Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Včera ten Drahoš ani nedorazil na první debatu do TV NOVA,protože byl v Brně na Zvonařce na WC a nadělal si do kalhot.Co ty šaškové?Fischer,Horáček,Hilscher,kterému bych v dalších volbách dal hlas ho již od nás nedostane nikdy!Jednoznačně volíme Zemana.
  • Právě to Drahoš odpískal na Nově. ASi pochopil , že to je jiná liga než ten jeho výzkum. *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=Xq72a8uLz20

    Mladý má celkem přehled.... hodno následování.
  • Tolik Drahoš vykřikoval, jakže se Zeman bojí veřejné předvolební debaty, až jej Zeman zaskočil pravým opakem. Teď se zdá, má Zeman navrch, když může to samé tvrdit o Drahošovi a jeho obavách o diskuzi. Jedno je jisté, že Drahoš může mít velké vědomosti o chemii, ale o politice, fungování státu, mezinárodních vztahů, tak tam je béčko a Zeman jej strčí hravě do kapsy. Media kolem Drahoše mlží a falešně hlasitě sdělují, jak je Drahoš dobrý. Možná je dobrý na předsedu Akademie věd, ale ne na prezidenta. Tam má, bohužel pro něj, velké nedostatky a mezery. Zeman je daleko před ním.
  • Kdo je Drahoš

    http://infokuryr.cz/news.php?item.20229
  • https://www.youtube.com/watch?v=Oxj98itoPRk
    Volba je nutnost.
  • Drahoš s.al na venkov a teď mu leze do zadele
  • Pokud mám a musím volit protože je to moje morální povinnost, mezi výzkumným pracovníkem, který nemá zkušenosti s politikou v čr a jeho názory jsou účelové ,a mezi nesportovcem ,který ma v hlavě jasno a nebojí se své názory říci nahlas. Jeho vystupování je konzistentní., respektuje názory svých voličů a je ochoten se za čr i porvat s zaprodanci akorytáři, tak je to jasné.Oželím to , že p. Zeman není žádná Ken ani manekýn. Jeho zdravotní stav je úměrný většině lidem v jeho věku, kteří moc vživotě nesportovali a tzv. proseděli svůj život v práci na židli.Dovolím si tvrdit, že naši mladí se jeho věku nedožijí, protože ve většině případů jim sportování nic neříká už v mladém věku. Co je důležité, je že p. Zeman je velice znalý zákulisí politiky v čr a až na malé vyjímky zná osobně všechny aktéry a proto dokáže odhadnout jejich pohnůtky. Jeho tzv. pamtovák dostane do úzkých nejednoho 40-ka. Né nadarmo si v minulosti do vedení společnosti volili stařešiny. Jeho stálost názorů opřená o cca 2 mil. hlasů je silný argument proti prospěchářům v parlamentu a senátu. Benda, Bendl,Valenta a další co hledí jen na svá konta . *8*
    • Romane nemohu s tebou souhlasit. Zeman se pouze opakuje co má naučeno za 30 let, již nic nového do politiky nepřinese. Snad znáš jeho vážnou nemoc a pokud ne, tak se douč co znamená stařecká cukrovka. Je mi Zemana líto, podívej se jak mluvil, chodil v roce 2013 a podívej se jak je na tom teď. Prostě stáří se nedá zastavit a u Zemana nastává konec života a ne moudrost zdravého stařešiny. Těch 1,6 mil. lidí není žádný argument myslíš si když dá 2 mil. lidí stejná čísla do sportky, že všichni budou mít první výhru?
      Takto život nefunguje.
      • Pravda je , že p.Zeman je na tom zdravotně špatně. Ale pokud si mám vybrat a musím protže mi budoucnost není volná . Tak Zeman je pro mne to menší nebezpečí než nějaký umělec, či hochštaplér. Taky bych byl rád kdyby to byl nějaký jinoch ale ten nebude mít s tou naší politikou zkušenosti. To je to nejdůležitější. Proč máme pořád nízké platy, protože se nás nikdo nezastane a nedokáže za nás bojovat. podívejte se na Řeky NEJSOU NIJAK PRACOVITÍ průmysl žádný ale dokážou z postkolonistických zemí urvat maximum. *9*
        • Mohl jsi volit s dalších 7 kandidátů ne jenom Zemana. Nízké platy a kdo za to může je Zeman, ten tam byl 30 let a co udělal pro zlepšení životní úrovně? Zeman je jako Babiš u Babiše jsou všichni zloději u Zemana je každý blbec.
  • Zeman dělá ramena a na předvolební debatě nebyl ani jednou. Na co si hrad hraje. Já být Drahošem, tak bych nešel na žádnou debatu, dívat se jak budou Zemana vodit jako loutku aby náhodou nepadl přes natažené kabely od kamer je smutné. Zeman jezdil po celý rok po celé republice a agitoval, teď chce Drahoše omezit aby nemohl jezdit po krajích kde Zeman už to má za sebou je sprosté. Toto je další podpásovka, která není ze Zemanovi hlavy na to již nemá, dementní Zeman to není schopen již domyslet toto mají na svědomí jeho pohůnci.
  • Doufám , že všem těm co pořád opakují , že volby jsou zbytečné ,konečně došlo jak je přímá volba či ref. silný nástroj , který je schopen i staré politické struktůry dostat do kouta. Ta hysterie co se děje kolem Drahoše to vše jen potvrzuje. Snaha manipulovat s voliči je tak okatá , že to až odrazuje.Proto PROSÍM všechny, bežte k volbám máte to v roukou a nemusíte věřit všemu co se píše. Váš hlas má stejnou hodnotu jako každý jiný. Jen to nesmíte vzdát. Vzpomeňte si kolik lidí za tuto vymoženost položilo život, tak to prosím nepromarněte. Když kupojete třeba mobil tak tomu věnujete více času něž volbám ,které mohou ovlivnit celý váš život NENÍ TO ŠPATNĚ???? *8*
    • Hysterie není kolem Drahoše, ale kolem Zemana. Vše proti Zemanovi. Zeman vydržel a Drahoš má plné kalhoty !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit