Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panu soudci nebo paní soudkyni bych soudně nařídil týden na Bulovce mezi pacienty napojenými na umělou ventilaci.

    Tihle nadlidé si osobují rozhodovat o něčem, čemu vůbec nerozumí.

    Blbost je ale méně nebezpečná, než úmysl. Měl by být ale blbec soudcem? 

  • To, co předvádí Trump a s ním i Pompeo je vrchol trapnosti.

    Doporučuji vřele toto video, nejlépe hned od 4 minuty:

    https://www.youtube.com/watch?v=Th5uVIhQ8VY

    • Co to má společného s (evidentní) korupcí v  Ústavním soudu ČR? 

    • Jak dlouho budeš reklamovat tuto špatně zahranou scénku amatérů, až to bude dostatečně zaplaceno. Jinak nevím co by tě mohlo motivovat!!!

  • Spíše by se soud měly zabývat ohlášeným vstupem dětí 1. - 5. tříd základních i zvláštních škol do vzdělávacího procesu, kdy panuje domněnka, že děti - podle laiků z Ministerstva školství - patří údajně ke skupinám, které 2019-CoViD (zdánlivě) šetří. 

    Nové závěry lékařského výzkumu naznačují, že děti, co ARS (akutní respirační syndrom) právě v důsledku nákazy 2019-CoViD prodělaly, mohou být významně postiženy následnými zdravotními komplikacemi, tímto virusem během nákazy "s lehkým průběhem onemocnění" vyvolané.

    Od chvíle, kdy se do světa rozšířil nový koronavirus, se pozornost upínala zejména na seniory nebo chronicky nemocné lidi - kdy obě skupiny byly označeny za nejvíce ohrožené, tedy za risikové.

    Ovšem - v poslední době vycházejí najevo komplikace na zdraví spojené s nemocí ARS (akutní respirační syndrom), kterou virus 2019-CoViD vyvolává. Komplikace přitom nejsou omezeny na jen rizikové skupiny (kardiaky, asthmatiky, lidi oslabené současně probíhajícím onemocněním dýchacích cest), ale postihují i děti.

    Jednou - a velmi významnou pro další život jedince - z těchto komplikací je "Multisystémový zánětlivý syndrom" iniciovaný přítomností Coronaviru 2019-CoViD 

    A je to právě (MIS-C)= Multisystemic Inflammatory Syndrome - Coronaviri initiated). pozorovaný u dětí  něhož lékařští experti z několika amerických klinik a univerzit zjistili, že může být (a nejspíše je) důsledkem nákazy koronavirem - i bez projevů ARS (akutní respirační syndrom).

    Této (závažné) komplikaci je však v současnosti věnována malá pozornost!

  • Jsem nevěděl, že pracovníci soudů jsou odborníky i v medicině! A suverénně přehlížejí statistická data, již delší dobu kolující na síti. co uvádějí, že 

    - 16% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 60-69 lety, 

    - 30% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku mezi 70-79 roky,  

    - 42% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku mezi 80-89 roky ,

    - 6% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku nad 90 let. 

    - nemluvě o vztahu té které věkové skupiny k počtu obyvatel v dané populaci. 

    Významná je i statistika vztahu úmrtnosti na ARS  (Acute Respiratory Syndrome)  k tělesné hmotnosti a k pohlaví  (viz zprávu ICNARC (Velká Britanie))  Nemocní s nadváhou mají výrazně menší naději, že se uzdraví,respektive přežije, 42,4 procenta obézních  s indexem tělesné hmotnosti (BMI) nad 30, zatímco pacientů s průměrnou nebo nízkou váhou (BMI nižší než 25) přežije 56,4 procenta.

    Stejně tak mužské pohlaví má méně dobrou prognózu: přežije 55,4 procenta žen, zatímco jen 47,8 procenta mužů. Údaje byly nashromážděny u representativního vzorku 2200 pacientů z Anglie, Walesu a Severního Irska, co byli přijati na jednotky intenzivní péče.

  • Jsem pro ať se rozhodnutí pražského soudu vztahuje na Prahu a za rok si povíme co je správné, nemám problém se přizpůsobit nařízení státu, ale to musí být za podmínek , že to budou dodržovat všichni . Jinak díky odpíračům se z toho nevyhrabeme.Kolik lidí to zaplatí životem to ani nechci domyslet.

  • mun.go

    "Opatření ze dne 19. října postrádá konkrétní, srozumitelné a podložené úvahy, na základě nichž by soud mohl účinně a odpovědně přezkoumat, zda je skutečně z pohledu dosažení deklarovaného cíle nezbytné trvat na povinném nošení ochranných prostředků dýchacích cest v aktuálně stanoveném rozsahu."

    Jak proboha by to soud chtěl přezkoumat, pokud by i dostal konkrétní, srozumitelné a podložené úvahy? Jedním dechem pak soudce tvrdí:

    Současně zdůraznil, že rozhodnutím nezlehčuje hrozby epidemie a nehodnotí potřebnost a přiměřenost opatření.

    Ten soudce je pako. Spíše by měl soud uvážit, zda povinné nošení roušky jako ochranného prostředku způsobuje nějakou újmu občanům - kromě toho, že chrání před kapénkovou infekcí.

    P.S.

    V diskuzích nejsou vidět odkazy/linky (v článcích samotných ano) - jenom při pohybu kurzoru myši nad odkazem. To je záměr? Odkaz zde jsem raději naformátoval jako podtrženou kurzívu. 

  • já jsem zvědav, jak tuhle pitomost - nošení roušek na ulici - odůvodníte pro ten soud.. i lidé to tak cítí. Jestli byl podíl těch co nosí vůči těm, co ne  minulý týden ještě 1:2, dnes už je to tak 2:10, co jsem měl možnost pozorovat na ulici. Prakticky to nosím jen já a senioři u nás ve městě. Je to taky hloupost, pokud vedle toho funguje opatření s omezením vycházení, na ulici potkáte 2 lidi za kilometrovou cestu, a to se ještě díky šířce chodníku vyhnete o ty 2m.. Politici s funkcí přestávají přemýšlet..

  • Přece jen jsou v Česku lidé, kteří používají zdravý rozum...

  • Formálně-soudní taškařice v rámci justičního folklóru, která nijak neuleví lidem od nesmyslných hadrových náhubků tam, kde nejsou potřeba, kde se v rozsáhlých městských zástavbách pohybují jednotlivci a jsou od sebe minimálně tři metry vzdáleni.  Koronavirová dusítka jsou k ničemu i v uzavřených prostorách, pokud v nich není zajištěno řádné odvětrávání, resp. výměna vzduchu.  Škodlivé faktory u roušky jasně převažují, např. platí přímá úměra v tom smyslu, že čím déle je rouška nošena, tím více oslabuje imunitní systém svého nositele...Snad se proberou odpovědní činitelé a pochopí, že rouškový příkaznický režim je více kontraproduktivní než přínosný. 

  • Je podivné, že to svinstvo, které napadlo vlastně celý svět,, ještě nikdo nepojmenoval pravdivě a relevantně !! Vždyť to je de fakto vedení biologické války, kterou čínští bolševici napadli celý svět! Nejen nemocní a zemřelí, ale i ekonomika jde tzv. do "kopru" , což byl de iure záměr těch komunistickejch sviní !! A to že hradní rusáckej agent nám dává dodnes Čínu za vzor, je jen procentíčko z důkazů , že mám pravdu! Oni totiž ti bolševici za 103 let nepřinesli světu nic dobrého, jen bídu strádání , krev a hlavně SMRT !!

    Proto SMRT všem zrůdným ideologiím, bolševismu obzvláště !!!


    • Naprostý souhlas, pouze jedinec s omezeným uvažováním to nechápe.

      Ten Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) má velice neobvyklé vlastnosti oproti jiným virům a šíří se z Wu-Chanu, kde je údajně vojenský výzkumný bakteriologický ústav. Otázkou je, jestli to uniklo díky komunistickému obvyklému bo.delu  nebo to bylo vypuštěno záměrně, aby byla zdecimována populace na Zemi, rozvrácena civilisace a vytvořily se tak podmínky pro "počínstění" Zeměkoule.

      Tak a teď čekám, že mě zase jedinci se zarudlým mozkem začnou napadat.

      • SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome),
        způsobený virusem 2019-CoViD  primárně zoonosou je!

        Jejím reservoirem  v přírodě jsou některé druhy netopýrů (např. netopýr čínský). I když infekce lidí pravděpodobně proběhly přes sekundární přenašeče  co netopýry lovili a požírali) - přes cibetky, či psíky mývalovité.

        První případy tohoto infekčního onemocnění byly také zjištěny u zaměstnanců a zákazníků čínských  restaurací, kde připravovali výše uvedená divoká zvířata (včetně netopýrů) jako "exotické menu" - nedokonalá tepelná úprava umožnila šíření virusu v populaci.

        Ovšem kultivací virusu na tkáňových kulturách a laboratorních zvířatech se zabýval a nepochybně zabývá vojenský výzkum infekciologické sekce vojenského výzkumného ústavu ve Wu Chan, o dodržování pravidel bezpečnosti práce v této instituci lze s úspěchem pochybovat!

        "Čína je známá sklonem infikovat svět a využívat laboratoří, aniž by respektovala normy, pro práci v těchto závazné" řekl pan Michael Richard Pompeo, šéf Ministry of foreign affairs of USA - "Není to poprvé, co je svět vystaven nebezpečí kvůli virusu, či bakterii, pocházející z čínských laboratoří!!" dodal.















      • Vy dva jstese opravdu hledali!!!  V Japonsku nosili roušky kvůli prachu dávno před Covidem a není to tak strašný ústupek , ale to vy omezenci nepochopíte. Až budou prázdniny a my se budeme krčit mezi špitálem a karanténou , tak si vzpomeňte co jste prosazovali. Díky takovým nepřízpůsobivým jedincům se z toho nikdy nedostaneme.

        • Soudruh romek.v asi potíže s chápáním napsaného textu. Nepsal jsem nic proti rouškám mně osobně to zas tak moc nevadí. Ale vadí mi zavřené obchody, kdy si nemohu koupit to co nutně potřebuji. Ale za komunismu jsme si vlastně také nemohli koupit to co jsme potřebovali, často se na to musela stát fronta i v noci. Takže Čína nám tady prostřednictvím toho Či-Ko-Viru nejspíš zavádí komunismus.

          • Dle čeho soudíš , že jsem soudruh???   To se ti opravdu nepovedlo!!!

            Budiš taky se někdy pletu, je to lidské.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit