Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to politický proces, nevěřím že by v tomto případě byl sám.
  • Bylo by dobrý začít se věnovat i těm velkejm rybám,tam se jedná o částky o jeden až dva řády větší,například pan Dalík, Janoušek, Topolánek, Bém a další. Pana Ratha by měli exemplárně potrestat hlavně za to, že se nechal nachytat s tou krabicí v ruce. Výše jmenovaní pánové se museli asi válet smíchy, když se o okolnostech zadržení Ratha dověděli. Je totiž s hotovostí v krabici nikdo nechytil, takže jsou čistí jako lilie. Hlavně aby to ti Švýcaři s prověřováním kont moc nepřeháněli!!!
  • Takové odposlechy se dneska dají ve zvukovém studiu vyrobit a jakkoliv upravit, je to vše lež! *15*
    • Jestli to je nebo není lež nevím, ale pan Jablonský by si s tím asi dokázal poradit a ani by mu to asi netrvalo dlouho.
  • Až budou v naší zemi souzeni mega zlodějové tak začnu věřit ve spravedlnost,zatím to je jenom politické svinstvo,Mudr Ráth byl nepohodlný politik tak musel být zlikvidován.
    • Mudr.Ráth byl především tak blbý,že se nechal chytit při činu za ruku *3* a nepohodlný byl ,všem,těžko pohledat takového arogantního narcise *2* *2* *2*
  • To je celý Davídek! Potulný herec a komediant.Zde na obrázku - tupý výraz v obličeji sedí na půdě a píše si do PC.Ovšem co nevidět přijde hochu nadílka! Mikuláš v černém ti zahrozí prstíkem a přidá pár zamřížovaných roků.Prokurátorský čert se bude možná zlobit a prosadí nadílku ještě vyšší.Akorát andělíčka nebude.Kdyby ale bylo - dal by ti kluku jeden zlodějská přes držku.Za to že kradeš podvádíš a ještě hraješ ukřivděného.
  • Netvrdím,že je svatý ale z politiků je pro mě snad i jednička protože aspoň nazýval věci pravými jmény a ne jako většina kdy slintá zbytečně a stejně vlastně nic neřeknou.Jak to říkal i Babiš,že v parlamentu se mluví čtvrt hodiny o tom co jde říct třemi krátkými větami.
    Takže ať si poslechnou Jablonskýho a je to autentický protože do toho záznamu to může naslintat kde kdo!
    http://www.youtube.com/watch?v=k2BWi2rdYts#t=898
  • áááááá jedeme na novo a už konečně mu zavřou držku k*plovi Jen by mě zajímalo jestli ti co říkali že je nevinný tak jestli řeknou že je vinný.Odpověď:těžko
  • až budou známa jména těch co dávali úplatek jsem schopen uznat soud a trest, jinak zakrývat se za firmy je neprůkazné a praktika skrývat se je stejná jak se používá běžně a nikdo nemůže odpovědnou osobu nalézt ...Bez odpovědné osoby za úplatek nemůže býti ani trest za přijetí úplatku ....Na základě prostředků které jsou manipulovatelné soudný soudce nemůže nikoho odsoudit pokud nejedná na nějaký nátlak prostě je manipulovatelný ....Veřené mínění je manipulovatelné tak jak bylo dříve a jak lidi připustí i do let budoucích ......
    • Že ty v něčem podobném jedeš taky!
    • Jo chytrý hochu.Ale to se netýká tady toho arogantního šmejda.Netrvalo dlouho a vyhlášený všivák už má skalní zastánce co budou filozofovat.Ty bys mu nechal penízky svobodu i funkci.Tak jo klidně mu i přidej.Věřím že loupežník dostane též přidáno.Kdyby neměl funkci tak by se k takové krabici nikdy nedostal.Nyní nechť dostane exemplárně.
  • Jestli zvítězí na Ukrajině svoboda a demokracie, budou se Rusáci mstít rozvracením ukrajinské ekonomiky a zemi budou chtít přivést do chaosu a bídy. Proto je na nás, aby jsme našim novým přátelům podali pomocnou ruku, nejen morální podporu, ale masivní materiální pomoc, aby se hned po revoluci země nedostala do katastrofálního stavu. Jako člen Evropské unie je to stejně naše povinnost. Bude to pro nás citelná zátěž, ale obětujeme se rádi, protože v naší zemi je vysoká míra svobody demokracie a návrat komunismu si nikdo nepřeje. Na Ukrajině zavládne blahobyt a prosperita. A hlavně svoboda.
    ....
    • Pomatená tečko.Ruská verbež je nám naprosto ukradená.Tady to parazituje na systému živí se to pašováním kradením a zlodějnama.Chátra nepatří do Evropy a je třeba ji bičem práskat až na hranici Slovenska.Pokud některý natáhna ráfy je to jedině dobře.
      • ... jenom magor resi zdegenerovanou tecku :)))
  • Luksusowy i prestiżowy taras w europejskiim stylu, taki mi sie marzy http://www.dachytarasowe.eu
    • Zalez pšonku tady nemáme takové rádi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit