Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotko ty černoprdelnický k o k o t k o
  • Kněží by se,co nejrychleji vzdát všech jejich požadavků na nějaké restituce.Jinak.až národ,ve svém zájmu,rozhodne,že je třeba všechny kněžské podvodníky odporazit,co nejkrutěji,na katovských mučírnách,tak už národ nikdo nezastaví.I po odporažení kněží bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.
  • Vážení a milí : na Ostravsku prodala sociální demokracie za hubičku veškerý inventář s pozemky bytového fondu panu Bakalovi. Tunel jak Brno a největší podraz na lidi kteří tam bydleli celý svůj život a dávno splatili ze směšných částek nájemného své vybydlené domy. Dnes je nájem 2+1 cca 6500,-Kč a 3+1 cca 8500,-Kč pro důchodce a někdy vdovu-či vdovce likvidace a vykořenění před důstojným odchodem na věčnost tak musí psychicky snášet útlak dnešní doby. Já politikům nevěřím od levice až po pravici a to samé se teď děje s pozemky pro Amazonu. Jediné řešení je občanská neposlušnost protože to naší politici mají dobře spočítané že s námi ořou a vláčí jak se jim to líbí a jejich heslo zní : PO NÁS POTOPA
    • Vše,co se po komunistech prolhalo k moci,je všechno vlastizrádný dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Proto to chce krutou revoluci a všechen ten vlastizrádný dobytek,který tuto zemi zbídačil protáhnout katovskou mučírnou.Prostě razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů,k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
  • PRO TY HŇUPY,KTEŘÍ A PRIORI NEGUJÍ SOBOTKU.Nechejte rozhodnutí o AMAZONAS na trotlovi Onderkovi a on místo toho nechá postavit buď divadlo,nebo zase nějakou " ozdobu " na Nám.Svobody (podobnou tomu jeho č.ráku ) a místo " pár korun " výdělku lidem od AMAZONAS budeme platit nezaměstnaným.Co je lepší?? Stůjme už konečně na zemi.
  • SOBOTO,SLIBOTECHNO,
    ty se hlavně starej o zrušení katolické zlodějny,nebo ti to u voleb zakroutí krkem a i celé ČSSD. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Amazon staví svoje sklady na obrovské ploše, která je při naši hustotě obyvatelstva doslova katastrofou. Navíc jde o ukázku , jak z ČR se stala banánová republika. Cizí firma zabere obrovskou plochu půdy, otroci tam budou běhat za pár korun, protože Němci to odmítli. Firma, která ,která pro nás nepřináší žádnou přidanou hodnotu tu bude pěkně bohatnout, žádný velký efekt. Ukázka české blbosti i blbosti světové. Když už se tu tato firma ocitne, tak Sobotka měl trvat na tom, že to postaví do výšky a ne do obrovské šířky a je na čase, aby se peníze, které z naší země odchází se začaly danit. Oni stejně vydělají tolik, že tu budou podnikat. Jinak za pár let budeme na úrovni rovníkové Afriky. Na nic nebudou peníze.
    • Podle něj kvalitní dopravní napojení průmyslové zóny Černovická terasa může pomoci i příchodu dalších investorů.
      Naprosto s vámi souhlasím! Jako všechny tyto firmy kde jsou zaměstnanci za minimálky.No a zabírání kvalitní půdy to taky nikdo neřeší!
  • Ta firma Amazon je známá tím, že tam jsou otrokářské pracovní podmínky. Sociální demokrat a přítel lidu Sobotka by měl být uvážlivější, než sem něco takového zavleče.
    • anonym ,od B L B A -negramota nemuzes cekat nic jineho.Kdyz na jeho miste bude chovanec
      z psychiatrie ,je to stejne.Uvazlivost nezna ,jinak by necekal na jmenovani 3 mesice.
    • No, na to tady nesežene lidi. nejspíš počítá s tím, že po asociační smlouvě s Ukrajinou se sem přistěhují miliony Ukrajinců a ti budou ochotni pro Amazon pracovat i za talíř polévky...Zvýšení nezaměstanosti českých lidí ale povede k prudkému nárůstu trestné činnosti - lidé z něčeho žít musí a tak budou vylupovat auta, pošty, banky , byty obchody a podobně, naroste prudce počet přepadů a loupežných vražd, Nádherná budoucnost !!! Sežeňte si rychle kolty, nějaké ty pepřáky či elektrické paralyzéry jsou na prd - na netu ukazují, že trochu urostlý chlap se po zásahu paralyzérem jenom rozchechtá...
    • Já samozřejmě nevím co je to za firmu. Necht rozhodou brněnští zastupitelé jpo posouzení všech pro a proti. A jestli tam panují otrokářské pracovní podmínky? Když se nanajdou lidé, kteří budou ochoti pracovat za "otrokářských podmínek", tak se bude muset firma firma chovat jinak.
      • Lidé jsou v takové situaci, že přijmou i otrocké podmínky.
        • záleží, co to jsou otrocké podmínky a jaký bude plat...u nás chce každý nemehlo 30000,- čístýho a nejlépe nic nedělat
          • eM,bud opatrny s vyrazem Nemehlo ,kazdy ,kdo pracuje ,by mel tolik vydelat ,aby nebyl zavisly na soc .davkach.Kdyz nasi bohulibi prisavkove Politici mohou zit nad pomery ,proc by postive pracujici mel zivorit z almuzny?V pripade radne odvedene prace -vykonu -tebou uvedena
            mzda 30000kc by nebyla nedsazena ,vzhledem k drahote ,najemnemu a atd.Uvazuj logicky,vem si na pomoc kalkurator a zjistis ,ze nejde o prehnanou odmenu za praci.
  • Svoboda je největší hodnota, kterou lidé můžou dosáhnout. Radši budu bydlet pod mostem, ale svobody se nevzdám. Žili jsme čtyřicet let v nesvobodě! Teď máme svobodu a demokracii. To ale závistivé a neschopné socky nikdy nemůžou pochopit a nedovedou se o sebe postarat. Pro ně tak platí stravenky. Já stravenky nepotřebuju a taky je nepoužívám. A ukrajinský lid bojuje za svobodu v čele s Vitali Kličkem. Putin je diktátor a Janukovič jeho slouha. Až přijede k nám na návštěvu, měl by dostat bejkovcem.
    ,.
    • a nevděčné bych tam ještě připsal *4*
    • Svoboda je nejvyšší hodnota ??? Tak proč se lidé jako o překot ženou do otroctví ??? U nás už v něm jsme a pár zaplacených pitomců panákem vodky na Ukrajině dává přednost tomu frťanu před svobodou... Můj známý tam byl a viděl, že demonstrující dostávají za každý den 5 EURO, t.j. asi našich 140,- Kč. Nic zvláštního si za ně nekoupí, akorát se ožerou kořalkou a potom rozbíjejí okna, auta a prostě co jim padne do oka...to je všechno a podstata protestů... Za kořalku prodávají svou vlast. Opravdu svobodní to lidé...
    • ostapkotab
      ty jsi nesutecnej v#l
    • Tak už se pod ten most odstěhuj a neotravuj tu nesmyslnými kecy a ještě tam buď hlady , můžeš jíst tu svobodu a pij ji plnými doušky . Na Ukrajině tam Ukrajinci mají dodané provokatéry z EU, protože EU Ukrajinu potřebuje kolonizovat. Kličko žije v převážně v Německu a dělá to na jejich objednávku za pěkné peníze na jeho konto, tak jako to proběhlo u nás. Janukovič není žádná sláva, ale ostatní je stejný hnůj jako u nás. Není kam sáhnout. Věrchuška bude v balíku eur a ostatní budou rýt držkou v zemi, jak zpívá Kryl. Nech se vyšetřit na psychiatrii tečko.
  • Zase sem chce vlastizrádný lump Sobotka tahat další cizáky a rozprodávat jim naši zemi.Všechen ten lidský dobytek,který od údajné revoluce prodával majetek státu a naše území cizákům,je třeba,co nejkrutěji,odporážet za vlastizradu na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek vlastizrádných rodů.To je ta správná humanita a demokracie,jakou naše země potřebuje.Chce to krutou revoluci a svižně začít všechen vlastizrádný lidský dobytek,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veěkerý majetek vlastizrádných rodů.
    • ostapkotab
      uz to nechlastej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit