Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Každý, komu říká něco správa počítačové sítě ví a musel i v té době vědět, že Open Card byl jeden velký tunel. Prostě typický IT projekt v České republice. Jako přemýšlím jestli tu fakt vylezlo ve státní sféře něco z IT ranku, co funguje. Skoro se mi chce říct elektronická evidence tržeb, která relativně šlapala (až na výjimky, ale to bylo příležitostné). 

  • Klidně si počkám. Jenže předpokládám, že skončí stejně, jako ostatní gauneři. Naprosto nic se mu nestane, protože si kašpárky v talárech zaplatí a koupí si "spravedlnost."

    A tisíce zblblých týpků bude skandovat za nezávislost impotentní mafiánské diskuse. 

  • je vidět, jak spravedlivě to ta justice myslí.

    Je to prolezlé kariérníky a korupčníky. Prostě justiční mafie.

    Jinak by už dávno byly vyneseny rozsudky ve velkých všivárnách

  • co jsou zač politici víme všichni,že jim jdou soudy na ruku víme taky.Ale kdo uhradí vzniklou škodu? Nám? Republice?

    Až tady tento kriminálnický režim nebude,bude třeba vyvlastňovat,aby se republice vrátily peníze,které jsme jí my pracující dali a které si funkcionáři nacpali do svých kapes- na d.vky,fára,chlast a ruletu.Bůh zástupů je nejstrašnější ze všech bohů.Však oni se před ním paraziti naučí třást strachem!


  • Papaláš papaláše nepodtrhne.

    A všimné?

    No...

  • Dle mého názoru nelze posuzovat míru zavinění v kauze Opencard bez posouzení míry zavinění hlavního protagonisty Béma, kterého orgány činné v trestním řízení obcházejí v uctivé vzdálenosti. Právě v době "panování" Pavla Béma si pražský magistrát vysloužil pověst nejzkorumpovanější státní instituce v ČR a projektu Opencard dali pražští občané familiární název "Openkrad". Hudeček není typ hochštaplera, který by chtěl křečkovat, nevěřím, že je vinný ve smyslu obžaloby. Navíc orgány činné v trestním řízení zřejmě postupují tak, aby nedošly k meritu věci a kriminalizují jen vybrané obětní beránky. Justiční soukolí dokáže semlít jen vybrané oběti, třeba tykadlového řidiče. V případě velkých gaunerů se justiční soukolí zadrhne a vypovídá službu spravedlnosti.
  • Jaká kauza? Jaký Opencard?

    Jaký Bém a Rittig a Hudeček, Svoboda???

    Nic se nestalo, jen se ztratilo pár miliard. Jsou prostě v .....no ve WC.

    Kdo je WC? Vyšetřování skončilo, zapomeňte. 😛

  • KIMCID

    A někdo najivně věří že se bude někdy řešit Babiš 😂😂

    • Babiš s nějakými 52 miliony v Hnízdě je proti těmto velkotunelářům jen směšný amatér. 

      • Ohoho nikoliv prosim, nikoliv !!

        Velkooligarcha Slovak s ceskym pasem Bures rozhodne zadny smesny amater neni. Dovolim si prave tvrdit ze uplne naopak. Tech zminenych 52 milionku tak nejak v podstate nestastnou nahodou vypadlo z hnizdecka a tak nejak se potom to cele stalo tak receno viditelnejsim. Ale v zadnem pripade to neni sumicka koncova. Spise bych to nazval , drobne nestastnou nahodou z mene vyznamne kapsicky vytazene. Ty velke penizky a aferky se zatim na verejnost nedostaly. Takze bych s hodnocenim kdo je a kdo neni tunelar a jakych rozmeru a forem , prilis zatim nespechal. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit