Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aztli

    Je to takové dosti pokrytecké počínání španělské vlády. Na jedné straně, paramilitaristicky zaútočivší čmoudy v Ceutě či Melille, přijme do utečeneckých táborů, místo aby je např. zabili v boji a přeživší předali protější straně, či do vězení jako ozbrojené zločince, jelikož zaútočili na hranici státu se zbraní a to je válečný akt, zde nikolv nějakého státu, ale cosi jako soukromé žoldnéřské armády či paramilitares a ti nemají ani nárok na zacházení dle ženevské konvence, jen vojáci pravidelné armády, zde maximálně jako banditi, dále přijímá lodě, odesílané pašeráky=obchodníky s lidmi a poskytuje těmto zaopatření a na straně druhé se zdráhá přijmout své vlastně krajany, ikdyž z druhé a třetí generace, kteří nadto se nejspíš po čase do Venezuely vrátí a vesměs se jedná o evropany či lidi jihoevropského typu, neskrývající svou skutečnou identitu, na rozdíl od neidentifikovatelných čmoudů, zakrývajících svou totožnost včetně věku.

  • Venezuela je krásná, bohatá a úrodná země, a prchat do suchého Španělska je úplně na hlavu.


    • Jako názorný příklad bude sloužit "kolona" směřující do USA. kdo si myslí, že nedojdou do cíle? V U.S.A. se vzedme vlna solidarity (protože tam žijí miliony černých pasažérů) a Donald prostě povolí.

      Zahodíme doklady a hurá do USA - když je nemusí mít jedni, nač by byly nám? Nebo jsme v něčem horší? Jak si dovolují nás tedy Imigration Office v USA legitimovat a jinak "šikanovat?"

  • PŘESNĚ jenže někteří sluníčka to stále nechápou přitom je to velice prosté k pochopení stačí pustit si toto video kde pomocí kuliček to pán velice názorně vysvětluje tak aby to pochopil i američan ...: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=Q9OHapuhzs4

  • Když se nám někde nelíbí, nebo nedaří, tak prostě spálíme doklady a utečeme.

    Super, ale kam za pár let? Země je kulatá.

    Zdevastujeme a vyžereme si svou domovinu a jako sarančata zaplavíme úrodné údolí. On tam někdo makal a zveleboval to, tak co bychom se nenacpali?

    Každý, kdo je pracovitý, statečný - tak takový může být právě tam, kde je. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit