Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kocourAmadeus
    Wolfe, nesmíš si plést věznici s Hiltonem!
  • Vondruška určitě ani nevyužil všech trestů které moh na vězně použít, takže mu dávám plně za pravdu.
  • KSČM - jediná strana prosazující prospěch většiny řadových občanů, společně s naším prezidentem a jeho stranou SPOZ.
    Klopotné, zločinné vládnutí pravicové koalice dokonale zprofanovalo pojem pravice. Pravicové strany mohou podpořit už jen zločinci, nebo lidé, kteří by chtěli sami sebe považovat za nějaké "lepší" lidi a v nebetyčné hlouposti se tím vtírají mezi bezcharakterní sebranku.
    Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. Nikoli volit ve prospěch příjmů horních deseti tisíc multimilionářů, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Neměli by volit ve své tuposti a přiblblosti, proti vlastním zájmům, ve prospěch nejbohatších a v neprospěch vlastní. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice ani z poloviny takovou šanci, jaká jí po jejím tříletém bezuzdném řádění a rozkrádání ještě zbyla.
    • KSČ (se směšnou přáíponou M) je stejná parta zločinců která tady vládla 40.let a důsledkem byla země na pokraji bankortu. Je to parta odproných lidských zrůd, jejichž chvástavé žvásty nevedou k ničemu jinému než k totální devastaci lidsktví. SPOZ (smečka parchtantů ožralého zemana, popř. skuinpa prosťáčků ožraly zemana, ....) je jen podlouženou rukou zločinců -komunistů a jejich poskokuů - jakési páte kolony - ČSSDKSČ.
      Komunista = dobytek nejhorší třídy, jen neodpornější výkal lidství.
      Dobytku se za přirovnání ke komunistovi omlouvám. Dobytek na rozdíl od komunistů je vysoce užitečný.
  • Já bejt bachařem, tak ten vlčák (wolf) ani k soudu nepřijde. A pendrek vyměním za sukovici.
    • Ano toto nás přesně čeká. Toto je dokonalý projev gestapácko komoušské bestie typu Vondruška a spol. Takováto podlá zhov-x-dilá zvěř tu bude vládnout. Bestie tohoto typu se rekrutují právě z takových vzorů jako je bolševicko-gestapácký vrah Grebeníček, konfident rudé STB Falbr-filip, ministr propagandy Gobels-kovačik, atd.
      • Ty poslouchej! přidávám se k tomuto:

        Hron (anonym)

        Máš pravdu, taky bych mu takovou fláknul že by se už nevzpamatoval!!
      • Ty tady ječíš jako ti největší přisluhovači komančů za totáče, jako udavač, co si tady hojí mindráky.
        • Komu tykáte komoušský šmejde, husy jsem spolu nikdy nepásly a jestli to tak máte zvykem ve své zločineké partaji tak si tam titulujte jak chcete. Ale normální člověk není pro žádného poskoka a komunistického raubíře Ty.
          • kocourAmadeus
            Jsi ženská nebo neumíš psát?
          • Ty hňupe, tobě tykám. Když čtu ty tvoje infantilní kydy na úrovni svazáčka s mlíkem na bradě. Takový jako ty, moc dobře znám z totáče. Přisluhovače, manifestační voliče, co před převratem velice snaživě nás, kterých bylo velice málo tehdy, tak nás napadali a dělali ze sebe uvědomělé přitakávače. Po převratu si mohli tlamu roztrhnout proti komunistům. Takovým převlékačům je třeba zatrhnout tipec hned ze začátku. To se ale žel nikdy nestalo. Komančové je využívali dříve, stejně jako pravičáci se zrekrutovali především z komančů a jejich přitakávačů přerozených v zuřivé antikomanče typu Štětina dnes. A vy zločinci ubožácký si požadujete vykání? Mít tě po ruce, takovou ti nafařím až se ti rozsvítí v té tvé přiblblé kebuli.
            • Jsi holt jen bolševická sra-x-čka nikoliv člověk chcípáku. Snad xse ti dostane té cti aby tebe nebo někoho z tvé rodiny tebou velebené lidské zrůdy komouši pověsili, tak jak to mají v běžné praxi.
              A o nafaření facky zm-x-díku - jsem z Č.B. tak jsi-li poblíž a mášli odvahu ozvi se a já ti to vysvětlim - taky ručně. Co si o sobě vůbec myslíš lidský výkale.
            • Máš pravdu, taky bych mu takovou fláknul že by se už nevzpamatoval!!
  • Můžete mi posím někdo prozradit čemu se tady někteří diví?????
    Soudce si prostě jen dělá aliby - za pár dnů by se mohl takovéto gestapácko-komoušské prohnilé svi-x-ni dostat snadno do rukou. A jak by to s ním dopadlo - v lepším případě komoušský koncetrák.
    Stačí se podívat např. v Č.Budějovicích - na každém rohu se z plakátu tlemí ksicht konfidenta komunistického gestapa - genitálního nájemníka ÚV KSČ (se směšnou přáíponou M) Falbra-filipa. Tito lidé nám budou bohužel za pár dní znovu vládnout. Se svým přívažkem - kolozubem sobotkou a jeho oranžovou partičkou se snad vypořádají - stejně jako v 50.tých letech. Vždyť už dnes jim v j.čechách děla soudruh "hejtman" zimola jen poslušného poskoka.
    A že to jeden nestačí??? - nebuďme naivní - v záloze čekají takové "hvězdy" jako "ctihodný poslanec" plukovník komunistické PS - RSDr. Braný - pouze se vrátí na svoji funkci náčelníka politckého odělení a bude ál kurv-x-it životy celých zástupů lidí, potomek komunistického vraha Grebeníček - jistě od fotra okoukal jak správně ukopat mukla, atd. .........
    Závěr: od pana soudce je rozsudek pouze reflex pudu sebezáchovy. Takové komoušské zvíře jako Vondruška a spol. jsou všehoschopné bestie, které už sklintají blahem jak nám to ukážou.
    • Přesně taková nepřemýšlivá h o v a d a omezená a papouškující, co jim kdo nakuká, jako tady předvádíš tvým příspěvkem, přesně taková h o v a d a omezená, v řadách KSČ v padesátých letech, páchala ty nejhorší zvěrstva. Po listopadu jste obrátili o 180 stupňů a z manifestačních voličů jste se stali antikomunistickými srdnatými bojovníky. Čím víc másla na hlavě, tím hlasitější antikomunistický jekot. A honem rychle do pravicových stran. Kdyby jsi měl hňupe hňupácký rozum a nespoléhal, že po každé stačí jen obrátit kabát na poslední chvíli a věřil alespoň malilinko tomu co tady píšeš, nikdy by jsi to z pudu sebezáchovy nenapsal.
      • Děkuji za komentář, toto přesně dovede vyplodit komouš aby obhájil zvěrstva své partaje - KSČ (dnes se směšnou příponou "M", která nic nemění na tom, že je to stejný dobytek jako dřív). Nikdky jsem příslušníkem vaší zločinecké organizace nebyl, ale jsem bohužel už dost stár na to, abych z vlastních zkušeností s komoušskými bestiemi varoval ty, kteří pro svůj mladický věk, popř. krátkou paměť neví co jste za partu vrahů, podlých lidských zrůd, křiváků, podrazáků, prolhanců, .....
        Dobytku se za přirovnání ke komunistům omlouvám - každé zvíře je mnohonásobně užitečnější než ten nejposlednější komunista.
        • Tobě blbe bych takovou fláknul že by se ti v té hloupé palici rozsvítilo hned!! Ty bys moh komunistům čistit boty, myslím těm pravým skalním.!
          • Takový lidským sr-čkám? Vždyť kdoví jestli nemají místo nohou jen paznehty.
  • Dělal jsem z muklama na stavbě jako nevězeň. Bachař je práce, jako každá jiná a věznice bez nich nemůže prozatím fungovat. Občas tam byl výkyv v chování bachařů, ale pokud by nebyl dozor s pevnou rukou, zvrátilo by se to vše v totální agónii. Vězeň si musí uvědomovat před spácháním trestného činu, že se dostane do takového prostředí věznce.
  • Ani se nedivím, když jsem si přečetl na internetu počet komunistických soudců v Čechách.Je to veliká hanba.24 let po revoluci a nikomu z nich se nic nestalo.Soudci asi pomáhal Ištván, který chtěl trestně odsoudit politické dohody v parlamentu.
    • Je jich opravdu dost. Na každém okresním soudě je většina soudců nad 50 let bývalými komunisty. Pozor. po 2. světové válce zůstala 1/3 soudců, odsuzujících vězně na trest smrti nebo do koncentračních táborů, v justici. Nelze to šmahem změnit, a to ani po "sametové revoluci".
  • Soudit vězeňského dozorce že nutí vězně dodržovat vězeňský řád je opravdu fraška, podívejte se na filmy USA z vězeňského prostředí a bude vám to jasné, tam se s nima nepářou, a přitom nám jsou zářným vzorem.
    • Nesmíte hned všemu věřit, zvláště ne americkým filmům.
      • Pokud jim nevěříš, jsi blb!!
  • Divoká prasata vždycky přežijou ! !
    • Považuješ se za prase? Proč?
      • Sebe ne, ale Vás, budete něco podobnýho !
        • Takže jsi prase, to jsem chtěl vědět.
  • Skoda, ze se komunisticko-estebackym sadistickym zrudam podarilo opet podvest obcany a zachranit se pred lucernami. Uz davno by byla nase vlast ne zpet vysluni Evropy. Nebyly by zadne tunely, zadne kradeze z MUS, ani s OKD, zadna korupce a obcane by usetrili BILION Kc za zrudny levicovy solarni tunel...
    • Neříkej ty hnoji!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit