  • Sobotka ten se svým štvaním proti Rusku dělá vše proto,aby ti co v Česku topí zemním plynem poznali přesně to,čemu se za našich praprapředků,říkalo velká doba ledová.Rozhodně se Česko nějakého břidlicového,laciného pynu z USA nedočká.Komedie s břidlicovým plynem má jediný cíl a to vylekat producenty zemního plynu,aby snížili jeho ceny.Sobotka má velikou šanci,že ho za obelhávání, národa Čechů ,pak zlinčují rozzuření lidé přímo v ulicích.Možná,že dokonce zlinčuje národ všechny straníky ČSSD za to,že si takového prolhaného lumpa udělali předsedou a znárodní se veškeré majetky minulých i současných straníků této strany.
  • Ozubená Pleš mele svou, jak mu předepsali v Bruselu, v Berlíně a proletářští internacionalisté jejich partaje. Dáme jím pár miliard, přijmeme politicky se tvářící ekonomické volyňské migranty, budeme uplatňovat sankce za cenu zvýšení nezaměstnanosti a zdražení vytápění...je blbý jako vačice opossum z pražské zoo, která si v létě navykla sedět na radiátoru topení, tak tam v zimě seděla až do popálenin třetího stupně. Bůh s námi, kde blb - tam nebezpečno.
  • Sobotka je český Jaceňuk, je to velmi statečný člověk, a všichni si ho proto vážíme.
    • Jestli není Sobotka Jaceňukův klon, tak je to určitě jeho příbuzný.
  • Tak hloupé a bezcharakterní vedení ČSSD tady ještě nebylo. Vlastně bylo za doby nepodařeného usmrkaného mašinfíry Grose a kam se dostalo ??? Byl jsem volič ČSSD, ale nyní mohu volit jedině Che Guevaru.
  • "Postup Ruska je nepřijatelný, Putinova odpovědnost zřejmá," opakovala po Sobotkovi v naší ČT nějaká hodně opálená moderátorka jménem Syrečková, nebo tak nějak po uleželém tvarohu. *1* *16*
  • Pro sankce proti ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi ale zatím není. Uvedl...

    A až se rozhodne pro sankce proti Putinovi, tak to bude velice tvrdé, zakáže Putinovi koukat na večerníček o Krtečkovi!

    *1*
  • Ano, Zaorálek, stejně jako Sobotka, je veřejný škůdce, ale musíte to vidět taky z jeho pohledu. Zaorálek není etnický Čech, Čechy s největší pravděpodobností nenávidí nebo v lepším případě jsou mu Češi
    u p r d e l e, tak hájí svoje zájmy, a ty zájmy jsou nadnárodní. Byl by blbý, kdyby to nedělal, když se mu nabízí taková příležitost. Nebude přece hájit české zájmy, ty mu jsou úplně cizí. A když si Češi svoje zájmy hájit nedovedou a zvolí si za svoje zástupce Zaorálky, Sobotky a Dienstbiery, tak co jiného se dá očekávat.
    .
  • Já být komunistou, tak jsem ti neskonale vděčný za to, jak se pilně snažíš o výsledek příštích voleb! Skoro to vypadá, že jsi "soudruh v utajení" a máš za úkol zničit celou ČSSD ! Tvoje výroky jsou nezapomenutelné, a tak ti přeji hodně úspěchů. Ať žije KSČM, budoucí vítěz voleb!
  • Českýkripl nadmutý separáty se,ještě diví proč žije ve hnoji a ne ve státě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit