Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je přesně ukázka společnosti,ve které se plácáme skoro již 30let.Proto tady zbrojím a píšu skutečné příběhy ze života,kdy tady havloidní společnost z hrádečku udělala neskutečný bordel a slušný člověk je označován za socku a ještě daleko horší výrazy.Pryč s takovou deformacii a nesvobodou pro někoho a pro různé živly je to ten správný životní styl alá USA.Aby tady byl dětský ombudsman to se této společnosti ještě nepodařilo.Znovu říkám není tady důvod něco slavit a zejména 100 let od zániku toho dříve bohatého státu,který byl vytržen z Rakousko-Uherska.
  • No a jsme tímto příkladem neschopnosti státních orgánů sjednat pořádek u toho, proč může existovat něco takového jako - piráti s tou dredovou smažkou, stropnický se svým ekoteroristickým spolkem, tzv. neziskovky npro muslimájky a další obdobná netáhla atd,. atd. a s jejich vyhlídkou na zapelešení se v parlamentu, místo toho aby taková svoloč dostala rázně na srozuměnou, že zákon se v této zemi bude dodržovat jinak s nimi bude zle.
  • Neodejdou??? a to si stát neumí poradit s pár smradlavýma smažkama?
    No to jsme to dopracovali - první výzva - nejdete? druhá výzva - zase nic?
    Místo třetí a dalších výzev na tuto pakáž zjevně neučinných - nástup pořádkové jednotky a do 5-ti minut tam není co řešit. Feťáčtí grázlíci zalezli na střeše u komína - proud vodního děla a jsou rychleji než stačí říct "popel". Aspoň se ta smradlavá pakáž trochu omyje.
    Do 10-ti minut je celá akce ukončena, poslední z nájezdníků odevzdává v kleku veliteli zásahu klíče, na cestu dostane pár výchovných aby zapomněl kde dům vůbec stojí a je "vymalováno".
    S partou jakýchsi netáhel, feťáckých smažek, pobudů, rádoby humanistů, podporovatelů "neziskových" ochránců muslimáků a obdobné verbeže a my se s nimi mažeme do nekonečna.
  • Neoprávněně užívající Kliniku mohli být dávno fuč i násilným způsobem.Smlouva jim skončila a šmytec.
  • Havlovi pohrobci a vyžírači státu - občanská sdružení. Pro ně zákon nic neznamená a když mluví o "dobrých mravech" sami se rouhají, až to bolí. A co policie, nemá pomáhat a chránit? Především zákon a ne vetřelce.
  • Dodržování zákonů a zvyklostí této země zjevně nepatří k silným stránkám těchto individuí!
  • Tihle přesně znají svá práva a ostatních povinnosti jen si je vykládají po svém... Ostatně to snad patří k levicovým aktivistům že maj rozostreny pohled drogami.
    Ale neodpustím si... Jakože postavit obhajobu na tom že stát se chová nehospodarne to je kulisarna... Se nedivím že to soudem neproslo. Si představte kdyby to vyšlo pak každý by mohl přestat platit daně s odvoláním na to, že stát obecně a ve všem se chová nehospodarne... Stejně jako placeni pokut dopravakum a plno dalších věcí...
    Přenesene by se kluci mohli nasackovat k vám domů, stačilo by říct že bydlíte nehospodarne a šup ho tam :)
  • Kdoví jací akademici je zase podpoří.
    Nebo že by sepsali další petici o nenávisti vůči těm, kteří postup extrémistů v Klinice odsuzují?
  • Nazývat "aktivisty" ty, kteří záměrně porušují zákon a pohrdají soudním rozhodnutím je ukázkou zhovadilosti této doby a velkého úpadku médií.
    • "Nazývat "aktivisty" ty, kteří záměrně porušují zákon a pohrdají soudním rozhodnutím je ukázkou zhovadilosti této doby a velkého úpadku médií - a zhovadilosti prvotního záměru zřizovat občanská sdružení jak je komu libo. Za naše peníze.
  • Představte si, že by ten objekt obsadili třeba nácci z DSSS. To byste viděli ten fičák a náckové by se tam nestačili ani zabydlet. Okamžitě by nastoupili těžkooděnci, kteří by náckům dali pořádnou nakládačku, naložili je do antonu a odvezli do vazby. S těmi smažkami a feťáky z kliniky se úřady a policie neuvěřitelně serou, což musí mít nějaký důvod. Nejspíš nad nimi někdo mocný držel ochrannou ruku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit