Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždycky je to vůle Boží,když si člověk zasouloží.Ten komu se málo staví,protože má špatné zdraví,tak ať místo s..lože,proběhne se po dvoře.
  • Škárka je darebák, jakého není. Nejprve mu byl Bárta dobrý a najednou ze sebe dělá poctivce. A Kočí také , je to úplatná prodejná dě,vka. Měli by sedět , až zčernají. V politice jsou stejně k ničemu. Stejně je to jejich poslední sezona. Už o ně nikdo ani nezakopne..............."Kočí nikdo mě za zten příspěvek neplatí na rozdíl od tebe".
    • K ho.vnu jsou celý VV
  • Jedinej hlupák v tomto případě je redakce. Nadpis říká úplně něco jiného, než samotný článek. Ať jdou do ..... "novináři" Jsem nevěděl, že zadek, slengově p...l je zakázaný slovo. Ale do idiotů si nadávat nechají *1*
    • Takto si novináři představuji demokracii. Moct chlístnout na kdekoho špínu, a Ty se starej o sebe sám.
      Je to podobné s výrazy Rom, nebo cikán. Bojí se to vyslovit a raději napíší "nepřízpůsobivý občan". Směšné až úbohé.
  • Ten Bárta musí být pěkný idiot! Typiclé jednání a vulgarity jako Václava Klause, Mistra Světa a ješitného pomatence! Nikdo jiný než Klaus zavedl v politice po 1989 takové manýry a chování
    ! Takovým hňupům to nemůže dlouho vydržet! Dokud jsou u moci, která je velmi vratká, mohou
    beztrestněurážet celý národ. - Mohou skončit jako Rudolf Slánský v roce 1952, a jak byl "slvaný"
    Rudolf Slánký! Klementa rok poté sežral syfilis! Uvědomukjí si to, tito "představitelé" státu?
    Asi ne! Je to jejich škoda!
    • Šimansky, snad jediný pomatenec jsi Ty, co to zde blábolíš o Klausovi, když je řeč o někom jiném? Teda Ty musíš být ale ruďas, když se Ti vše hodí k házení špíny na někoho, komu nesaháš ani po kotníky. Chudáčku.
    • V národě švejků jim to bude a dalšm generacím tohole plepsu procházez donekonečna. Nedělejte si planou naději že se něco změní. švejk je na tom ještě relativně dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit