Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to jakási nová,světová ,móda v odstraňování historie.Přijde i doba,kdy se státy nebudou mít čím "chlubit",ať záporně,či kladně.Prakticky se stává,že si svoje pomníčky a pomníky odstraňují vlády,které  jsou momentálně u moci.Ta levicová odstraňuje ty pravicové,opačně-ta pravicová ty levicové.Příklad si  můžeme vzít i v USA a především u nás.Přitom je zajímavé,že náš stát trvale uvolňuje velké prostředky na obnovu zámků bývalých feudálů a chlubí se jejich historií.Na druhé straně ničí pomníky z historie 2.světové války,která z pohledu feudální historie nebyla tak dávno.

  • Španělská vláda se v hodnocení pana Francisco Franco Bahamonde (1892 - 1975) - hluboce mýlí.

    Vlastenci vždy budou ctít pana generála Franka jako statečného obránce víry a morálky, který zachránil Španělsko před jedem bolševismu a před zvířeckým vražděním. 

    Komunisticko-zednářský režim premiéra Caballera a presidenta Azani se dopouštěl bestiálních vražd zejména na duchovních osobách a aktivních katolických laicích. Mnoho kněží, řeholních osob i laiků republikánské a komunistické bojůvky upálily nebo pohřbily zaživa, některé ještě před smrtí zmrzačily, nejčastějším „trestem“ se stalo uřezání uší! 

    Obětí řádění bolševiků se stalo přes 300 řeholnic, které se staraly o sirotky a invalidy, několik jich republikáni před smrtí ještě znásilnili. 

    V provincii Ciudad Real bolševické kreatury vrazily matce dvou jezuitů do krku kříž a tak ji zavraždily. Biskupa z Jaénu popravili republikáni spolu s jeho sestrou před zraky 2 tisíc lidí. Faráře z Torrijosu mučili jako Krista: nejprve ho bičovali, nasadili mu na hlavu trnovou korunu, donutili vypít ocet a přivázali na záda trám, vedli na popravu jako Ježíše, pak ho ale zastřelili.

    Svůj život při obraně katolické víry položilo celkem 11 biskupů, tj. pětina celkového počtu, cca 7 tisíc kněží a statisíce laiků včetně dětí. 

    V posledních letech již byly desítky obětí těchto sadistických zločinů povýšeny ke cti oltáře, nejznámější je první blahoslavený romské národnosti Ceferino Jiménez Malla, jehož republikáni zastřelili jen proto, že se veřejně zastal kněží vedených na popravu. 

    Ten zvrhlý teror po zfalšovaných volbách v lednu r.1936 rozpoutala vláda bolševické levice, co se dostala k veslu"!

  • KIMCID

    No z dějin to nevymažou ani kdyby se stavěli na hlavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit