Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevstekaj se spíš ti experti.
  • ObcanHavel
    SPD volí jen hloupí lidé, plešky s iq houpacího koně a blázni co vidí upchlíka i v konzervě fazolí, ovšem vždy jen toho imaginárního
    • Ano uprchlíky nemáme ale platíme na ně.
      • ObcanHavel
        v pořádku, jsme členy EU, tak bychom měli být solidární k zemím, které uprchlická krize zasáhla víc než nás
  • Nejsou ti poskoci OkatéMůry vlastizrádci financované Kremlem?
    • Nějaký důkaz?
  • Okamura je prospechar a populista . Jeho tah je ziskat penize z voleb, podobne jako z USVITU. Nektere volice SPD znam a to mi staci.
    • Okamura neni zadny politik, ale jen prospecharsky zvanil...
    • A kdo z politiků není prospěchář a populista? Když nebudete populista, ve volbách nemůžete uspět. To jste opravdu netušil? A někdy neuspějete ani když populistou budete. Viz např. Kalouskovu TOP
  • "Nenávistnou ideologii Tomia Okamury a dalších členů SPD odsoudili zástupci národnostních menšin. "
    .
    Všímáte si jak často je zaměňován "nesouhlas", či "kritika" za slovo "nenávist". Jen proto, aby to bylo údernější a dalo se proti tomu bojovat. Protože bojovat proti odlišnému názoru? To zní dost blbě. Ale bojovat proti "nenávisti"? No to zní sakra dobře! A hlavně je to v souhlasu s "evropskými hodnotami" a taky je to "politicky korektní" a ještě to miluje Kavárna *1*
    • Tomia je to jen a jen dobře. Koho zajímají ti, kteří dlouhé roky parazitují na systém. Znají svá práva, ale povinnosti nic. Není tady tento kluk 100%. Ale pokud ukazuje prstem na letitého parazita, dělá dobře. Moc dobře. Kdo jiný než on.Policajti hážou ramenama. Není žádný expertní team. Skupinka která měla volno si nastudovala něco z tisku, něco jim řekli bachaři na vazbě .... a jsou experti na světě. Opravdoví odborníci s VŠ mezi sebe policajti neberou. Za pár měsíců by jim šéfovali.
  • SPD..ať už si každý myslí co chce., zastupují poměrně velkou část lidí a mají od nich mandát je zastupovat...Ti tzv. experti..to jsou kdo, co, koho zastupují, kdo je platí, jaký mají od koho mandát s právem nálepkovat jiné a ostatní !? SPD a jiné, nové strany jsou logickou a oprávněnou reakcí, požadavkem i nabídkou na něco, co tu vzniklo., právě díky těm stranám současným i se všemi následky a důsledky pro většinu lidí., proti menšinám, "neziskovám" atd., co si stále více a více i drzeji přivlastňují práva a chování "většiny", právě bez vůle a mandátu většiny ,co vše musí bohužel trpět, nechat se často "státně" šikanovat a hlavně vše a každému, podle toho jak, kdo hlasitě vyřvává a je patřičně i drzý i sprostý..platit a tato oprávněná většina má právo se bránit např. ve volbách hlasováním např. pro SPD..atd..
    • Pokud se vám jiná strana nelíbí a nelíbí se ani podpora voličů, můžete ji začít dehonestovat a onálepkovat jako nacistickou, rasistickou a já nevím jakou a spolehnout se na to, že část voličů se toho zalekne a bude raději dávat hlas někomu jinému. Nebo je i možnost se spojit s ostatními stranami a přes různé posudky a zprávy dosáhnout toho, aby byla zmíněná strana zakázána úplně. Ovšem tato taktika se uplatňuje kupodivu pouze pravicovým stranám. U komoušů se o zákaz asi nikdo nepokusil. levičáci jsou braní jako něco lepšího, než pravičáci.
      • Mýlíte se.
        Namátkou jeden výňatek pro lenošné:
        Podle zprávy prý nestačí předpoklad, že by nynější komunistická strana mohla opakovat zločiny své předchůdkyně, kdyby k tomu měla někdy příležitost. Ministerstvo ani Bezpečnostní informační služba tak například nemají poznatky o protiústavní činnosti komunistů.
        "Ministerstvo tedy ani za pomoci externích subjektů a zpravodajských složek nezískalo dostatek relevantních materiálů, které by jakýmkoli způsobem odůvodňovaly právní postup vlády vůči KSČM a které by tedy vůbec umožňovaly vypracovat návrh na pozastavení činnosti KSČM," opakuje vnitro ve své zprávě.

        Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/kscm-neruste-navrhuji-po-mesicich-zkoumani-pospisil-i-kubice-to-same-1jp-/domaci.aspx?c=A120227_144017_domaci_js
        • 1. A jaké "předpoklady" jsou u SPD?
          2. Kolik z těch, kteří posuzovali KSČM na vnitru není bývalými členy (nebo jejich šéfové)?

          Víme? Nevíme :-(

          Od komunisty nikdy nečekejte nic dobrého, ať už ty zprávy zní všelijak :-(
          • ad 1) O předpokladech u SPD jsem sem nedávno psal.
            ad 2) To sice nevíme, ale psal jste:"U komoušů se o zákaz asi nikdo nepokusil." To jsem vyvrátil poskytnutím odkazu na jeden z mnoha pokusů.
      • Ano..i tak se to dá říct..
  • Já vidím hrozbu v politicích co chrání naší netahavou menšinu!
  • Dnes mě pobavil průjezd nějakých osvoboditelů za plného provozu,kdy měli techniku v takovém pořádku,že nedojela jako těch pět překližkových pajduláku.To Ruská přehlídka v Moskvě ,to nemělo chybu.
  • to snad ne! Leckde pracují čestní policisté. Ovšem pravidlem je, že jsou hloupí - všichni. Nebo to hrají. Ale pečlivě.Běžná protokolace - pohroma. Buší do PC jen to, co je nacvičeno. Do samostatné "akce" nepujdou. Nejlépe umí odkládat věci.A vždy věc směřovat pod koberec. jen když to trochu jde. Pro to si lidi vyřizují věci osobně mezi sebou. je to rychlejší a pedagogické. A experti? Nikdy jsem neslyšel o specialistech. Krom novin.
  • Sím...sím....jak se pozná expert? Já jen že každý režim má ty své experty......měla je středověká církev, jejíž experti posílali bezpečnostní hrozby na hranici a zabavovali jim majetek, experty měli i nacisté kteří vyhledávali taktéž bezpečnostní hrozby a posílali je na gilotinu, měli je komunisté a jak vidno mají je i kapitalisté. Nepochybuji o tom že své experty na bezpečnost mají i islamisté......prostě všude sám expert.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit