Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo oni se na summitu shodli, že budou dělat to, k čemu je zavazují dohody EU a schengenu už dávno a mnozí z nich nahlas podporovali porušování těchto dohod?

    No člověk fakt žasne, jakou drzost ti politici mají. A taky žasne, co všechno si občané EU nechají líbit.
  • Ve Švýcarsku každý kdo projde vojenskou službou, tak mu zůstává zbraň doma na obranu státu. Já jsem byl taky na vojně střílel jsem s Kalšnikova jen to fičelo.
    Je to jednoduché, při dnešní technologii snímání hranice, kdo přejde hranici vyrazí hlídka, otočit čelem vzad. Kontrola hranice na přechodu nic neřeší. Pouze buzerace slušných lidí tím si vlády proti sobě poštvou spousta lidí. Škoda slov na vše co udělají vlády EU. Když si vzpomenu na bývalého ministra vnitra Bublana, který nechával mlátit policajtama mladé lidi na různých párty, tak je mi ztoho zle. Bublan je ještě křesťan. Nedivím se, že IS zabíjí, křesťané mlátí do svojich lidi.
    • česká armáda nemá kalašnikov ve výzbroji.
    • Je zcestná argumentace EU, že je potřeba úprava pravidel pro nabývání zbraní, teroristi si je seženou i po zavedení opatření. Co se týče bezpečnosti občana, policie řeší až důsledek, tak jaké vzrušení, občan se může bránit přece klackem. Nechť EU poskytne čísla, o početu násilných činů se zbraní, spáchaný ve Švýcarsku, kde má doma každý plnou výstroj se zbraní obrazně řečeno pod postelí, pokud se volá po omezení v držení zbraní u obyvatelstva.

      A propos, kolik lidí se aktivně se zbraní postavilo teroristům při útoku v Paříži, odpověď je žádný, na koncert nebo fotbal čí do kavárny se lidé chodí bavit, nikoli se záměřem vraždit.
    • Stalingrad
      Nic ve zlém ,Milane-když jsem sloužil já dosatli jsme nové osmapadesátky. tedy vz.58,ale tem měl s Kalašnikovem společný pouze zásobník a náboje-jinak byl jiné konstrukce.Ale je možný-moc tomu nevěřím,že i ČSLA pak přezbrojila.......ostatně i dnešní sistém vychází ze vz.58
      JINAK NAPROSTÝ SOUHLAS-máme mět doma každý svou vojenskou pušku vz.58 + 5 plných zásobníků,bodák,blembák,někdo pistoli Tokarev.....áá po otci by se měl najít ve skříni i vz.23/25 bo 24/26 *3* *3*
      • Tak tak, měl sem přidělenou osmapadesátku a navrch SVD Dragunov + noktovizor. Dle mého stále nejlepší zbraně na světě, tedy až po Kalašnikovu. *2*
      • Nějak zbraň neřeším, samopal vzor 58 dělá ta...ta...ta.... jako jiné zbraně, jsou to odvozeniny od Kalašnikova.
  • jo jo, budeme čekat na hranicích než nás "prověří" a slimáci budou mít volný průchod, stejně jako se zbraněma, terorista nepůjde do "lověny" koupit si flintu..na to je černý trh se zbraněma a ten jen pokvete... *16* *16* *16* *16*
  • Orwelle ty to vidíš.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387001-za-nase-a-za-pariz-rusove-posilaji-na-islamsky-stat-bomby-se-vzkazy.html
  • Stalingrad
    Tak to dopadá když nám vládnou ííáááá. Jak se např.spřísní a ztíží držení zbraní občanům-??--tím,že teroristům se budou dodávat ve velkém letadly a občané se nebudou smět bránit aby machometánům neublížili ?? To snad ani osel nevymyslí,že by machometán islamista si šel dělat zbroják a pak s brokovnicí šel střílet na stadion či do hotelu-si z nás dělají vyloženě rektum.....Takže zloděj,vrah,terorista si opatří zbraně z dodávek -neregistrované a občané jim budou povinni nabídnout kafe,pohostiní,event.objednají holky z domu služeb ,vydá platební karty a pin.....kde to jsem !!!!!???? V první řadě snad zamezí vyzbrojování teroristů,vrahů a umožní legální držení zbraní bezúhonným občanům pro obranu-osoby,rodiny,majetku !!!!!Už se staví ten plot mezi tou malou unií ????A jak je to s volebním právem těch okupačních hord ?? Kdy tu bude úřední řeč arabština,když češtinu poslanci zamítli jako úřední řeč v česku-jako zbytečný zákon !!!! *12* *12*
    • Tak to vypadá, když si občané nechají líbit cokoliv se jejich zástupcům zamane a spokojí se s nadáváním v hospodách a čekáním na další volby.
  • To vše je jenom zástěrka. Skuteční zločinci sedí v bankách a vlastní zbrojařské koncerny.
    ---
    "Pokud dojdeme k závěru, že současná trajektorie měnové politiky není pro dosažení našeho cíle dostatečná, uděláme, co bude zapotřebí, aby se inflace co nejrychleji zvýšila," řekl Draghi."
    http://byznys.ihned.cz/c1-64886210-draghi-naznacil-ze-pristi-mesic-dojde-k-jeste-vetsimu-uvolneni-menove-politiky-ecb
    "ECB udělá cokoli, aby podpořila inflaci, řekl Draghi. Euro následně oslabilo."
    http://www.novinky.cz/ekonomika/386973-ecb-udela-cokoli-aby-podporila-inflaci-rekl-draghi-euro-nasledne-oslabilo.html
    ---
  • si dělají kozy, ne?Kontrolovat evidovat ..... to zní pěkně.Ale proboha proč?Prostě nevpouštět.Nevpouštět islámskou chátru v jakékoliv podobě.ONO to přichází v klidu a míru.Otrká se to a najednou to má požadavky.Najednou to chce lidská práva vlídné zacházení a třeba mešity.Moc mešit.V Německu už si pár gigantických vytrucovali.Ale to je věc sousedů.Tady není vůle je respektovat, přijímat nebo jim podstrojovat.A tak to i zůstane!
  • http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/byznys/rusko-prezbrojuje-cinu-obe-zeme-podepsaly-rekordni-konrakt/

    *6*
  • Probůh, "pozdě honiti bycha", teď teprve napadá ty bruselské eurohujery, co se má dělat, když je zde již skoro milion běženců, a už začínají ukazovat své pazoury??? Kdyby byli dbalí svých povinnosti hraniční státy Schengenu, nemusely by se pozdě a za takovou cenu dělat žádná opatření. Už je po funuse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit