Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U normálních lidí by mělo platit, podle výsledku jsi hodnocen.
    U nás, pracuj více a dostaněš méně.
    U pos.anců, se.átorů a úředníků platí čím horší výsledky, tím větší příjmy.
    Za výsledky tohoto státu by neměla předcházející vládní garnitura dostat nic a ještě vracet za zmetky, zákony, ožebračování lidí a nakradení do vlastní kapsy.
    Pokud se týká ministerstva sociálních věcí se za nového ministra nic nezměnilo. Krysáček nechal kde koho krást a nový to přehlíží. Kašlou na všeobecnou nespokojenost se systémem sociálních dávek.
  • hlavně že se budou zvyšovat odměny v senátu a parlamentu..jeden by blil... *16* *16*
  • Opravuji;vsichni z te branze.Zde plati ;syty hladovemu neveri.
  • Posranci ,ministri ,manazeri a vlachni z te branze si nechaji tucne zaplatit i opusteni
    postele k jednani,zasedani.O zranicich na statni ucet nemluve.
  • Svatá církev se má skvěle. S úsměvem vám strčí ještě košíček na přispění na farnost. Co jim je do mrtvých. Ty přece Bůh miluje a proto je povolal k sobě. Bezbožníky, co jim nic nedají, protože na truc spáchají sebevraždu,, tak ať je vezme čert. Hlavně, když se oni budou mít dobře.
  • Tzv.posranci by měli ochutnat platy lidí a vyžít z nich 1 ano JEDEN ROK.Po roce ,jestli se ho dožijou,můžou posoudit co je to za blahodárný život pro normálního a obyčejného člověka,který netouží po bohatství,nýbrž jen normálně a slušně žít............ *13*
  • Rusnokova vláda není definitívní. Pro ni platí zatím Kalouskovo Kraďouskovské zákony, které s Nečasem prosadili i proti vůli vlastních poslanců, které vyhrožováním donutili tohle svinstvo schválit. Musíme počkat na novou vládu, no a jestli zvolíte TOP ku s ODS a Babišem, tak budou dávky sníženy na polovinu a důchody také. Potom už to snad lidem dojde a vyrazí do ulic a bude brajgl !!! Ale dávky pro rok 2014 nově platit nebudou, záleží, co si zvolíme, ale i když ta Kalouskovká usnesení zruší a udělají nová, tak začnou platit až od ledna 2015. Jedině, by mohli udělat mimořádnou jednorázovku jako kompenzaci, ale měsíčně ne. Ale záleží, kdo bude ve vládě a parlamentu...Koníček se omlouvá, ale komu to pálí, ví že je za tím Kalousek !!! Proto pryč od Topáků Ropáků, největších syčáků v téhle zemi !!!
  • Jestlipak by za to ti, kteří takové dávky schvalují, byli schopni žít?
    Je na čase změnit systém, aby se necpaly peníze cikánům jen proto, že mají 10 děcek, ale naopak pomoci těm, kteří od vyučení/studií pracovali a třeba v padesáti letech přišli o práci.
    • Přesně tak. Nevím, kde na takové srandovní "sumy" chodí a proč se ty různé tzv. dávky (ale i platy poslanců, ministrů, manažerů ČEZu, ČD, Sazky apod.) neodvíjejí přímo od tzv. celonárodního průměrného příjmu (podíl anebo násobek z cca 25.000,--Kč) ? Tak by v tom bylo jednoduše jasno. Tam nahoře ty nehorázné příjmy seříznout a těm potřebným přidat.
      A dávky nastavit přísně podle zásluh a přínos pro společnost, např. máš odpracováno 10 let, dostaneš tolik, 20 - dostaneš 2 násobek, nedělal jsi nikdy - odchod ! Různí paraziti by najednou začali dělat, až by se z nich kouřilo ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit