Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 15.března 2012 se konájí velké demonstrace proti této zkorumpované vládě. Tato vláda okradá občany a sama rozhazuje statisícové odměny a devastují tuto zemi. Přijďte na náměstí, chceme svrhnout vládu.
    • jak chcete na náměstí svrhnout vládu?
    • Přijdeme, nechceme už tuto zlodějskou vládu.
  • Kdy se začnou konečně řešit pořádné kauzy u soudu? Tady se jedná o pár šupů a nezajímavé lidi. Kdy už příjde na řadu loupeživá privatizace, rozkradení státního majetku ožebračení občanů apod.
    • Dokud bude u moci Veliký privatizátor a strůjce blahobytu ČR a jeho poskoci, tak ještě dlouho ne. A pak přijde k moci nějaký pravdoláskař - nejsme jako oni - a historie se může opakovat. Neradostné vyhlídky, že?
  • nevim co čekat od zkorumpovane justice.na lavici by meli sedet i soudci policajti a prokuratura je to jedna verbeš.je to cela komedie.mista aby sedela koči ktera se dala dohromady s ods i skarka tak začne česky cirkus.klasika.......
  • V porovnání s celorepublikovou korupcí jde jen o malé ryby. Ale i ty mají dost peněz, takže se zase nic nikomu nestane. Nebo vidíte někdo Bártu za mřížema ? Ten se bude smát nakonec. A jeho strana je splachovací, takže co se vlastně vzrušovat. Média to náležitě rozeberou, protože na větší kauzy a gaunery nikdo nemá, ani naše slavná spravedlivá justice.
    • Bártu a VV spláchnou nové volby a poté odejdou do zapomění *2* *2* *2*
  • To je na pořadu dne?Justice dostala opět zakázku.Rychle začít proces kvůli upláce ní,kterého je v politice plno,ve srovnání např. s PROMOPRO to je banalita,kterou by se měli zabývat až ve druhém plánu,zřejmě se to hodí k odvedení pozornosti.Možná kdyby vyslechli Melčáka s Pohankou,tak by se objasnilo,z jakých důvodů přeběhli a bezradnému TOPOLOVI umožnili upatlat vládu.Možná ,že tam bylo nejen uplácení,ale i vydírání.
  • "Já jsem nevinej" to jsme slyšeli už v Dobrém vojákovi Švejkovi a česká švejkovina pokračuje. Výsledek soudu bude buď bez patřičných důkazů nebo s nekonečným odvoláváním. Bude to křišťálové, že křišťálovější to nemůže být?
    • přesné, trefné a bohužel pravdivé... *16* ... pořád budeme za bubečky. A pan advokát Chudoba ??? ..Oldřich Chudoba - Sněmovna podle něho nerozhodovala na základě úplných a objektivních podkladů o vydání k trestnímu stíhání.??? Sokol na druhou.. *15*
  • Tak máme zasena chvíli o zábavu postaráno-my,lidská lůza a lidský odpad.Spravedlnosti bude učiněno zadost pouze tím,že vůbec nějaký soudní proces začal.Nakonec se ukáže,že i ten Bárta je pouze jedním z nepřeberného množství křišťálů,kterými se to v naší politice jen hemží.Je ovšem pravdou,že to jsou jen malé ryby,kterými zavírají oči veřejnosti-teď se všichni dívejte,jak soudíme všechny,ale to jen proto,že na větší ryby,na větší kauzy nemá nikdo v této zemi odvahu.
    A soudci?Kolik myslíte,že to "hodí" takovému Bártovu obhájci?Všechno bude zameteno pod koberec,předpokládám,že nějaká podmínka padne pro Škárku a Kočí a Bárta nakonec dostane ještě finanční odškodnění za pomluvu a diskreditování.
    Nevím proč,opravdu nevím proč,ale nevěřím jim ani jednomu.V jiném státě by už politik dávno musel odstoupi,kdežto u nás ne.Stejně mi není jasné,z jakého důvodu může trestně stíhaný poslanec vvystupovat na veřejnosti,co to je za stranu,která jeho ústy pronáší různé názory a rozhodnutí,se kterýma půjdou na jednání vlády,jeho ústy vyjadřuje tato strana veškeré podmínky,které si klade.A už vůbec nechápu,co tam ještě v té politice dělá.Protože ať už bude rozsudek jakýkoliv(a že Bárta vyjde od soudu jako vítěz,o tom nepochybuji),bude to jen o tom,že VV znovu podrží vládu při hlasování o nedůvěře.
    Tak zhruba vypadá v Česku boj proti korupci a proti dinosaurům.
    • Vidím to také tak.
    • Doplněk: připusťme, že bude odsouzen. Nevzdá-li se svého mandátu, bude dále pobírat své prebendy. Má to jen jednu výhodu, můžou mu rovnou strhnout náklady za výkon trestu.
  • Navíc to dával ze svého, ale ti co kradli ze státního, tedy z našeho se jen smějí!
    • Ještě se ho zastávej. Ten systém, kterej se ve straně VV snažil nastolit byl úplně korumpující a pokud by nedostal přes prsty, používal by to tak i mimo stranu ve velkém stylu.
  • A co ten Babák neměl by sedět v jedné lavici s Bártou? *3* *3*
  • další komedie na odvedení pozornosti od daleko horších skutků v tomto státě. Stejně se nic nestane nikomu. Ruka ruku myje. Kdyby tam stál obyčejný člověk, tak to odskáče nejmíň s nejvyžším trestem a dalším pranýřováním. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit