Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je obdivuhodné kolik toho již nakrad a zpronevěřil a hlupácký národ tomu stále věří, že se stal obětí obětí jakéhosi komplotu, jako disident - konfident Vondra a ostatní komunistická neviňátka, která ve vládě straší více než dvacet let. Jeho tatík, byl již oslavován jako komunistický odborník v komunistický propagandistických brožurách, jako byla "Nová mysl"
    a jiné. Proto z tohoto hnízda nemůže vylétnout nic jiného, než bývalý kolaboranti se sovětskou armádou a naším vzorem CCCP.
  • Rátovi zatím neprokázali že ty peníze ukradl že ani žádné peníze nespronevěřil tak se musí na něho hledět jako zatím nevinného tak zatím nedělejte z něho zloděje a poklonte se mu protože díky jemu konečně odstartovaly i jiné kauzy viz Parkanová.
    • Ty jsi ale blb !!!!!!!!!!!!!!
  • A což takhle nakakati polyťukům na hlavičky, a nepustit je k vodě?
  • Dr. Rath je ztělesněním své voličské základny, tisíců zlodějů, zlodějíčků a podvodníčků, kterým se nechce dělat, ale chtějí si užívat za peníze ostatních. Pronajímat státní byt a peníze si strkat do kapsy, okrádat zákazníky v supermarketu, pojišťovně, cestovce nebo stavební firmě. *11*
    • Ano,máte pravdu.Je děsivé,jak málo lidí to chápe.
    • alenkavavrova
      fujky fujky - to je praqvda!!!
    • A ty jsi ten pravý zloděj,moulo.Platíš daně?Sotva tomu věřím,moulo,jsi zloděj a na druhé ukazuješ,moulo.. *5*
    • Já zapomněl že Opencard,Gripeny,stavba dalnic atd. je košer *8* Rath je pouhý podvodníček,žraloci jsou pořád ve vodě.
    • Nejhorší na tom, že je to politik cestovatel - od ODS až k ČSSD. Prostě kde to sype...
    • ZKRÁTKA - ŘEČ RATHA – JÁ NIC, JÁ MUZIKANT! Psychologický profil Ratha při jeho projevech svědčí o narcistické osobnosti vedoucí až k chorobnému perfekcionismu (usilování o dokonalost). Snadno však vlivem různých osobnostních, konstitučních i vnějších situačních faktorů přechází v negativní, neurotickou, kontraproduktivní a paralyzující formu myšlení, prožívání a chování. Proto je perfekcionismus vnímán veskrze jako fenomén obecně negativní a nevěří se v existenci jeho pozitivní formy. Perfekcionisté mají tendenci stanovovat si nerealisticky vysoké standardy a usilovat o jejich dosažení (často „neregulérním“ stylem), mají selektivní pozornost k chybám, generalizují chyby a selhání (zejména u jiných), mají nižší sebehodnocení a často uplatňují myšlení typu vše nebo nic, tzn. že pro ně existuje pouze naprostý úspěch nebo naopak úplná prohra - neúspěch. Na vzniku perfekcionismu se rozhodujícím způsobem podílí vliv sociálního prostředí, zejména rodiny a nelze vyloučit ani jistý podíl dědičnosti. Vzhledem k jeho vysokoškolskému vzdělání lékařského směru lze se tedy spíše divit, že si z toho nevzal poučení sám. NEBO SI MYSLEL, ŽE „LIDI JSOU STEJNĚ BLBÍ“ A NEBUDOU SCHOPNI HO PROKOUKNOUT. OSOBNOSTNÍ RYSY K TAKOVÉMU NÁZORU VŮČI ELEKTORÁTU JEHO PŘÍZNIVCŮ (VOLIČŮ) K TOMU PŘÍMO VEDOU!
    • máte na mysli tu původní volskou základnu, ódées, kde politicky začínal, že...??! ;))
  • Ten blb si stále ještě neuvědomil, že ho čapli při jeho obvyklé (trestné) činnosti, a že to s tím kriminálem justice myslí vážně.
    • Vše odstartoval Klaus s obědy v přítomnosti podnikatelů a tak se začaly plnit pokladničky stran.
    • ....jak je to v jedné písničce, ...kope, kouše, prostě nezná mravy..atd ! myslel si, že je nedotknutelný jako H...er !!!!
    • Justice to myslí vážně? To by potom ho vyšetřoval středočeský zástupce, do vazby by ho soudce ze Středočech. Vždyť jen na těchto pochybením justice se to celé rozsype jako domeček z karet. A v parlamentu dál budou Ráthové, Bártové, Škarkové a ještě pár dalších.
  • Tedy tohle divadlo, které jsem včera sledoval bylo skutečně absurdní! Inkvizice složená převážně ze zlodějů všech kategorií , tedy pravicová chobotnice korupčníků , prostitutek a další kriminální individua z řad levice poslala Ratha, tohoto malého zlodějíčka a exhibicionistu katovi pod sekeru !!! Každému občanovi i ovčanovi musí být jasné, že Rath byl účelně a teatrálně předhozen do arény lvům jako oběť určená k sežrání a tím byla odkloněna pozornost od velkozlodějů pravice dále likvidujících stát. ALE MY NEJSME OVCE ANI LUZA A DOBŘE VÍME CO SE DĚJE- kradete jako straky a už vám teče pomalu do bot, bojíte se jako malé děti čertů a k čertu půjdete a budete postaveni před soud jako jste postavili Ratha a budete se zodpovídat z těžkých zlodějen v řádech miliard!!!! Jste vlastizrádci!!!! A aby bylo jasno- jsem občan bez politické příslušnosti, vysokoškolák středního věku a zaměstnanec s velkou zodpovědností. Až bude třeba, vezmu karabáč do ruky a pak ho ucítíte na na svých hřbetech - těšte se!!!!!
    • Vážený pane,
      naprosto s vámi souhlasím. Každé vaše slovo je i mým slovem. Dost bylo lásky a pravdy!!!! *16* *16* *16*
    • Teda Ti povím, že z vysokoškoláka se na Tebe nenalepilo nic, co by to potvrzovalo. Jsi jako běžný socialistický hulvát, násilník a slepec. No a je jasné, že jsi i hluchý. I jako průměrný vysokoškolák bys takovou pitomost nevypotil.
    • Vážený anonyme, D.Ráth není politický vězeň, ale GRÁZL stejného kalibru jako jsou jiní politici z levé i pravé strany. Tuto situaci jsme si zavinili jako občané sami, když jsme se měli pochvalně či kriticky vyjadřovat ke svým tribunům a zástupcům lidu a nečinili jsme tak! Dávný nábožensko-absolutistický pobělohorský systém a poté politické totalitní systémy (fašismus i komunismus) zlámaly národu páteř. Lidé ztratili důvěru ve Vyšší spravedlnost a exaktní Pravdu, kterou nalézáme v Knize knih, a lidí, kterých se jimi řídili. Jako byl M.J.Hus, J.A.Komenský, Jednota Bratrská, ale i u šlechetných a bohabojných lidí z římsko-katolické strany. Zůstalo nám švejkování, nesvobodný duch předposranosti, "láska" k materii, závist a pomluvy.
      Mohl byste vědět z historie, že žádná revoluce nikdy nic dokonale nevyřešila, ta francouzská ani VŘSR! Obě hubily své protivníky a posléze i své protagonisty. Dokonce válka Severu proti Jihu, ač pomohla zrušit otroctví, připravila o život mnoho otců a vyrobila množství desperádů a svévolníků, se kterými se Spojené státy potýkaly velmi dlouho. Pokud nezakotvíme v našich srdcích i legislativě Vyšší principy nadčasového Hospodinova Desatera - tahání figurek z prava doleva a opačně nám nepomůže ani nás nezachrání!
      • V té morálce máte pravdu ale to desatero pánbíčkářské zaklínání je takové klišé pro církevní hlásiče oproštění od materialismu.Nevěřím jim ani nos mezi očima.Pokud má někdo jiný názor tak ho v lepším případě pomluví v kostele(to je dnes)před sto lety ho upálili a schrábli majetek co bylo dřív se někdy nedá doložit.Když na něj národ nezapoměl tak ho prohlásili za svatého a vlak jede dál. *3*
    • Ten karabáč vezmeme i my a poženeme je do pekel.
      • jsi blb.
      • Kdo jste to "my"?
  • Kadýho z těch zmetků bych poslal na pokladnu do TESCA,tam by je nenechali ani pořádně nažrat.
  • Ráthovi fandím, To to slouží jen k jeho dobré reklamě
    • Tak fandi BLBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kam se hrabe národní divadlo,přejmenujme parlamentní budovu na nadnárodní dívadlo a na průčelí dejmež nápis národu a sobě !
    • Pokud bych mohl takovou malou technickou....já navrhuji raději "my proti národu"... Aspoň se to nebude pléct a bude to vystihovat víc pravdy..
  • To je to tady samej skoro-komunista co to tam Rathovi všechno sežral? Pak se můžeme divit jak na tom jsme když tomu člověku věříte..
    • Nic jste nepochopil .Ráthovi asi nikdo moc nevěří co se týče peněz ale má pravdu v tom že je jen nástroj politických tahanic před volbama.Prostě museli někoho předhodit lidem co čtou blesk atd.Všíchni politici potebují peníze na vol.kampaň o tom žádná ,jak je seženou toť otázka.Kdyby ty prachy rozdali mezi lidi tak můžeme do důchodu ve 40-ti.Chce to radikální řez.Tvrdě vyšktávat přední politiky na kandidátkách a pak se začne něco dít.
    • Komunisti jsou ve své straně, toto je výplod odnože socializmu velmi pečlivě připraveného ze západu jestli jste si všimnul je to kopie od sousedů až po demokratické USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit