Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo

    Rok 1968 vděčné téma spojené s hlubším zalezením do amícké zádele.Toto jsou velmi zajímavá fakta a jdou velmi dobře zjistit Z mé knihy o Celní správě ČR. Okupace Československa Rusy v roce 1968? Ani náhodou!  O situaci v Československu v dubnu 1968 jednalo politbyro KS SSSR ve složení: 

    7 Ukrajinců (včetně L. I. Brežněva), 1 Bělorus, 1 Litevec, 1 Kirgyz, 1 Kazach a jen jeden Rus.

     Když po vášnivé diskuzi došlo k hlasování o intervenci do ČSSR, tak intervence zvítězila v poměru 10:2 (Litevec se zdržel a Rus byl proti!!). Do Československa byly dne 21. srpna poslány dvě sovětské armády, a to 1. ukrajinský ...sbor složený výhradně z Ukrajinců a 1. záložní uralský sbor, kde bylo téměř výhradní zastoupení zauralských národností.Armády  PLR, NDR, MLR a BLR.Do 4. listopadu 1968 opustily Československo armády PLR, NDR, MLR a BLR.

    V první vlně do Československa přišlo celkově 63 Rusů!, z toho bylo 42 armádních žurnalistů!! Až v roce 1970 se začal záložní sbor stahovat zpět do SSSR a 1. ukrajinský front začal být nahrazován nově vzniklým 3. sborem, jemuž se přezdívalo zahraniční, a v něm pak už byla většina Rusů, kteří s rokem 1968 neměli nic společného.

    Ve své podstatě okupace Československa byla ukrajinskou záležitostí!!! 

    Takže si to dej dohromady s tím co se dneska odehrává na Ukrajině.Tak se mějte hezky. Jó hold dějiny válek nepřevrátíš

    • SSSR bylo Rusko a Rusko  rozhodlo,že to budou vojáci co jsou nejblíž-z Ukrajiny,kteží budou dělat u nás násilí v ruský prospěch.Já je zažil-mluvili rusky a kdo je kritizoval,byl stíhán,že kritizuje SSSR,tedy Rusko.A zase je to Rusko,co se chvástá svým hnusným činem vykonaným na našem národě.Takže milý komunisto,strč si své žvásty víš kam,protože mluvíš k těm,na kterých 20 let stála ruská bota.Po Rusech zůstalo na 200 mrtvých Čechů,což se tobě líbí a to ty schvaluješ!Takže ty jsi vlastně zrádce!    

  • tož když se na tu naši republiku podíváme z nadhledu,tak uvidíme,že nejdřív přes nás lezla jedna ohavná civilizace zleva doprava a pak přes nás lezla druhá ještě ohavnější zprava doleva.No,zalíbilo se jí tady,tak se tady pěkně uprdelila a sežrala všechen uran,do bomb aby bylo.A jestli nám vůbec co přinesla pak jedině poznání,že je nám cizí.řečeno s Borovským-já nesem Slovan,já jsem Čech! 

  • V té době jsem měla 6 let a v září jsem nastoupila do ZŠ, byla to normální škola a normální vyučovací čas. V srpnu nás matka uklidila na Slovensko, protože měla strach, který za 14 dní pominul. Otec v té době ve Válcovnách plechů mudroval se sovětskými důstojníky o situaci, nikdo ho nezastřelil, ani neohrožoval.
    Takže tak, jelikož máme rodinu v Jugoslávii, vím, že tam bratrská pomoc USA byla o dost brutálnější, bombardovali i velvyslanectví Číny. Tak nějaké školy a nemocnice jim byly šumafuk, zemřelo 2 tisíce civilistů i desítky dětí. Několik řízených střel dopadlo i do Bulharska.
  • Je vidět že novinářská žumpa je jak u nás tak v USA a v neposlední řadě i v Rusku ! Pokud jde o střílení do národního muzea tak protože jsem stál u koně vím že praskly nervy sovětskému důstojníkovi když se jim začal posmívat celej Václavák na výzvu soudruzi uděláme si mítink !!! Smáli jsme se komplet všichni a tak spustil palbu z velkorážního kulometu nad naše hlavy! Během vteřiny byl Václavák prázdnej !
  • To je známo už z Bible - Kain byl bratr Abela a bratrsky mu pomohl na onen svět
  • Bratrská pomoc je dobrá věc.
    Bratři chcete pomoci? Přijedeme s tanky, vzeme i nějaké to letadlo a přijdeme Vás osvobodit.
    Toto mohlo vypadnout z nějakého inteligentního komunistického soudruha. Nezlobte se ale při osvobozování budeme muset zabít děti, ženy a muže co nás nebudou vítat jako osvoboditele. Potom Vám vnutíme naši ideologii.
  • Už aby přijeli a udělali pořádek!
    • Sono, můžeš o sobě něco bližšího prozradit?
      Mám totiž dojem, že jsi zralá pro Chocholouška. A jestli si myslíš, že by mohli ti tvoji vysnění Rusáci přijet a obnovit tady něco jako socializmus, tak si uvědom, že dnes už v Rusku dávno žádný socializmus není, ale spíše je to nacionalizmus s prvky začínajícího fašizmu.
      • Hlavně že ten fašismus není na západě, vůbec tam není 😀, akorát bratranec zdrhnul z Německa, kde žil od 1988 roku nazpátek do Čech přesto, že je Slovák. Nemůže se tam říkat veřejně co si myslí a bohužel německá policie může zasahovat proti Němcům i u nás. Což za Hitlera před Mnichovem bylo nemyslitelné.
        A místo nacionalismu tam mají multikulturalismus.
    • Už aby přijeli a udělali pořádek!
      tohle ne...soňa neví, o čem mluví, a málokdo z mladé generace...v Rusku je dneska pořád policejní stát a korupce tam kvete daleko víc, než u nás. Takový pořádek by se jí brzy začal zajídat.
      *8*
  • Okupoval nás Hitler a poté SSSR.
    • ivislo

      Škoda že jsem nefotil ty co křičí teď proti Rusům jak stáli frontu před ruskou prodejnou. A co takhle ruský benzín za babku i s kanystrem.? Zlato, nářadí atd. Mnoho lidí ztratilo paměť.Do Sovětské vojenské nemocnice v Josefově se sjížděli lidé z širokého okolí a Okupanti zachraňovali české životy. 

      Putin je pozván do Syrie a nikdo nekřičí "invaze-okupace" V 68 bylo Rusko pozváno a i přes to že ten dokument existuje jsou to okupanti a svoloč. Hanba lidem co překrucují dějiny.

  • Opět přijedou, osvobodí nás a my budeme mít klidné spaní!!!
    • Sona.krenkova.3! Od této chvíle nebudeš mít již nikdy klidné spaní! Nelze jinak,
      súdružka! Jsi v evidenci, stejně jako byl Vasil Biľak, ktorý "pozývací dopis nepodpísal"!
      • Bla bla bla, dřisty prdy. Řekům odstavili bankomaty a nám Němci nepošlou kamiony se žrádlem a nebudete spát velmi rychle a velmi dlouho.
    • Pokud se ti v EU nelíbí odstěhuj se. Nikdo tě tu nedrží komunisto.

      Váš Sovětský režim lidem v odchodu z rudého pekla na zemi násilím bránil.
      • Když jsi totálně vylízanej, tak nereaguj blbe Simone
  • Státní televize v ČR se zase dopouští jiných dezinformací.
    Televize, zejména státní, jsou ve službách států a státy zase ovládají finančí oligarchové.
    Vlastní úsudek si musíte udělat vždy sami pomocí dalších zdrojů a využitím té věci nahoře na krku, obsahující oblíbené malé šedé buňky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit