Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Srbsko je znovu v hledí špinavé mediální kampaně? Vláda nehodlá ustupovat nátlaku politiků EU nebo NATO? To chápu, že jsou pak vzteky bez sebe a začínají zase špinavou hru, jako tomu bylo na počátku 90.let, kdy to vyústilo ve zločin napadení svobodné země těmi největšími "demokraciemi" světa v čele s USA. Lidé by měli už začít přemýšlet a začít se zajímat sami a vyhledat si objektivní historická data, ne poslouchat stále ty lži. Je mi z toho zle.

  • "V Srbsku počátkem loňského prosince vypukly demonstrace - spouštěčem byl útok na opozičního politika. "

    .

    A co útok v Německu na politika z AfD? Žádné demonstrace? Kde jsou "reportéři bez hranic"?

    Nebo to byl ten "správný" útok: No....to asi nikdo nahlas neřekne, ale mnohá "nezávislá a objektivní" média se tomuto věnovala pouze okrajově nebo vůbec ne. I to je jeden ze způsobů té "objektivity", že určitý článek necháme na hlavní stránce viset déle, jiný méně. Na jednom nejmenovaném médiu dokonce pod takovým článkem neumožnili diskuzi, přestože jinak je téměř pod každým článkem povolena.

    Kam se ta novinařina dostala? Proboha novináři proberte se a vraťe se k vašemu prvotnímu úkolu. Informujte!!!!

  • KIMCID

    asi jako francouzké,maďarské,české?jen na UA a Sk padla vláda :D

  • Myslím, že Srbové budou mít brzy velké starosti a měli by se dát pokud možno dohromady. Proč?

    Z jihu na ně už dlouhá léta útočí islámská a exterémistická horda z Albánie a Kosova. Podívejte se na mapu a uvidíte. V čele kosovských agresorů stojí známý válečný zločinec Hashim Thaci, kterého uznala demokratická Česká republika (ke své nehynoucí hanbě).

     Viz. Wikipedia : Díky svým kontaktům a laxnosti mezinárodního společenství v potírání válečných zločinů spáchaných kosovskými Albánci se Thaci před mezinárodní soud v Haagu nedostal.[7] V roce 2008 byl obviněn bývalou žalobkyní Mezinárodního tribunálu v Haagu pro zločiny spáchané v bývalé Jugoslávii Carlou del Ponte, že v roce 1999 osobně organizoval únos až tří stovek kosovských Srbů, kteří byli převezeni Albánie a tam jim byly lékaři odebírány tělesné orgány, které pak byly prodávány zájemcům v Evropě. Srbské oběti pak byly zavražděny a pohřbeny.

    Taková monstra máte milí Srbové před sebou, tak přestaňte s hašteřením, nebo skončíte na čepeli těchto vrahů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit