Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale analytiku.Tady není zájem o nějakém harašení se zbraněmi. Toto není naše válka. Představili na Primě, kolik lidí by aktuálně bojovalo za vlast.Slabých 24 %! A za koho jako?Za ty ricinové agenty ze Strakovky? Za ty klauny ve sněmovně? Fialu, thajwance, Pekarovou?To asi tady těžko. Za všechny ty velkohubé žvastaly kteří se chtějí zavděčit  těm v Bruselu? Uvrhnout nás do ještě větší bídy? A o překot platit za ropu a plyn světovým loupežníkům? To je to. Až dorazí nepřítel všichni tady do jednoho ukáží na mapě kde je Strakovka, kde je sněmovna. O co?

  • My dodáme naše staré zbraně na Ukrajinu, Němci dodají jejich staré zbraně nám. Všestraně výhodné, jen my si to koupíme a Ukrajincům to dáme zadarmo. Mohli bychom za tunu tanku dostat sto tun obilí, pomohli bychom jim s přeplněnými sklady, koleje k nám vedou, když jim tam vozíme staré železo.

    Doporučení Evropské komise jsou srovnatelá s doporučeními socialistických vlád v 70. letech. Je vidět, že je vyspělý Západ na jiné cestě, než je nám soustavně podstrkováno. Více se oblékat, jezdit pomaleji, půjčovat si auta, kola, manželky, zubní kartáčky, jezdit předraženou dotovanou hromadnou dopravou soukromých dopravců napojených na cecky státních a krajských rozpočtů .... Že se budou nůžky mezi bohatými, kteří budou mít stále větší zisky s lakonicky komentovaným růstem cen, a chudými, kteří nebudou mít ani na nájem, natož vlastní snad způsobí obnovení tradic stávek, defenestrací a lidových nepokojů.

    Díky digitalizace nebude problém zjistit, které skupiny na všem tomto sajrajtu i přes všechnu bídu většiny bohatnou a neřeší žádné existeční problémy. Pak si konečně dokážeme vyhodnotit a nazvat model, který tu po staletí zaváděli, abychom byli otroci s lidskou tváří.

    • To půjčování manželek by nemuselo být marné...😯....chtělo by to ale katalog, ať člověk může vybrat.....

  • Známá  odbornice  na  spánek - paní  Lindsay BROWNING - říká, že bychom 

    měli měnit povlečení  minimálně  každé  dva  týdny – ideálně každý týden. 

    Důležitost tohoto se projevuje zejména v teplejších  měsících léta –kdy  se

    hlavním problémem stává - pot.  Když se ale potíme do ložního prádla,  je 

    méně prodyšným a vytrácí se pocit svěžesti,  což se projevuje  i  sníženou 

    kvalitou našeho spánku. 

    Navíc,  pro letní měsíce je typická rovněž - vyšší přítomnost alergenů.

    I zde je velká příležitost ke zkvalitnění života - nejen Ukrajinců...

    • No tak ať řeknou Zelensky herečce ať je nechá vyspat

  • Ta omezenost naší vládní skupiny nezná mezí. 

    • Omezenost? Je daná velikostí naší země - ta je ve světovém

      měřítku hodně malá - třeba proti Gronsku, Antarktidě . . .

      • mun.go

        Ale Antone - plošná rozloha není vše. 

        Zvlášní administrativní oblast  Hong Kong má na rozloze 2 755 km2 (cca. 53x52 km) téměř neuvěřitelný počet 7 413 070 obyvatel (2021) při hustotě 6 801 obyvatel/km2.

  • Přilejváním oleje do ohně se oheň neuhasí. Aby se v dohledné době nestalo, že Česko i svět dopadnou jako Luisitania. Když bylo to výročí.

    Polský návrh společného státu s UKR je šílenství a neskutečným rizikem. Tím by se UKR dostala okamžitě do NATO a Poláci blíže Moskvy. Jen doufám, že jim to USA zatrhnou tak jak stíhačky.

    Němci nám "pomůžou" tím, že nakoupíme ten jejich šrot a určitě ne levně. Za jakých vlád byly zrušeny zbr.závody, hl.na Slovači?

    Marně vzpomínám z dějin i současnosti kdy nám Němci skutečně a bez vypočítavosti, zlých úmyslů,aj., pomohli.


  • Místo klasické pomocí zbraně

  • Líbí se mi dnešní doba....je taková veselá.....každý den s napětím čekám, jaká kravina se v hovězích hlavách "nahoře" zase vylíhne a kolik bezmozků dole ji nadšeně odkývá.....A KRÁLOVSKY SE U TOHO BAVÍM......😀  stupidita v současné společnosti denně překonává své vlastní rekordy....

  • Tak jestli tomu správně rozumím, my pošleme svůj šrot na Ukrajinu a nakoupíme šrot od USA a Německa. Týýý vo...e to je byznys.....😀

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A další "geniální" myšlenkový exkrement.... namísto odkladu by mělo Česko sankce podpořit i za cenu rozsáhlých úsporných opatření. Inspirovat se podle něj lze v doporučeních mezinárodní energetické agentury.

    „Ta navrhuje například snížení maximální povolené rychlosti na dálnicích minimálně o deset kilometrů za hodinu, podporu carsharingu a cyklistiky.....doporučoval bych snížit rychlost nejen na dálnicích, ale všude na 40 km/h s tím, že se začnou vyrábět automobily s motorem spřaženým s pedály, každý pasažér v autě bude za jízdy šlapat a tím pomáhat motoru a snižovat spotřebu benzínu. Šlapání budou hlídat čidla a elektronika na sedadlech pasažérů. Kdo nebude dostatečně šlapat, palubní počítač pošle automatické hlášení nejbližší policejní kontrole,....a napařit pěknou pokutu za maření sankcí a podporu Ruska....😂

     

  • Jsem pro spolupráci. Ale tohle je Business ne spolupráce. My se zbavíme šrotu a u kamarádů Němců  draze nakoupíme. Profit z toho budou mít jen Němci. Naše peníze patří na#ím lidem. 

  • Tak jasně náckům se musí pomáhat;

    https://www.pokec24.cz/krize-ukrajina/pro-ty-kteri-veri-ze-na-ukrajine-zadni-nackove-a-fasiste-nejsou/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit