Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě uvedený soud ukazuje nutnost výstavby katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy.Zatím si i u soudu lumpové z nějaké spravedlnosti dělají srandu.
  • ha ha to je malá ryba na kterou si zasedly at prokážou ods svoje peníze ta nespravedlnost pokrytecká společnost no hrůza volím ČSSD *7* *7*
  • David se drží. To by zlomilo každého. Nejlepší informace z dosavadního průběhu ,.. dotaz Salačové na vyslýchající ....dobré to bylo? To samotné by mělo stačit ke zrušení celého soudu.
  • Soutěž ve lhaní pod záštitou Miloše Zemana.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • jisté je, bylo a bude : "Kdo lže, ten i krade"
      • ...do pekla se hrabe.
  • Lopatohrome už chodíš na nočník nebo děláš furt do plínek?Občas tady někdo kravinu plácne ale ty musíš být pořádný vymaštěnec minimálně krajského formátu.
  • jsme policejni stat.uplatky berou vsichni policajti statni zastupci i soudci i politici.jsme narod podvodniku.museli by jsme zavrit 5 000 000 lidi.a pak by se mozna neco zmenilo....vsichni se snazi zlodejsky stat obrat jak to jde.......stat je nejvetsi zlodej.podle neho se ridi ostatni..
  • Měla by to zapaltit N2mcová ,je to z jejího pera.
    • Přeně tak!Ta zmije jedovatá se mohla o půl noci přetrhnout,že se jednalo o Ratha.Zato,když vítala ve sněmovně odsouzence Pekárka,aby jim pomohl odhlasovat restituce tak se tetelila radostí čúza.Teď bude dělat ještě cavyky s rozpuštěním sněmovny to bude divadlo.
  • 15-ti měsíční vazba jen na základě odposlechů a spekulací uplácející podnikatelky, to bude pěkná ostuda a tučné odškodnění.Jen je smůla, že platit jej nebude Kubice či Pospíšil, ale stát z peněz daňového poplatníka! Dnes, i kdyby nakrásně Ráth bral úplatky, vyjde z toho čistý a s puncem mučedníka. Kam šlápla noha naší pravice,tam sto let ani tráva neroste.
  • Důkazy nebudou a nakonec zavřou jenom tu co se přiznala. Kdo chce kam, pomozme mu tam.
  • Ježiš Rathe, přiznej to a nehraj tu divadlo, všichni stejně ví, že kradeš a ti tví "bratři" taky.... Ani odvahu to přiznat nemáte, ubohost.
    • modrý bolševický opice budou mít z této kauzy z ostudy kabát ve světě, jako že ho už mají.
      • ano bezejmenní? to jsou opice, stydí se za své jméno, ..lžou a kradou pod rouškou anonyma
    • V Indii se letos opět uskuteční oblíbený závod v pozorování ptáků, to vás tam teploušů muselo být, napiš nám něco o setkání, jinak zde kydáš jen hnůj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit