Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musel dělat klecánky do kaluže a cvičit kvérgrify.
  • Další důvod k vystoupení ČR z EU !!!

    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují komunizmus a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě. Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Dobrej projev na schůzi pomatenců.
  • I u policie jsou jen lidé a když je někdo agresivní od přírody tak ta troška moci mu jen dodává víc sebevědomí,normální člověk zůstává normální vždy.Vyhodit ty hříšníky a je to,tady snad není co řešit.Běžte se podívat na záchytné stanice kdo tam slouží a jak s lidmi zacházejí,při tom alkohol vymyslel člověk a závislost je normální nemoc jako každá jiná.Shrnuto,vše je o lidech,blbec zůstane blbcem byt v uniformě,to už je jen uniformovaný blbec
  • ... a když by to takhle bylo s Janouškem, to by chtěl minimálně 5 mega *1*
  • Na posouzení je málo informací. *9*
  • Nagyová ale říká opak! Že by byl dvojí metr v naší "demokratické" zemi?
    • Nagyovou i s Nečasem at vezme čert,jen doufám že chcípnou a budou se smažit v pekle.
  • Odráží to mezilidské vztahy v této kotlině. Tady platí, že všichni občané jsou si rovní. Je zde však základní vyjímka - n ě k t e ř í j s o u s i r o v n ě j š í. Náš problém s Evropou je ten, že každý "problém" nejdříve řeší mafie a pak teprve potom podle pokynů justice.
    Na druhé straně je pověstná "objektivita" evropských orgánů vůči ČR. Dobře nám tak, protože obecná spravedlnost v tomto státě neexistuje.
    Například jedinec který celý život nepracoval - neplatil sociální a naopak čerpal sociální a jiné dávky. Ten má důchod vyšší než ten, kdo řádně pracoval přispíval na důchodové zabezpečenní. Rozdíl dělá až -4.000,- Kč
    Pro Evropu musíme být šašci.
  • Je politováníhodné,když policisté na služebně týrají 58 letého muže a cikánská rasa zde krade,napadá lidi a rabuje beztrestně,když se ozvou občané,je proti ním zakročeno obuchy a vodními děly.Tak nám policie pomáhá a chrání nás..
  • Pomáhat a chránit především sebe.To na auta zapoměli dopsat.
  • Pochopitelně, že k cigošům se fízlové chovají jinak, bílého zmlátí a jim nadržují. *12* *11*
    • Buhví, jak to bylo, jeden ksingl jsou média, druhý soudy. Nedá se vůbec nikomu věřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit