Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobře, že srbové říkají to co zaznělo na schůzi OSN nahlas. To jen připodělaní čecháčci se bojí otevřít hubu. EU svoji politikou a tajnými "službami" přivodili rozpad bývalé Jugoslávie (a i Československa) - vše dle hesla "Rozděl a panuj", za hubičku získané majetky v nových zemích EU byly dostatečým lákadlem. Však to Havel vše přikryl i humanitární bombardování vymyslel a Schwanzenberg zase Kosovo jako stát proti naší vůli uznal. Tohle jsou zásadní svinstva, která média nechtějí vidět.
  • Kapitalistům je jedno kdo ve válce umírá. Vždycky za tím mají vidinu velkého zisku. Museli rozbít Jugoslávii. Neboť jak se praví: ROZDĚL A PANUJ. Však amíci dobře věděli, že se chystá velká Evropa (EU). A čím více roztříštěná Evropa, tím lépe pro amíky. A je to vidět!
  • Jugoslavie byla násilně rozdělena. Jediný Srbové bránili svoji celistvost. Ať žije Srbsko a celá Jugoslavie. Dodneška si ty nové státy nemohu zapamatovat.
    • Jugoslavie byla umělý stát vytvořený z balkánského pravoslavného Srbska a evropského křesťanského Chorvatska a zejména Slovinska. Jenom díky Titově politice a hrozbě ze strany CCCP se držela pohromadě. A když Tito zemřel a CCCP se rozpadl, rozdělila se také Jugoslávie. Milošević se chtěl ještě pokusit násilně připojit Chorvatsko a Slovinsko k Srbsku a vytvořit tak Velkosrbskou pravoslavnou říši po vzoru CCCP, ale v tom mu svět zabránil. Chorvatsko a Slovinsko prosperovalo i za komunismu a nyní na tom jsou mnohem lépe. Pokud vím, tak si to ty nové státy, resp. jejich občané dobře zapamatovali.
      • Pišto, nevymýšlej si zase kecy, když ničemu nerozumíš. Země Jugoslávie sjednotil Josip Broz Tito - vůdce protifašistického a partyzánského odboje. Ale od Sojuzu se hodně rychle odtrhl a dobře si pamatuji, jak tehdy komunistícký tisk jej zobrazoval s krvavou sekyrou v ruce. Ty jsi už tak neuvěřitelně blbej, že to bučí až na severním pólu !!! Kup si raději novou kozu, když už ti tahle nechce držet a neotravuj svými kecy. Rozpad Jugoslávie započalo Slovinsko, kde převládaly fašistiké názory i pom válce - bylo přece aktívním apojencem Hitlera.. ale vysvětlovat to ztakovému cikánskému tupci je zbytečné !!
  • Je fraška že Západ a USA buzerujou neustále Srbsko a přitom vesele uznávaj Kosovo jako stát.
    Přitom Kosovo ovládá Albánská mafie která páchá všemožné zločiny od vražd po pašování drog
    až prodej lidskejch orgánů. No není to zemský ráj už na pohled? *1* *1* *1*
    Kosovo dostalo statut státu zatímco pro Palestince maj USA a Západ jen fráze: Nezlobte a možná
    za 500 let stát také dostanete. *1* *1*
    Ve světě kde se na každého bere jinej metr žádnou spravedlnost hledat nelze. *1* *1*
    • Všechno pravda, ale já slyšel autenticky od jednoho Srba, jakou páchali Kosovští Albánci a ta jejich Američany vyzbrojená osvobozenecká armáda genocidu na srbských obyvatelích v Kosovu i v Srbsku, když bylo ještě součástí Srbska. Přes milion Srbů povraždili a vyhnali ze země. Ukradli jim zemi, domovy i životy. A soudí obránce, ne vrahy !!! Typičtí Američané, když slyším ty jejich ozbrojence, jak se učí vraždit bez důvodu, tak jsem z toho byl na větvi. Oni tvrdí, že bombardováním Srbska nsvobidu USA !!! Viděli jste vymytější mozky ??? Nyní se chystjí bránit svobodu Jižní Koreje...což ale je také podle nich bránění svobody USA. Jo, pokud by Severní Korea zaútočila na USA, pak teprve by měli pravdu. Ale to se ještě nestalo, aby měli pravdu, i ve Vietnamu obviňovali Vietnamce a bránili USA ??? Vždyť Vietnam Ameriku nikdy nenapadl, tak co tedy bránili. Jenom americké zlodějny !!! USA vedou válku každoročně všude po světě pod hlavičkou bránění svobody USA, přičemž nikdo na ně neútočil, kromě Ál Káidy, ale to není stát !!!
      • Oni ti Kosovští Albánci jistě také nejsou svatoušci, ale ta zvěrstva a genocida, kterou tam páchali Srbové vyšla najevo a viníci byli souzení v Haagu. Srbové mají divokou nájezdnickou povahu jako Rusové, to nejsou Evropané. Milošević chtěl po rozpadu Jugoslávie násilím připojit evropské Chorvatsko a Slovinsko k neevropskému Srbsku a vytvořit tak pravoslavnou Velkosrbskou říši. A jelikož bylo Srbsko vyzbrojené až po zuby, bylo třeba tu vojenskou munici zničit tzv. "humanitárním bombardováním", v opačném případě by Srbové na Balkáně rozpoutali strašlivou válku. Neházej špínu na USA. Nebýt USA, tak jsme tady dnes nebyli. Pokud bychom vůbec někde byli, tak na Sibiři, kam by nás odstěhoval Stalin nebo jeho kamarád Hitler. Nebýt té zrůdnosti VŘSR v Rusku, tak by nebyla ani 2. sv. válka, protože by spojenci nikdy nedovolili vznik nacismu v Německu.
        Tak kdy jsi na větvi tak tam zůstaň nebo z ní seskoč a přestaň tady hlásat komunistickou goebelsovskou propagandu.
        • Pišto, zapomněl jsi na "Bůůůůůů, bůůůůůůů, bůůůůůů !!! To je totiž tvůj podpis !!!
        • Nebýt USA, tak jsme tady dnes nebyli? To jsem nevěděl že Stalingrad a Kursk kde dostala
          německá armáda na frak se nacházej v USA. *1* *1* Já blb se učil že jsou v SSSR. *1* *1*
          Tvé znalosti o USA jsou vůbec neúplné. Například důvod ke vstupu do Vietnamské války.
          Velení USA lhalo a přiznalo to. Došlo prý k napadení lodi USA a tak se USA musej bránit.
          K útoku však nedošlo a už vůbec ne ze strany Vietnamu ( incident v Ton. zál.)
          Takže stejná metoda jakou použilo Německo v Polsku. *1* *1*
          No a pokud jde o Stalina tak on neodevzdal v Mnichově kus Československa Němcům.
          Za to poděkuj těm hodným pánům ze Západu. *1* *1* *1*
          • Oni dostali nacisti na frak, protože USA poskytovala Stalinovi rozsáhlou materiální pomoc. Nebýt jí, tak se dnes v Rusku mluvilo německy a Rudé náměstí by jmenovalo Braunplatz a místo stánku s myším olejem (Maus oleum) by tam stála nadživotní socha Führera 3. říše, osvoboditele Ruslandu od ruské méněcenné rasy.

            Mnichovskou dohodu jsme si zavinili sami tím, že v části Regni Bohemiae a také Makrabství Moravského a Knížectví Slezského obývali původní obyvatelé mluvící německy, tedy německy mluvící Čechoslováci, které naše nacionalistická vláda považovala za občany druhé kategorie a nahnala je do náruče Hitlerovi. Jinak jsme mohli být druhé Švýcarsko.
            No a Stalin si zase po válce vzal kus Československa - Podkarpatskou Rus.
            • Stalin si vzal po válce Podkarpatskou Rus to je pravda. Jenže nebejt jeho SSSR a vojáků
              tak nám nejenže nepatří Pod. Rus ale ani celá naše vlast okupovaná Německem. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit