Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra,Sýrie mi nevyšla tož zme asi v pérdeli....... *2*
  • Asi je pravdou to, že kdyby slavný pan Gorbačov tou svojí pjerestrojkou v orce 89 nepodrazil tehdejší východní blok, tak Amerika a celý slavný demokratický západ seděl na "hrnečku" již před sedmnácti lety. Kapitalizmus je totiž jeden velký podvod, kdy malá skupina "mudrců" okrádá zbytek populace. Učebnicový příklad vidíme v naší republice.
  • Jo jo už jim svíčka dohořívá potácejí se ve srabu a pokud se s toho nějak vypatlají tak jen na krátko je to kolos na hliněných nohách který brzy padne úplně.
  • Ten "Gregory" je blbej ze všech stran (i zespodu)! Ty jeho nenávistné blitky je lepší vůbec nečíst a nereagovat na ně! mj. Zapomíná co psal dříve a odhaluje se ve své lži.
    Je to prototyp fanatického pravičáka.
    • Ha ha ha . Čtyři nuly . To se dá rozdělit jako 00 00 . Schválně , co znamená 00 ? Přeložím WC . To znamené , že 00 00 se dá přeložit jako dvojnásobný HAJ ... . Než něco napíšete , uvažujte chvíli co jako píšete . To berte jako dobrou radu i když pochybuji , že ji dokážete vstřebat . Inu , kouzlo nechtěného , rozesmál jste mě . Napiště ještě něco hezkého .
    • To není žádný gregory ale další nick hnoje tečky!!
      • Nikolivěk . Nikdy se neschovávám pod cizím nickem a vždy píšu pod svým . Už několik let . Kdysi dávno jsem používal taky KMJ . To pro pamětníky .
  • http://www.youtube.com/watch?v=NlkyrABgti8

    Je vidět, že jsme se Slováky byli v jednom státě.
  • Sice USA teče do bot,ale pořád si s přehledem vytře p r d e l se všemi postkomunistickými zeměmi *3* *3* *3*
  • Řeknu to vulgárně . " S hlupákem se nehodlám vybavovat " .
    • To patřilo jinam . Dotyčný pozná .
  • Soudruzi článek moc nepochopili . Vůbec nejde o to jestli peníze jsou a nebo nejsou . To je vedlejší . Jde o to za co se vydají . No a tady komunista Obama konečně narazil . Jestli jste to nepochopili tak jde o ten nesmysl zavaný " Všeobecné , povinné zdravotní pojištění ". Zkrátka a dobře , ti co pojištění nechtějí a maji na to , nechtějí platit pojištění těm co ho chtějí a nemají na to . No a těch co nechtějí další sešněrovávání a vyhazování peněz v " sociálním státě " je víc a tak řekli . Obamo prrrr.
    • Ano , ti co nemají peníze nemají ani to nejnižší - základní pojištění zdravotní jako mají lidé v Evropě a Japonsku. Je jich v USA bratru 50 milionů, protože ti co peníze mají a jsou nenažraní to prostě nechtějí platit. Už to chtěl změnit Clinton, nyní Obama, ale raději se cpou peníze v miliardách do armády a to je stálo ty biliony. A řeší se to kvantitativním uvolňováním, tedy tištěním peněz. Natisknout se jich dá hafo, když se chce. Je přece nesmírně důležité , aby ti bohatí si mohli koupit -x-tý bourák - Maserati, Jaguár, Mercedes, Porche, Ferrari a pod., případně nějaký ostrov, zlaté švýcarské hodinky za milion, kabelky, diamantové šperky, honosné vily v cizině, když cestují, nebudou přece v hotelu apod. Doufejme, že jednou vyjdou pak tito lidé do ulic a řeknou pro změnu těm bohatým - prrr. Gregory - český orchánce všech nenažranců co jich svět má.
    • P.Gregory,jste asi bohat a asi bez finančních problémů.Možná jste,nebo budete bohatým důchodcem.Vy na ten zadek asi bejkovcem nedostanete.Ale nezapomeňte na jednu poučku-nebýt chudých,tak vy nejste bohatý.Totiž-ti chudí na to vaše bohatství vám museli vydělat.Nechť nežije nesolidárnost!!
      • Víte , velice se mýlíte . To naprosto není o bohatství , ba právě naopak . Je veliký rozdíl mezi solidaritou a vyděračstvím . První je správné a druhé , solidarita pod pohrůžkou zaplať nebo tě zavřem a zabavíme majetek je podle vás správné ? Člověku který na mě loudí před Tescem dvacetikorunu rád dám i když vím , že to prochlastá . Pokud řekne " čur... dej mi prachy nebo tě podříznu , zastřelím ho , budeli to nutné . To na vysvětlenou .
        • Nepochopil jsem váš příspěvek.Protože máme příbuzné v USA již 100 let tak znám jejich názor.Zdravotnictví pro občany USA je velmi mizerné,ne tak pro různé zločince,kteří se tam vyrojili jako nyní u nás.V civilizovaném světě je solidarita se slabšími jako př.Rakousko,Německo,Švýcarsko a dosud doufám,že i u nás.Protože mám objektivní zprávy od příbuzných a stojí si dobře a je tam již několik generací tak z našich poměrů byli nadšeni .Teď musím odpovídat co se tady stalo,že je tady takový šlendrián.Víc se rozepisovat nebudu,ale v žádném případě nejsem hujer USA.Díky všem lékařům,kteří to dělají u nás s láskou a pro lidi.A jinak mě nebyl vrácen majetek po rodičích v této tak vám vyhovující demokracii.
          • Obávám se , že ani já nevím zcela přesně o čem píšete . Solidarita ? No , já nevím . Nic proti ale má to svoje meze . Píšu o tom jinde . Tady jde o něco jiného . O povinné přerozdělování a to je vždy , opakuji VŽDY špatné . Jen tak na okraj . Jestli je ten " socialismus " tak nesmírně výhodný , proč si ho socialisté nevybudují sami pro sebe a ostatní by jim mohli jen závidět . Proč do toho nutí a třeba i násilím ostatní lidi kteří o to naprosto nestojí ?Buďte solidární až na půdu , najděte další a založte si třeba i vlastní pojišťovnu a záložnu , třeba i výrobní a spotřební družstvo . Já vám to přeji a budu gratulovat když se vám bude dařit . Proč ale do toho chcete tahat někoho kdo o to nemá zájem ?
        • S tím souhlas, ale většina lidí tu pracuje za hubičku, tedy za almužnu aby nenažraný management si mohl dávat astronomické platy a když udělají chyby, platí to daňoví poplatníci nikoliv oni, žádnou zodpovědnost nemají a ještě k tomu dostávají zlaté padáky. A vy se divíte, že je lidi chtějí dát k soudu a majekty jim zabavit? Prostě podle toho jak to tu vypadá pracovali téměř všichni v řídících funkcích špatně, nekvalitně a kradli, za nic nenesli zodpovědnost. A lidé tu musí pracovat za almužnu proto, že platí zákon o zachování hmoty tedy i peněz. Aby oni mohli mít miliardy a miliony, ti dole nemají téměř nic. Už jim to nestačí ani na obyčejný život. Tak to nepřekrucujte. Nikdo asi nebude závidět Arménovi, co vytvořil firmu na pečení medových desertů Marlenka . Ovšem kolik takových je?
          • Máte tam zásadní chybu . Peníze nejsou neměnná veličina tudíž naprosto neplatí , že aby jedni mohli být bohatí musí být jiní chudí . Peníze jsou hodnota která se vytváří . Pokud vyrobíte zboží za 1 000 000 K neznamená to , že se na vás ostatní musí složit . Tak to nefunguje . Vy jste vytvořil novou hodnotu . Pro vysvětlenou . Když najdete v potoce zlato za milion , kde se ty peníze vezmou ? Okradl jste někoho , nebo přerozdělil ? Vaše zásadní chyba je , že chápete peníze jako jednu hromádku která se přrozděluje . Takhle to ale OPRAVDU není .
    • Ejhle , nadřízený prezidenta Spojených států moudře promluvil !!! Obama se z něho posral !!!
      • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses soudruhem.
        • Pišto ! Ty ho musíš mít hodě malého, když se ti tam ukrývá mozek !
          • A ty Kamilo ji máš jako vrata,když tam Pišta nic necítí *3* *2* *2* *2*
  • Tak jak to vlastně je ? Posledních 20 let poslouchám z medií jak zkrachoval komunismus potažmo socialismus a jak je kapitalismus lékem na blahobyt !
    Jo dámy a pánové neříkejme hop dokud jsme nepřeskočili.
    Jediné čeho jsme docílili, že se tu loupí jak na divokém západě a ti kteří za tím stojí již malují cedule " Letiště Karla Marxe " !
  • Nápravu tam,ale berou za správný konec.Prostě seberou lidem poukázky na jídlo.To naučí obyčejné blby v USA konečně přemýšlet.V Česku se uvedené dá aplikovat podobně.A to ,že se zlumpačelým důchodcům,kteří pomáhali lumpům naši zemi rozkrást,začne vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod jedině,naholý zadek bejkovcem.
    • S tím pojmem " zasloužený a spravedlivý " důchod by se dalo polemizovat . Opravdu si myslíte , že nějaký šmejd , který byl v KSČ , LM , budoval socialismus a chodil s rudým praporem na 1. máje zaslouží nějaký důchod ??? Ani náhodou .
      • Ty nejsi málo blbej !!! Myslím, že jsi jen dalším nickem pitomce Pišty !!!
      • Ty tele na prvního máje chodila i půlka tvojí rodiny!!! A člověk za to, at už má jakýkoliv názor a budoval at už socialismus, kapitalismus nebo třeba anarchii si nezaslouží důchod???Taková omezenost je neuvěřitelná. Můžu vědět kolik je ti let??
        • Nechodila . Část v Jáchymově , část v Želiezovcích . Pokud tušíte o čem je řeč . Let ? 70 .
      • Určitě, šmejd který tady musel chodit do práce umožnil tomuhle ksindlu, že má co rozkrádat.
        Doufejme, že se šmejd brzy zvedne a rozvěsí zloděje a podvodníky po lampách.
        Stále se hledá chyba v KSČ, ale ty zde už 24 let nemají žádnou možnost tuhle bezbřehou zlodějnu ovlivňovat. Uvažuj hlavou a né tou od pasu dolu. *1*
        • Opravdu moudrý Mojžíš, a proto se Rotchildové při Napoleonských válkách obohatili velepodvodem na Anglii. A tak přišli v podstatě gigazlodějinou ke svému obrovskému majetku. S poctivostí nejdál dojdeš a hlavně k bohatství se dopracuješ.
        • Víte , trocha poučení by nezaškodila . Mojžíš vodil židy 40 let po poušti kterou mohli přejít za pár měsíců aby vyhynula generace nakažená otrockou mentalitou a volající po " plných hrncích egyptských " . Byl to velice MOUDRÝ člověk . Komunisté zde 40 let hlásali , že krást je správné a prospěšné , tak copak byste chtěl ???
          • No... a máme tu zase církev a volovinky co napsal někdo, kdo si myslel, že je chytřejší než ostatní. Závěr všeho byl, zase pár nenažraných (nadlidí) a zbytek otroků. Gregory neznal jsi se s Mojžišem osobně?? *1* *1*
            • Řekl bych , že se zrovna vás týká bezezbytku moje poznámka nahoře s dodatkem , to patřilo jinam . Církev ??? kde , jak a co ? Vy jste fanatik .
          • Komunisté nic o tom, že krást je správné a prospěšné nehlásali, zatímco Klaus neznal čisté a špinavé peníze, proto si 7 milionů od mrtvého Bácze a Pepy z Honkongu nechal a zhasl a zavelel k útěku ekonomů před právníky.
            • Krást není správné ??? A jak byste nazval znárodňování a násilné přerozdělování včetně takzvaného rozkulačovaní a likvidace důchodových fondů v roce 53. ??? Možná máte jiný , vzletnější označení . Hlavně prosím vás neříkejte , že to pak sloužilo všeholidu . To už je obehrané a žádného Všeholida neznám .
          • Ty máš jen obecnou školu že? Tak to se ti nedivím! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit