Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vládní koalice hlásá o adresných dávkách potřebným, realita je však jiná.
    Aby potřebný nemohl dávku zneužít, stát ji pošle rovnou cílovému poskytovateli služeb.
    Je zřejmé, jak vláda chápe sociální roli státu!
  • Zase paškvil. Není snad možné prosadit takovýto zákon s tím, že ten. kdo bude tyto karty provozovat tak musí činit bezplatně a na vlastní náklady? Ono by se ukázalo, kdo jak myslí.....
  • Pokud budou u moci stále ti samí převlékači kabátů, naděje státu dostat se z krize je nulová. Chce to změnu a to změnu na politických místech. Zvolit takové lidi, kteří opravdu budou myslet na blaho lidí a né na své konto, pozemky a majetky. Výhody, které mají jsou pracujícím lidem k vzteku. Nechodit do práce a mít za to peníze??? Marodit a 1/2 roku být na svých. Další výhody, které jim ušetří už tak nadprůměrné platy. Vypráskat je bičem. Ať si berou tu tzv. průměrnou mzdu...MOžná půjdou od válu, ale zase mají informace, které jako p. Topolánek využije ve svém dalším působení. Sociální dávky: dejte těm lidem práci pro obec, sekání trávy kosou, zametání chodníků, drobné opravy, proč to dělá drahá technika a drahé firmy?Ať si dávky odpracují. Nechceš, nedostaneš. 10 x soudně trestaný? Ale kdeže. Jako v Americe, načíst jednotlivé tresty. Pak dostane 50 let a je od něho klid. A věznice jako u Joea Arpaya v Arizoně. Už by se tam nevrátil. A je toho víc, co je potřeba zmenit. Ale chce se to někomu?
    • Jako mnohaletý přispěvovatel ,na internetu,musím konstarovat,že přibývá stále více příznivců,mého dělání pořádku,za pomoci kvalitního bejkovce.
  • Pro avyboje. Prosím ohlaste na tomto vebu svou politickou náklonost. Zda pro růžové,pak máte pravdu,jelikož pandury a jejich cena byla vlastně stanovena již za premiera Grosse,gripeny jsou důsledkem politiky růžových. Hejtmani v krajských volbách slíbili,že pokud dostanou do správy nemocnice budou tyto ziskové- a jsou bohužel ztrátové-vinou krajských vedení. Co pak doktor Rát.který si založil krajskou správu pro nemocnice a vybral z nich 20 milionů korun,které zmizely kam? Snad ne do kapsy této vlády,která neví jaký průšvih a nedokonalost z činosti růžových má spíše řešit.
    • Já v žádné politické straně nejsem.ODS,ČSSD,KDU a všechny politické strany a jejich členy,které zde od údajné revoluce vládly,je pro mne stejný politický dobytek.Nejraději bych viděl u moci tvrdou levicovou mladou generaci,která by uvedeným majetek jejich rodů znárodnila,provedla měnovou reformu a všechny politiky,kteří zde po údajné revoluci vládli,nahnala makat do pracovních táborů.Kde by usilovnou prací odčiňovali škody,které této zemi nadělali,až by se jim od zadku kouřilo.
  • Drábka je na postu ministra škoda.Ten by se lépe vyjímal naražený na kůlu.Po předcházejícím řádném stažení z kůže.Jeho cílem je nadále zbídačovat zbídačené,aby lumpům,kteří tuto zemi rozkradli,rozkradené zůstalo.Ale to je nadlidský cíl.Ten se mu nemůže nikdy podařit.Už jsme v tom kapitalistickém hnoji až po uši.Je třeba,aby se národ probral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit