Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotkova situace je dost složitá.Výsledky voleb mu sebraly nejen vítr z plachet, ale i velké množství trafik, jimiž se chtěl odvděčit svým lidem, kteří mu pomáhají držet se ve funkci přes sílící odpor členské základny.On se prostě snaží získat co nejvíce trafik, aby tyto své podporovatele "zplatil" a nepřišel o jejich přízeň, protože si dobře uvědomuje, že politika jej živí a přináší mu tučné pašalíky a že nic jiného než politiku vlastně neumí.I jeho nejbližší spolupracovníci přiznávají, že pro normální život bez funkcí je téměř nepoužitelný!A přichází velký praktik v životě i byznysu Babiš a pochopitelně se brání, aby mu toto čapí křídlo s rybím ocasem diktovalo svoje podmínky.Navíc má Sobotka za sebou velmi, no řekněme nešikovnou privatizaci OKD, která mu může přinést ještě mnohé nepříjemnosti,a před sebou vysvětlování čerpání podvodných poslaneckých náhrad, pomocí nichž si podstatně vylepšoval svoji životní úroveň.Tady má jedinou výhodu, že takových prohnilých je v Parlamentu pravděpodobně víc takže ani Kalousek nebude mít velkou chuť tyto podvody rozmazávat.Jediným Sobotkovým štěstím je, že i národ již je těmi podvody a podpásovkami jeho a sociálních demokratů tak otráven, že upadá do latergie a beznaděje.A vyčistit tento náš dobře organizovaný a lidmi tolerovaný Augiášův chlév se jeví jako velmi složité.Závěrem mi dovolte, abych parafrázoval nestora našich literátů K. Čapka:"Kudy chodil, tudy škodil, téměř notoricky krad, sociální demokrat!"
    • Pane Honzo. Tady nejde o pašalíky, ale o nedodržení vzájemné dohody. Není Vám divné, že v dalších komentářích se řeší to, že Babiš posílá jako svého náměstka na kulturu Franze? Pro někoho dohody platí, když se jedná o toho otrokáře, tak to neplatí!
      • Ty ale Pišto pod nickem Anna T. nejsi od toho, abys posuzoval dohody Babiše se Sobotkou. Je to jejich duel a ty nejsi sudím v ringu. Ono tady je spousta pitomc., kteří chtějí radit tu Babišovi, tu Sobotkovi, tu Zemanovi a dalším, co by měli dělat a co by neměli dělat. Všechno je jenom jejich rozhodnutí a nám se pak může tu líbit či tamhle nelíbit, ale jinak ja nám to k ničemu...
    • Paráda!
  • Téměř všichni Babišovy straničtí funkcionáři jsou jeho podřízenými z jeho firem. Ty nyní dosazuje do státních funkcí. Takže až se česká republika bude jmenovat Agrofert s.r.o., pak splní to, co hlásal: řídit stát jako firmu.
    • Vše rozkradené a zadlužené a Vy řešíte jak se budem jmenovat. Třeba ať se to jmenuje Český Agrofert, ale hlavně ať zde platí pořádné zákony. Vůbec se nedivím Babišovi , že tam nechce ty nastčené zloděje.
      • Nejsem samozřejmě příznivcem rozdělování si trafik. Ale nějak moc nevěřím Babišovi, že mu jde jen o blaho lidu a už vůbec nevěřím tomu, že si přitáhne poctivé lidi, kteří brali půl miliónu měsíčně a nyní budou neziště pracovat za pětinu. Tomu snad nevěříte ani vy. Ale rád bych se mýlil a uvidíme, co přinese čas. Veverkám také všichni tleskali a co z toho nakonec vzniklo? A to Bárta nebyl taky žádný chudák, který by potřeboval zbohatnout v politice.
  • A proč by měl ustupovat tomu zlodějovi Sobotkovi, kterého stejně za chvíli zavřou?? *6* *16*
  • Sobotka chce Babišovi nasadit kukačku do hnízda, to může Babiš považovat za maximální nedůvěru.
  • Z toho vychodňárskýho vidláka se mi chce *16*žeňte tu zrůdu z čech až na sibiř i se sobotkou.
    • hehe : Ale v čele stebou a tobě podobnýma *1*
  • Sobotka se mermomocí snaží dát svým kumpánům, kteří jej podporují proti členské základně ČSSD, co nejlépe placené trafiky na ostatních ministerstvech. Všichni jsou už protřelí a osvědčení zloději, jako on sám !!! Nu a Babiš má tato místa připravena pro své "takymanařery", kteží jej vytýhli do vlády....To se samosebou kříží....Pro lidi to vyjde nastejno, jedná se jenom o to, kdo je bude okrádat ....
    • Babiš na rozdíl od Sobotky nepotřebuje kupovat byt za poslanecké náhrady. Umí to s penězi i bez politického "mandátu od lidu".
      • Babiš má nejvyšší dotace ze všech podnikatelů v tomto státě a nemá je také vždy křišťálově čisté. Prostě je to tu opravdu jeden binec. Hledat úplně nové lidi, nespojené s tímto marasmem, jinak to nepůjde.
  • jej to bude vláda,Babiš chce do svého resortu další milionáře a podnikatele,aby je mohl podporovat,proto nechce připustit aby jej kontroloval někdo z jiné strany,jinak jej udá STB.Ještě skoro včichni krom milionářů zaplačeme nad tím,co za pakáž nám vladne a odsoudíme Zemana,že něco takového jmenoval.
    • Cyril: Tobě schází Metoděj, aby ti pošeptal, že plácáš hovadiny. Takhle nahlas hlásáš, že jsi v.l *1*
    • Babiš zatím ani jednou nezkrachoval. Sobotka už několikrát..... Poctivě zatím nevydělal ani korunu, jen vrzal pantem. Zkuste nechat někoho nového na financích, ať se ukáže. Zloději STOP09, ODS, nebo ČSSD nás už ničí 20 let. Horší to snad být ani nemůže.
      • V něčem Babiš pravdu má, Sobotka hraje kšeftíkové tanečky, Hulínský je toho neuvěřitelným příkladem a to si o čistotě Babišových miliard nedělám velké iluze. Nikdo nemá miliardy úplně čisté, ale pokud Hulínský jel ve všem leta s kolibříkem Bémem a kmoterm Janouškem a dalšími, není co řešit. Hulínský měl v posledních letech na Magistrátě Prahy horkou půdu pod nohama a tak podpořil zcela pragmaticky Sobotku při puči, protože věděl dobře, že ho bude podporovat Topka, Zelení, - ti demonstrace na Sobotkovu podporu zorganizovali a tím se Hulínský zákonitě posunul do vlády. Přitom Dientbier jel leta proti Hulínskému. Pánové z ČSSD, to co předvádíte je takové svinstvo, že to chce tsunami v ČSSD a úplně nové lidi. Ani Haškovci nic neřeší. Je to všechno jeden Augiášův chlév u vás v Lidovém domě. Až budete hledat, kam se poděli vaši voliči, tak nezapomínejte na to, co nyní provádíte. Jste v této podobě a složení naprosto nevolitelnými.
  • Dejme šanci panu Babišovi. O něm media vykládají, že je zloděj, ale o těch ostatních už to víme.
    Je to presumce neviny - stejně jinou šanci nemáme.
    • eštébák je kamarád Bakaly proto mu Bakala poslal své lidi Teličku a Pokornýho,až lidé poznají koho zvolili bude pozdě vlastně už je.Bakala podporoval i Top09 VV a ODS.Bohužel voliči jsou nepoučitelní,minulé volby byly rozhodující v nynějších už šlo o všechno a voliči zase nalítli,nedá se nic dělat ČR musí být zničena.
      • mia: Ty musíš vystoupit v TV a říct jak to mají všichni správně dělat a jak se mají chovat *1* *1* *1* *1* *1*
    • zloděj,udavač a donašeč STB
      • Koho myslíte ? Profesora ? Nebo popelníček ??
    • Až tenhle krypl nebude ze sálů vyvádět lidi, kteří se ho ptají na to, kde získal základní kapitál a až doloží že ho poctivě vydělal a vypracoval se svým nadáním a až řekne do televize, byl jsem v stb, holt byla taková doba, tak potom možná. Zatím je pro mě lhář a gauner. Cituji: "buděme aktívní opozice a do vlady za žádnou cenu nechceme". Takže to je jasný důkaz že má jisté zájmy a obyčejní lidé to nejsou. Co taky od tohohle bastarda čekat. Tak asi tak. Pokud tebe opil koblihou, jsi průměrný čech, ale neagituj za něj. Díky *9*
      • ERA: Ani už tvoje přízpěvky nečtu. Vím, že jsi zatrpklý neuměl. Jen závidíš a sám jsi schopný maximálně někoho pošpinit. Jsi rozený ho.do *12* *12* *12* *12*
  • Jo poplatky Sobotka zitra nebudeme se tam daleko lodě točí většina milionařu zásadně a to mi věřte nebo nevěřte.Zásadni rozdil začina lokomotiva končit na jaře. Hřídel! Hlavně JZD vyřešit mir a valku, konflikt spermamarket.? Asi jo,teda určitě.Postele musi byt plne.Šmejdi úplně
    • ostapkotab
      ty zk#rvenej d€bile,ty jsi bud robot,nebo neskutecne vypatlana urazka pro č#raka *12* *1* *16*
      • To je zloděj nicků, zřejmě pravičák, ti nic jiného neumí *16*
  • ostapkotab
    at se ty dve zk#rv€ny *12* *12* konecne navzajem zabijou !!! *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit