Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm a co Merkel...?!

    Ta se nechysta podat demisi...?


  • Jeste si pamatuji Drahoše, jak v tom televiznim show tvrdil ze migrace neni dulezite tema, ze snad az 6. Tema jestli se nepletu.... A hle ani ne rok a ve slunickovem nemecku uz zacina padat koalice kvuli tak nepodstatnemu tematu... Ti nemci se nejspis na ten duel s Drahosem nekoukali. ;)
    • KIMCID
      :D
  • dzixy
    Seehofer již prohlásil, že nechce ohrožovat vládu, takže vše je jenom hra pro nespokojené Němce, aby na chvíli, než Merkelová zase "upeče" něco nového,  byli zticha.
  • Pokud se hlavní strany v Německu-CDU a CSU-nedomluví v migrační anabázi,tak se tento problém jenom oddálí a potom to bude jenom horší,jak ho vyřešit.Mně spíše připadá neústupknost kancléřky Merkelové jako její počátek v laxním přístupu k divoké migraci,kdy se do Evropy s její přičinlivosti hrnuli migranti všeho druhu,což znamená i zločinci a kriminálníci.Je to také tím,že dobře prosperující převaděči nemají zájem na předvýběru,jim je to jedno,neboť rozhodující jsou peníze.Ministr vnitra Německa p.H.Sehofer má názory ,které přijdou na pořad v kterékoliv době,i když podá demisi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit