Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud potencionální voliči soc-dem pozorně četli celý článek, nemohlo jim uniknout, že
    jejich bolševičtí polobozi se chystají zvýšit státní zadlužení z dnešních cca 40 až na 55% HDP, takže tohle tedy chtějí?! *9*
  • K čemu finanční ústava, když peníze nikde nejsou. Ty už různí Viktorové a jiné děti sametu dávno vyexpedovali.
  • Kde komunista ve větru se houpá, tam mír, klid a spravedlnost vládne!
  • Banda politruků se v české kotlině nedomluví na ničem, mimo zvyšování si vlastních prebend. Takže jsou vlastně všichni stejní hajzlíci. Kdo chce podporovat tuto prý soutěž politických stran, je buď pitoma, nebo jeden z nich. Dnes a denně politruci dokazují, co jsou zač. Já je živit nechci, ale bůčkem nasycený a hloupý čecháček ano. Proč mají trpět i ti, kteří tento mrdník nechtěli a nechtějí?!
  • V době socialistické totality jsem nebyl manifestačním voličem, protože to bylo období kdy bylo správné nevolit. Nyní v době totality demokratické, nastal čas, kdy je správné volit a sice KSČM. Dokonce to začíná být nutností, vzhledem k tomu co předvádějí ostatní politické strany. Prostě to tak je a žádné pseudoargumenty to nemohou jakkoli vyvrátit.
    • Jasně, volit komunisty.
  • To jsou spicky spis zlodeju, nez parlamentnich stran. *11* *16*
    • Nikoli "spíš zlodějů" ale zlodějů skutečných, kde kromě Filipa není jediný pocdtivý člověk !!!
      • Filip a poctivy, kde zijes, ten na to nevypada ani nahodou. *11*
  • Ať žije KSČM a nikdy jinak. S kapitalistickou pakáží pořádně zatočit a nahnat do vězení, aby zde odpracovali a prací uhradili všechno to, co rozkradli. Pochopitelně všechno jim znárodnit jim a všemu jejich příbuzenstvu. Co bylo ukradeno, musí být navráceno. Všechna moc a majetek patří pracujícímu lidu !
    • Otázkou zůstává zda-li zrovna Vy patříte mezi Ty pracující !!!!!!!!!!!!
      • Celý život jsem se podílel na budování státu a vysokému standartu životní úrovně pracujícího lidu a inteligence. To si pište. Kdyby se mělo chodit s vlajkou do práce, tak bych chodil. Pro vlast a občany všechno.
        • Tak tento text mě přesvědčil o opaku, snad text ze stranické schůze o budování komunismu a pětiletých plánů. Děkuji pěkně ale NECHCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ... chápu, že se líné svini jako tobě stýská po jakešovských poměrech :)))
      • Rozhodně byly pro lid tisíckrát lepší, než co jste vy zlodějí pouze vykradli. Za Jakeše se pracovalo a vytvářely se hodnoty, které takoví jako ty, nyní kradou !!!
        • Ano to ano, ale bojler či brojler o to v podstatě něšlo, že. Neuvěřitelné, ale i pochopitelné na vojnu také s odstupem času se vzpomíná jen na dobré a špatné člověk vytěsní. I za komančů byly věci pozitivní, ale bych jich opravdu pramálo.
  • Amatérismus, ....to je již přece vše jasné každému přemýšlivému člověku v této zemi!
    Doporučuji všem cestu ke každým volbám a volit pro sebe z tohoto marasmu menší zlo!
    Vy , kteří jste spokojeni se současnou vládou pravičáckých zločinců, vás je mi upřímě líto a nebo jste stejní zločinci kteří se bojí o své nakradené majetky!
    Vy ostatní, volte jakoukoli stranu nalevo a třeba i KSČM a nestyďte se říci své důvody nahlas a hlavně příznivcům pravičáckých zločinců, aby věděli co je příčinou, že i původní voliči ODS volí dnes KSČM a já jich několik osobně znám!
    To je ta beznaděj , když si tito lidé říkají, že je to jediná polistopadová strana která nemá korupční aféry!
    Věřte, že lidé co jsou bez iluzí, práce a zbaveni i jakéko-li naděje ..těm nic jiného nezbývá.
    Pak až KSČM zasílí...snad se chytí ti pravicoví sociopaté za nos , ale věřím , že to již bude pro ně pozdě a budou tomu říkat nový Únor 48 a budou se velmi divit , že budou jejich nakradené majetky demokraticky znárodnny !!!
    Ta doba se blíží a já věřím že není daleko !
    • "Vy ostatní, volte jakoukoli stranu nalevo a třeba i KSČM a nestyďte se říci své důvody nahlas a hlavně příznivcům pravičáckých zločinců, aby věděli co je příčinou, že i původní voliči ODS volí dnes KSČM a já jich několik osobně znám! "
      Tak tomu věřím. komunisti, a hlavně Ti skalní se znají i Ti převlečení v rámci různých stran, kde mohli parcipovat na moci.
      Je jen těžko uvěřitelné ,že se najdou lidé kteří jsou schopni po 40-ti letech této ideologie v naší zemi tuto stranu jít volit , není potřeba rozepisovat hrůzy kterých se na lidech dopouštěli , pro vzpomínku stačí podívat se na film "občanský průkaz a atd.!".
      Nejsem zastáncem "Kalouskova systému", o politiicích nemám přehnané představy, a korupční jednání je jak na straně pravice tak i levice a nepoctivost i na straně KSČ, stačí číst. Ano, nejsem spokojen se stavem v této zemi, ale to poslední je volit komunisty, Severní Korea je zdařilým příkladem chováním pro celý svět.
      • V době socialistické totality jsem nebyl manifestačním voličem, protože to bylo období kdy bylo správné nevolit. Nyní v době totality demokratické nastal čas, kdy je správné volit a sice KSČM. Dokonce to začíná být nutností, vzhledem k tomu co předvádějí ostatní politické strany. Prostě to tak je a žádné pseudoargumenty to nemohou jakkoli vyvrátit.
        • Už chybí mávátka a hybaj do průvodu. Děsné a drsné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit