Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Násilí, násilí. To dnes není ta hlavní příčina. Nesnášenlivost a egoismus - to je ta příčina která je dnes navíc podporována všemi prostředky.  Speciálně proškolené policistky to snad vyřeší? Spíše to dopadne tak, že se zvedne vlna speciálně proškolených chlapů a budeme tu mít něco jako byla  Dívčí válka, místo toho, aby si lidé ve svatbě když říkají ano co to znamená. Pravdu mají v tom, že tyhle problémy mají nejprve řešit rodiny z obou stran a ne státní či jiné úřady.

  • Domácí násilí je celosvětovým problémem, nachází se jak ve vyspělých společnostech, tak i v zaostalých oblastech. V Evropě předáci EU činí maximum pro prosazování domácího násilí a jeho zintenzívnění. Jako nejvhodnější nástroj k prosazování domácího násilí je používána islamizace společnosti. I proto je jednou z priorit vůdců EU islamizace Evropy.
  • "Domácí násilí" v muslimských zemích jako násilí vnímáno není! A Bosna-Herceg Novi je zemí převážně islámskou (k islámu se hlásí 1 790 454 (50,7 procent) obyvatel z celkových 3 531 159), je jich podstatně více než křesťanů a ateistů!

    Jejich potřeštěný Korán říká něco jiného!

    Holky zkusí své!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit