Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Politická strana dostává peníze od státu !! To znamená, není možné aby státem dotovaná strana, státem placenej ministr penězma ovlivnoval lidem zvolené poslance ve svém osobním zajmu!
  • Politická strana dostává peníze od státu !! To znamená, není možné aby státem dotovaná strana, státem placenej ministr penězma ovlivnoval lidem zvolené poslance !
  • proč ten čaroděj Dobroděj, český Bonapart Bárta, tzv. nepůjčil peníze všem soudruhům napříč politickým spektrem, jako to tzv. poctivě dělal Fanda Mrázek??...tenhle hrdina tunelářské potěmkiády CZ...dle mého názoru...
  • taky Bártu nemusím, co je ale opravdu žertovné, spor o to, zda to byla půjčka či úplatek, řekněme, že to půjčka byla, a tady mi začíná to ALE, kde jsou nějaké smlouvy o půjčce? Kde je finančák, který se zajímá o tyto smlouvy? Lze takto postupovat? Dobrá, řekněme, že to není protiprávní, pak ale nastupuje otázka PROČ? Proč vůbec tyto půjčky? Aby veverky nedělali hanbu na volebních mítincích a vohákli se nejen do OP Prostějov? Komu by to vadilo, když cílili na lidi, kteří slyšeli hlavně na boj s dinosaury? Naopak, čím levnější hábit, tím věrohodnější nebo ne? Není to trochu překombimované? Dobrá, Bárta připustil, že proti půjčkám očekával loajalitu. Asi loajalitu, aby mohl plnit slib pobít dinosaury? A proč by to dělal a při tom vyhazoval statisíce? On, který vedl firmu, která komerčně vydělávala? Bártovi jde o "zachování" si tváře, hraje o všechno, Škarka taktéž, i když jsou pro mně oba prospěcháři, Bárta riskuje mnohem víc než jen své ego. Tipnul bych si, že Škarka je přeci jenom od pár chlupů menší lump než Bárta
  • Ty jsi nějaký divný,pošli mi taky na účet 200 000kč a ze svého konta!!!!Co to plácáš souhlasím a nesouhlasím.Kde to žiješ?
  • okamžitě bychom měli začít stavět šibenice pro tu vládnoucí verbež a pro jejich přisluhovače.Až si to s nimi národ vyřídí-doufám že brzy,bude třeba spousty šibenic.Nemá smysl ty zkurvysyny a zkurvydcery zavírat,jediné řešení je šibenice *3* *3* *3*
  • I když Bártu nemusím, tak se mi zdá celý skandál naprosto k ho*nu. Proč by nemohl Bárta dávat vlastní peníze ve své straně ,( komukoliv ) aby zdílel jeho názory. Jestliže s ním nesouhlasím , tak peníze nechci a hotovo. V každé straně berou peníze a na venek jsou jednotný. V tomto skur**ným státě apsolutně vykradeným se soudí člověk který sice podniká přez politiku, ale zatím za své peníze. Až udělá podvod a ukradne peníze ze statní kasy, tak ať ho okamžitě zavřou. Ovšem to by byla Pankrác jen plná politiků i s hlavou státu. Je jednoduché si zjistit co všechno spronevěřili politici od roku 1989 a nikoho nezavřeli. Je hnus žít mezi takovejma bláznama a lidským plevelem.
  • To je zas nějaká pouťová atrakce.
  • Pěěěkná je to sebranka. Kočí je politička jen přes čárku, kámoš Škárka si nechával, až přišel na výhodnější byznis a je to jeden jako druhej. Dá se snad někomu ještě věřit ????
    Najdete snad politika který nikdy nelhal a nepodváděl ???? To je jako hledat bílou vránu.!!! Taky jich moc není. Já alespoň o žádné nevím . . . Vedou to do prachu, soudruzi.. *16*
  • To je zajímavé jak při jejich platech ten Bartovec ještě půjčuje (jako na oko,aby byl krytý ten z...)peníze,a nebo jen tak dá někomu 100 000kč,že se mu líbí.To je do nebe volající.Doufám že půjde sedět ten křaplák.Věřím že se u něho točí velké prachy a kolem naší vlády zkorumpované tím tuplem.
  • já bych ji ani nepochcal *1*
  • Vidím to také tak.
  • Ale hnusná,neopřel bych o ní ani kolo.
  • Bárta je jen jeden z těch co se na tomto kolotoči vezou a smysl toho všeho je ,aby se nemusel začít roztáčet velký kolotoč s otázkou, kde jsou všechny ty miliardy..., tak se jako návnada hodí do rinku Bárta s několika miliony...."Páni" už neví kudy kam, tak se začínají mezi sebou požírat a hledat viníky na které by se mohlo hodit kde co..Bárta je jen nastavené zrcadlo,jak to mezi nima chodí..
  • kde se v tom krpatým skřetovi bere ta drzost řvát něco o nevině,to je do nebe volající.Je třeba vyjít do ulic a vyřídít si to jednou provždy s tou arogantní pakáží,co vede tuto zem.At se vlády okamžitě ujme soudce Lynch a pak se ti zmrdáci ve vládě začnou konečně něčeho bát.Nemá cenu se s něma mazat,postřílet a co se nepostřílí tak umlátit palicema nebo kamenama.Vypálit jejich domy a veškeré příbuzenstvo včetně narozených zmrdodětí podřezat-veřejně,aby se toto už neopakovalo.Toto je nekonečný příběh naivity tohoto národa na straně jedné a bezbřehé drzosti vládnoucí třídy zmr-ů na straně druhé.Zrušit všechny politické strany,které jsou a byly v parlamentu za posledních 64 let,at již modré nebo rudé-všechno jsou to zloději,zkorumpovanci a prospěcháři.Následně vytvořit mladými lidmi strany nové-stačí dvě jako ve státech.Doživotím trestat veškerou korupci v politice,zdravotnictví,soudnictví,stavebnictví atd.Ty nejhorší ihned eliminovat a střílet.Do pěti let je tady pořádek a řád. *1*
  • Doplněk: připusťme, že bude odsouzen. Nevzdá-li se svého mandátu, bude dále pobírat své prebendy. Má to jen jednu výhodu, můžou mu rovnou strhnout náklady za výkon trestu.
  • jak chcete na náměstí svrhnout vládu?
  • Tak máme zasena chvíli o zábavu postaráno-my,lidská lůza a lidský odpad.Spravedlnosti bude učiněno zadost pouze tím,že vůbec nějaký soudní proces začal.Nakonec se ukáže,že i ten Bárta je pouze jedním z nepřeberného množství křišťálů,kterými se to v naší politice jen hemží.Je ovšem pravdou,že to jsou jen malé ryby,kterými zavírají oči veřejnosti-teď se všichni dívejte,jak soudíme všechny,ale to jen proto,že na větší ryby,na větší kauzy nemá nikdo v této zemi odvahu.
    A soudci?Kolik myslíte,že to "hodí" takovému Bártovu obhájci?Všechno bude zameteno pod koberec,předpokládám,že nějaká podmínka padne pro Škárku a Kočí a Bárta nakonec dostane ještě finanční odškodnění za pomluvu a diskreditování.
    Nevím proč,opravdu nevím proč,ale nevěřím jim ani jednomu.V jiném státě by už politik dávno musel odstoupi,kdežto u nás ne.Stejně mi není jasné,z jakého důvodu může trestně stíhaný poslanec vvystupovat na veřejnosti,co to je za stranu,která jeho ústy pronáší různé názory a rozhodnutí,se kterýma půjdou na jednání vlády,jeho ústy vyjadřuje tato strana veškeré podmínky,které si klade.A už vůbec nechápu,co tam ještě v té politice dělá.Protože ať už bude rozsudek jakýkoliv(a že Bárta vyjde od soudu jako vítěz,o tom nepochybuji),bude to jen o tom,že VV znovu podrží vládu při hlasování o nedůvěře.
    Tak zhruba vypadá v Česku boj proti korupci a proti dinosaurům.
  • Možná to byly peníze za sex. Kočí je známá dě,vka.
  • Přijdeme, nechceme už tuto zlodějskou vládu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit