Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono by se nic nestalo,kdyby se ČSSD zrušila vůbec.Mnoho členů a aktiv politiků této stranu je proti srsti mnoha voličů.
  • Dělnická strana sociální demokracie je obzvlášť pikantní... *7*

    Už to vopravili.. *1*
    • Kupodivu, ...ale byl jsem první, kdo si toho všiml. Cenzor a čert sice nikdy nespí...ale...asi byl právě na svačince. *1* *1* *1*
      • Alespoň v něčem jsi první. Gratuluju. P.S. Nejsi ty náhodou génius?
        • Jsem, ale skromný. *1* *1* *1*
  • Možná by to chtělo tak trochu obměnit i podnadpis článku (černé písmo), ve kterém je jistá formální a z ní navazující i věcná nepřesnost. Neznám totiž Dělnickou stranu sociální demokracie! Vy ano? *1* *1* *1*
  • ČSSD tímto vlastně otevřeně a pokrytecky přiznala svoji vinu, protože cikánismus a parazitismus na základě sociálních dávek a dalších peněz tzv. odpuštěných plateb z důvodu nevymahatelnosti.. jsou za ta dlouhá léta právě a hlavně její produkt a to co vzniklo na Duchcově a nejen tam.., jako signál od občanů ve volbách..je výsledek "sociální Slibotechny s.r.o" na úkor naprosté většiny společnosti co tohle musí se skřípěním zubů trpět i platit každý den ve svých už i tak těžkých životech a hlavně ze svých peněz v tom na co oni nikdy nebudou mít takový nárok i pomoc od státu ani omylem..!!! Kdyby tohle asociální rozdávání občanských peněz naprosto nepřínosným "občanům" nebylo v takové, provokativní míře, nebyla by ani DS, ani stále silnější tlak občanské nenávisti k cikánům i jiným parazitům.. co jako menšina-ny spolu se "státem" šikanují a přímo i terorizují pomoci "vícemetru" většinu občanů.., kde kdokoliv se proti tomu vymezí, je okamžitě a hystericky označován EU multikulti inkvizicí za "kacíře" s cílem ho co nejdříve umlčet, srazit na kolena, zadupat a ještě mu nastavit bijící ruku k políbení s výzvou k omluvě, že si vůbec dovolil otevřít hubu a říkat, že se mu to nelíbí..Tohle je dílo našich "pánů" co tohle rozdávání z cizího dovolili s nastavením nemorálních pravidel formou občanského "výpalného" v zájmu "sociálního smíru a klidu" a kteří si samozřejmě své zvyšování peněz opět z té většiny lidí co je o to okrade, nezapomenou stále zvyšovat, protože mají pořád nenažraně málo...To nemá se sociální spravedlností pro potřebné občany nic společného, to je obyčejný, režimem řízený, protiobčanský chaos, pomoci vynuceného výpalného ve prospěch škodlivých menšin na úkor většiny s otevřeným přiznáním, že nynější režim si neumí s tímto už dlouhodobě jinak poradit, možná už ani nechce.. totálně to nezvládá a tak přehazuje vinu i zátěž právě na ty většinové občany co jsou stále víc a víc tímto vydíraní, šikanovaní a tlačení do kouta !
  • Nejlíp na celém svjetě umí rušit buňky náš všemi mylovaný Vůdce nadsoudruch generalisismus Putin! Co náš Vůdce zruší to uš nikdo neobnový! Čest!
    • Vidím, že zrušil mozkové buňky všem členům a voličům KSČM.
  • Ženská ve věku 23 až 26 let, která je svobodná nebo rozvedená, případně má manžela v kriminále, má tři děti, je na mateřské dovolené nebo bez práce, dostává z našich kapes:
    - 7.400 Kč příspěvek na bydlení
    - 8.700 Kč sociální dávky
    - 1.700 Kč přídavky na děti - pokud má "pouze" 3 děti
    - 7.600 Kč rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte.
    Celkem tedy 25.400 Kč každý měsíc. K tomu ještě:
    - 13.000 Kč příspěvek při narození dítěte a cca 6.000 Kč jednorázové podpory na nákup "potravin" při každé návštěvě famílie s hordou uřvaných děcek na úřadě.

    Rodičovský příspěvek se vyplácí pouze do čtyř let věku dítěte, ale je nastaven na tři "rychlosti vyplácení" do dvou, tří nebo čtyř let dítěte. Pokud si je taková osoba jistá, že za dva roky bude mít další děcko, může si vybrat "vysokorychlostní" nastavení příspěvků a v tom případě dostane měsíčně 11.400 Kč. A to i když nikdy ani nečuchla k práci. Pokud bude mít další dítě až za tři roky, bude pobírat výše uvedených 7.600 Kč a pokud trpí u „nepřizpůsobivých“ nevídaně nízkou plodností, pak si může pobírání příspěvku rozvrhnout na čtyři roky a pobírat 3.800 Kč měsíčně.
    Po dobu „výchovy“ dětí má zajištěn solidní měsíční příjem jen za to, že vychová dalšího pouličního zlodějíčka, flákače a kriminálníka, v lepším případě kopáče kanálů nebo přidavače na stavbě. Celkem nás jedna taková osoba stojí každý měsíc asi 25.400 Kč podle počtu dětí a jejich zařazení v tabulkách, ale může to být i 30.000 Kč nebo i víc, záleží na vychytralosti, hlučnosti a sprostotě konkrétní žadatelky. Tuto částku dostává většina u nás žijících „nepřizpůsobivých“ formou podpor v nezaměstnanosti nebo dávek v pracovní neschopnosti.
    • Něco zde chybí a to co dostanou ZDARMA ve škole školáci ( jídlo a materiál ) na úkor jiných žáků. Sociální politika tohoto steautu je na hraně s fašistickou. Posr.nci chytněte se za nos a pošlete Dinsbiera zpátky do joho vlasti USSA.
      • Pekný přehled i jeho doplnění. Ještě tam chybí kolik bere důchodce, který celý život poctivě pracoval a platil daně, řádně vychovával děti, uskrovňoval se, aby jeho děti mohly řádně vystudovat nebo se vyučit a staly se řádnými občany této země.

        Nevím sice kde je "USSA". Ale ti co takovou "sociální" politiku zavedli by měli jít kamkoli, třeba do "píp". Sami sobě si zvyšují už tak nehorázně vysoké platy a přitom řeší "píp"oviny. Např. by chtěli určovat obchodníkům kdy MUSÍ mít zavřeno a co rodina MUSÍ dělat o nedělích o svátcích. Jak za komunismu nebo za Protektorátu.
      • anna.tvaruzkova.58
        Tady s tím výjimečně nesouhlasím. Buďme rádi, že alespoň některé z těch dětí do té školy jdou, třeba jen kvůli tomu jídlu.
        • Ale k čemu jim to je, když domácí "výchovou" nejsou motivovány k tomu, aby se učily a pracovaly?
    • Nepřizpůsobivé přizpůsobit!
  • Vrchol pokrytectví!

    *5*

    http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?id=2483

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1388-jsme-v-kritickem-bode-lide-na-zapade-zvedaji-hlas-proti-valce-co-prozradil-prezident-hollande-vladimiru-putinovi-nemecke-elity-protestuji-buh-s-nami.htm
  • A kdyby zrušili všechny buňky, tak by se celkem h@vno stalo.
  • Šašci *7*
  • Vy palice dute.A co jako?Ted jste jim to natreli.Takove srandovni divadelni gesto?To uz se v Praze zblaznili.A pak se divite ze vam padaji preference.Proste v tomto miste si zivot ve meste vyzadal takovou koalici.Zase se prokazalo ze Sobotka-zvany tez Zubata ples paroubkovati.Co nevidet bude tez vajickovym kralem.Ono se vam to vrati ale sakra kvalitne,o co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit