Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za jednoho zabitého bojovníka jich dalších tisíc přibude.Západu dosud nedochází,že Arabové mají Západu dost.Proto se začínají sjednocovat.Brzo bude Západ bez ropy a plynu od Ruska i od Arabů.Česko to čeká také.
  • no to je výsledek za několik miliard nákladů !!! Plnou hubu práva,pomoci a nikde nic---to není jako humatitárně bombardovat v Srbsku.Tam jsou jiné prostory,jiní lidé a zvyky.To není stádo tupého dobytka čekající až doletí ten bombardér a pozabíjí je.
    Ostatně,zbrojaři potřebují vyčistit sklady a nové zakázky aby byly dolárky a chudí a pracující to zacálnou,tak co....
  • To bába Blažková má lepší odhad.
  • Je čas na menší neutronovou bombu. Jinak to dopadne jako s VŘSR. Kromě komančů, čili fašobolševiků tu budou strašit i islámobolševici. *9*
  • To je ohromující úspěch, asi jako zabít v lužním lese čtyři komáry...a kolik desítek mega v dolarech činily přímé náklady na odlov jednoho kousku?

    Nejlepší je střílet je po jednom z vrtulníku raketami Hell Fire, kousek za 66 tis dolarů...
    • Vždyť to tvrdím taky. Mrsknout tam pár atom bombišek a je klídešek.
      Ehm, Ńák jsem mimo, že hrdinové z USArmy aspol. vysílá své pěšáky jen na pastevce kozenek. Proč tedy nepošle své pěšáky i na ty řezače palic? Metat bombičkami, no budiž, ale jak je vidět, toto nestačí. Takže do tanku v tank a hrrr na ně!!!! *2* *2* *2*
      • Pánové, bylo by dobré, kdyby jste jim to šli ukázat...já si myslím, že oni neví, co dělají. Vyloženě vás potřebují *3* .
    • Jelikož vím že Sniper je blbeček tečka, dostane ode mne za ty výblitky pořádnou fackovačku, jen co na něj narazím!! *15* *2* *1*
  • Čecháčkovští poturčenci je nahradí ???

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Pišto,ty blbí cigošský hovado,drž tlamu!!!!!!!!!!!!!! *12*
  • tečko chceš zase do čenichu??,, *15* *2* *1* *16*
    • Zase tě tak vyfachám že nebudeš vědět jak se jmenuješ!! *15* *2* *1*
  • Tolik peněz to stálo a tak málo úlovků... *13* *13*
  • Tak ono jaksi vždy platívalo, že vítězství té které válčící strany bylo ukončeno až vstupem nohy pěšáka...na patřičné místo....a dnes by se to dalo tak nějak doplnit, že buď tedy ta "noha", nebo nějaká ta "atomová bombiška", viz Japonsko v "45".

    To zas bude uřezaných palic, falše a zbytečností....namísto pár kousků správně použitých atomovek, které by to vyřešily jednou provždy. "Nehumánní"? A bombišky z dronů, konvenční granáty a další jsou humánní? Jednou to USAboys zkurwili, tak holt to muší zase napraviti. Proto to Japonsko.... *2* *2* *2*
  • Soudruzi z KSČM mají zase vztekem pěnu u těch svých prolhaných rypáků, protože jim spojenci zabíjejí soudruhy teroristy.
    • Karel von Kvákal z TOP 09 pěkně vztekle dupal nožičkou když ho lid nezvolil na hrad.
      Spolek Sudetských kolaborantů už dal chladit šampaňské. Radoval se že jejich
      agent bude na hradě a ono nic.
      Zase jednou holt rozumný prostý lid porazil zlodějskou aristokracii. *15* *15*
      • Tak je tam agent stbák Zeman, zřejmě i KGBák a v neposlední řadě také komunista *3* ...dalším prezidentem bude opět komunista a STBák Babiš *3*
      • Utři si pěnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit