Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    https://comw.org/pda/george-kennan-on-nato-expansion/

    George Kennan, architekt anti-Sovětské strategie v období Studené Války už tohle předpověděl v roce 1997 v rozhovoru pro New York Times. Expanze NATO bude fatální chybou, která zažehne nacionalistické, proti-západní nálady mezi Rusy a vrátí nás do studenoválečné éry.

  • Tak nějak mi schází repotáže z Dombasu, jak tam místní obyvatelstvo se z posledních sil snaží odolat útokům rusů. Opak je pravdou. Poslední průmyslová oblast z celé rozkené Ukrajiny ( doly, ocelárny, solné doly) už nechtějí být součástí korumpované vlády a od roku 2014 si de fakto vládnou samI. To se nelíbí Ukrajinské vládě a snaží se tyto lidi co nejvíce podřídit své rozkrádací politice z které profituje jen úzká skupina oligarchů. Ukrajinská vláda se snaží vtáhnout do tohoto konfliktu každého kdo by mohl pustit chlup a zapomenout na vládní machinace. Usa vidí příležitost jak prodat EU 6x dražší plyn, který se z ekonomického hlediska nevyplatilo těžit. Když se dva perou třetí se směje.  Ropa jde nahoru, životní úrověň velice klesne a to nemluvím o embargu na hnojiva dovážená z Běloruska, na jaře nebudou mít naši zemědělci čím hnojit a na podzim bude nedostatek obilí a zeleniny. USA si to nechá velice dobře zaplatit, JSTE NATO PŘIPRAVENI???  Nerozumím tolik situaci v Dombasu ale pořád si myslím, že i tito obyvatelé mají právo na sebeurčení a pokud nechtějí vládu  Ukrajinskou, tak je dost možností jak to vyřešit. Utlačovat místní  obyvatelstvo Ukrajinskou vládou je špatná cesta, která  vede k těmto knfliktům.

    poznámka: Když v nějaké zemi uvízně byť jeden občan USA tak jsou, vysílány celá komanda na jejich záchranu.Pokud Ukrajinská vláda utlačuje místní obyvatele s ruským  občanstvím a jejich prezident už  to nechce dále tolerovat , tak je to agrese Ruska. Rus přesouvá vojáky na svém území tak je to příprava na agresy. NATO vysílá vojáky na území států , které nejsou v NATO , tak je to  obrana!!???

    • goyim

      Nejen, že je ten zakapalněný plyn dražší, ale má mnohem horší ekologickou stopu. Ale to nevadí, už teď tomu dobroseři tleskají.

  • Co bude ta skopčácká banda dělat bez plynu, to nevím. Vždyť na plynu to všechno založili, nakradli a fungujou. Možná omluva.

    • no to oni taky  neví ale skáčou podle Amíků, kdyť jím patří víc jak polovina Německejch firem 

  • Dle "Schulze" je základem poválečné uspořádání Evropy . Kde je mu konec.

    Potom zpět CCCP, Jugoslávii, Československo...

    Celá Ukrajina zpět do Ruska

  • goyim

    Německo, národ, který se tzv. vyrovnal s minulostí tím, že se nechá do dnes okupovat a umožuje USA z jejich území provádět dronové útoky, které vraždí převážně civilisty. O jejich "reparacích" židům v podobě moderní vojenské techniky, se kterou Izrael provádí etnické čistky ani nemluvím.

    Jak zní pořekadlo v USA? K čemu slouží NATO? "Udržet USA nahoře, Německo dole a Rusko mimo." Stará dobrá Kissingerovská "rozděl a panuj" kontrola nad Euroasií.

  • Možná, že vše špatné je k něčemu dobré. Bez plynu z Ruska se do roka  2/3 Evropy propadne do hospodářského kolapsu. Budou se zavírat továrny a provozy, protože nebude elektřina ani plyn. Začnou sociální nepokoje a politici a media budou terčem nenávisti lidí. Není vyloučeno, že bude násilí na těchto lidech, jako hlavních vinících sociálního propadu většiny obyvatelstva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pak možná nastane změna.

    • Neboj tak to nebude. Fiala přijde se zázračným a rychlý řešením. To víš, v Evropě  byla mírná zima, tak zásobníky plynu jsou plný, jen překupníci na burzách vyvolávají nedostatek. To zase bude vyučtování a odhad /ČEZ Prodej okradl zákazníky tak zhruba o 10mld při přechodu od překupníka BE/. Ale to nikoho nezajímá. Fiala je tu pro vyšší cíle.

      • Fiala řídí stát jako neziskovku,  vše doložit smlouvama na horentní sumy ale výsledek žádný, hlavní je image.

  • Takže až budete mrznout a zastavíte všechny továrny, tak ti to Němci vytmaví tak, že nebudeš stačit utíkat ty kolaborante.

  • josef.chmela

    Tímto prohlášením si nadělal do vlastního hnízda a přitáhnul si USA obojek kolem vlastního krku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit