Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Významným faktorem tam je psychologický inzult, pacient je pod významným stresovým impulzem,“  řekl kardiolog Petr Neužil. 

    zdroj: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/cyklista-soud-incident-ridicka-obzaloba_2406261836_jud

    tohohle elitního kardiochirurga snad bude brát soud vážně, ne? vzhledem k výpovědím obou stran, krom toho tam jsou kamerové záběry, které svědčí v přípravném řízení o tom, že ten malý psychopatický skřet, co na ty holky zaútočil, lže jako když tiskne.. Muselo se tam udát něco nepředstavitelného, co tu paní ranilo do té míry, že pak zemřela nejen na ty následky útoku toho zbabělce - níže dám ještě nějaké odkazy, ať se vám to lépe checkuje.. Tenhle případ je třeba sledovat. 

    Tím psychopatickým agresorem je aktuálně NOVÝ TRENÉR ŽENSKÉ REPREZENTACE MALÉHO FOTBALU  VÁCLAV SOCHER (vůbec nic mi to neříká, a to fotbal sleduju 30 let, nějaký béčkový fotbalista, co se zapikoval v nižších soutěžích, Hanspaulce, odkud by ho taky měla komunita amaterských fotbalistů vyobcovat a tom malém fotbale, který u nás není tolik sledovaným, není ani pod fotbalovým svazem), prosím..

    i ty holky z repre malého fotbalu by měly odmítnout pod ním nastupovat, vždyť ho všechny přeskočí z místa navíc..

     

    ony odkazy na články, které byste si měli včetně videí a rozhovoru s tou slečnou, nyní sirotkem, přečíst:

    https://www.super.cz/clanek/celebrity-ty-k-ndo-drz-hubu-zaznelo-behem-jednani-soud-se-zacal-zabyvat-incidentem-po-nemz-zemrela-matka-modelky-cervove-1505974

    https://www.super.cz/clanek/celebrity-exkluzivni-zpoved-maminku-finalistky-ceske-miss-v-centru-prahy-napadli-tri-dny-po-utoku-zemrela-1016843   + video s Vanessou, která ten útok toho magora zažila


    • Na tak dokonalé ho.no usedám nejraději.

    • číslo na toho psychopata by mělo být: 775 109913, kdyby vás tak očaril, že byste měli nutkavou mu poslat něco na dobrou noc

      adresa: Jivenská 1294/4, Praha-Michle..  kdyby se za ním chtěl někdo přímo zastavit, těch návštěv bude počítám více..

    • https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ta-zraneni-se-musela-stat-jinde-hajil-se-u-soudu-cyklista-obzalovany-z-napadeni-ridicky-40477881#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart


      už jsem o tom psal někdy před 6 týdny, 2 měsíci, jestli si pamatujete. Zkuste si to nalovit, tohle taky svědčí totiž o atmosféře ve společnosti. už mám zprávy, že ten člověk má konexe v podnikatelských kruzích v Praze. Ještě to pozjišťuji dále. Soud by na tohle neměl vůbec hledět. Návrh trestu státním zástupcem, i vzhledem k okolnostem, JE VYLOŽENĚ VÝSMĚCH, to už jsem psal. 

      Tam už bylo vidět, že tam něco musí být u tohohle malého pokerovance z backstage pushingu, což je taky znamením doby. Furt jsme v právním státě..

      • http://www.klokanclub.cz/index.php?id=clanek&ID=546

        proč tak někteří bijete tu historii Klokanů poslední dobou, to nám tady taky nejde do hlavy. Za to by vás ten fan club Klokanů měl taky některé vynést. Jak jsem psal, s Bohemkou to jde poslední roky od deseti k pěti..
        Tady ta psychopatická mlátička je toho taky důkazem jako HRDÝ člen klokanclubu..

  • Navýší se počet úředníků. Na daně se bude pracovat déle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit