Soud uložil vězení dalším členům Oath Keepers v kauze útoku na Kapitol
-
V USA dochází k vnitřnímu vyhnívání demokratického systému, lidé demokraticky smýšlející jsou stále víc perzekvováni, lživě osočováni, kriminalizováni apod. Bývalý prezident Trump se stal živoucí ikonou demokracie, kterážto demokracie je v USA deformována novým estabishmentem s hlavním politickým hochštaplerem Bidenem.
-
Nevím, co si amatéři od incidentu slibovali, jak byli připraveni a zda
si vůbec mohli myslet, že by nebyli dopadeni. Nakonec to může kladně
hodnotit USA vláda, která je bude mít uklizené v chládku a nadosmrti
budou sledováni tajnými službami. Těch je v USA už 18. Ale snad je to
pochopitelné pro jedince s nevyvinutým mozkem, pro feťáky a některé
psychopaty. A proto si myslím, že dutohlavý jeliman z redakce by do kauzy mohl vnést světlo z mně opačného břehu, mně inverzních ubožáků. -
Nevím, co si amatéři od incidentu slibovali, jak byli připraveni a zda si vůbec mohli myslet, že by nebyli dopadeni. Nakonec to může kladně hodnotit USA vláda, která je bude mít uklizené v chládku a nadosmrti budou sledováni tajnými službami. Těch je v USA už 18. Ale snad je to pochopitelné pro jedince s nevyvinutým mozkem, pro feťáky a některé psychopaty. A proto si myslím, že dutohlavý jeliman z redakce by do kauzy mohl vnést světlo z mně opačného břehu, mně inverzních ubožáků.
-
Byli nedůslední proto jsou dnes souzeni. Tak to dopadne s každým, kdo chce dělat revoluci a má ji nepřipravenou. A to za jakéhokoli režimu.